Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için özel hastanelerden rapor alabilir miyim?

@hayat76, aile hekiminegitmeden direk özel hastaneye gideceksin

@Ferhat3333, şimdi sürücü olur alırsan yeniden eski ehliyetine kavuşursun

@nu067, eminmisiniz arkadaşlar, ya tekrar yenileme hakkımı kaybedersem, 2 yıl daha beklemek zorunda kalırsam. Özelde sağlık kurulu var mı, makine mühendisi vs, çünkü benim aracımda tertibat var...

Özel engelli a yada be vermez verirse 1 yada 2 grup sürücü olur der ötvsiz araç istiyorsan bu olmaz

Ehliyet yenileme yada ilkkez alımlarda aile hekiminin yada sağlık bskwnlıgı ile anlaşmalı özel hastanelerden polikliniklerden sağlık raporu alabilirsin. Zaten alacagın rapor direk sşstemebyükleniyor ve nüfusta memur sistemden bakıbta işlem yapıyor. Bulunduğun ildeki özel hastaneleri arayıp bilgi alabilirsin. Aile hekiminden muayene ücreti 250 tl özel hastanede en az 2000 tl den başlar.Aile hekiminin seni tam kapsamlı devlet hastanesi ne sevk etme durumu varsa git özel hastaneden al derim.özel deki en azından gözüyün üstünde kaşın var demez..zaten sistemde engelli raporu olan birini aile hekimi direk devlet hastanesi ne sevk ediyor prodüsür bu şekilde.E nabızdan bakıyor kullandığı ilaç raporuna engelli raporu varmı.şayet görünürde bir bir şey yoksa kendisi fiziki muayene yapıyor göz muayene sonra raporu veriyor diger türlü sorumluluk almıyor

@fenerliyizz, kusura bakmayın ama yazınızı pek anlayamadım.
Benim 28 yıllık ehliyetim var, 2022 de yenilemek istedim, baş boyun dönmüyor diye ilçe sağlık kurulunun sevk ettiği sağlık kurulu vermedi.
Yeniden başvuru yapma hakkım var, nüfus dan sonra aile hekimliğinden özel hastaneye sevk alabilirmiyim. Benim engelim ortopedik tertibatlı araç kullanıyorum. Ehliyetimde tertibatlı olmazı gerekiyor.

Üst Alt