Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet raporu sürecinde iş bilmez memurlardan bıktım!

Konular
56
Reaksiyonlar
12
merhaba Arkadaşlar;

Bugün yeni ehliyet alabilmek adına Ümraniye eğitim araştırma hastanesine başvurdum.gerçi başvurana kadar aile hekimine durumumu anlatabilmek için 3 defa gittim son gidişimde aile hekiminden sevkli gidecegimi yoksa sağlık kurulunun kabul etmeyecegini sesimi yükselterek söyledim ve oda birkaç yeri aradıktan sonra sevk etti beni.
Sağlık kuruluna başvuru yaptım ve doktor sırasında 1 numarayım 2 saatlik bir beklemenin ardından nihayet doktor geldi muayene bile etmeden röntgen istedi ve üzerine basa basa bugün röntgeni görmeliyim dedi. Röntgen sırasına girdik ve uzunbacak röntgeni çekmek için bana 29 marta gün verdi :D bende sağlık kurulundan geldiğimi ve bana bugün gerekli oldugunu söyledim ama ne fayda :cool: makina kurulumu yapılması ve ayarlanması gerektiğini söyledi
Kurul doktoruna tekrar gittim hayır rica edin bugün çeksin dedi tabi bu ricalar 2 bina arasında bana 4 tur atmaya sebep oldu ki bu gelgitler sonunda iki doktor arasında ezilen fırça yiyen hatta kimse bana raporun nasıl yazılacağını söyleyemez diyerek
diğer meslektaş arkadaşına hakarete kadar gitti :D
Sağlam insanın diş veya göz doktorundan aldıgı ehliyet raporunu kabul eden ve o rapora ehliyet veren Devletin bizimle bir sorunumu var tavuğuna Kışşştt mı dedik bir türlü anlamıyorum :mad:

Allahım ya bende Lanet olsun dedim 75 TL de boşa gitti çıktım eve gidiyorum :)

Üst Alt