Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet yenileme talebi ÖTV raporuyla bir mi değerlendirilir?

Angara06

Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
5
ehliyet yenileme ve tertibatlı araç için kurula basvurdum basvuru da ehliyet yenileyeceğimi de belirttim ama kağıtta sadece ötv için yazıyo sekreter ötv raporu basvurunuzun içinde değerlendirilecek dedii her girdiğim doktora ehliyet yenilemek için geldiğimi belirttim ama kağıtta bişey yazmıyo ehliyetle ilgili durum nedir

Ne kadar ücret verdin. Kurulun ne zaman . Gelişmeleri yazarsan seviniriz.

Özel hastaneden 50tl gibi fiyatlarla hallederdin il sağlık kuruluna gönderirler orada rapora gerek görülürse "tertibat" veya "otomatik vites" gibi gerekli notlar eklenir.

Otv muhafiyeti diye rapor yazilir mi yokd
Sa tertibatli arac diyemi

Raporda otvsiz arac alimi diye birsey yok dediler onu maliyae yaziyor dedile.bugun hastahabede idim raporda otv muhafiyeti diye birsey yazilmaz dedi.digru mu arkadaslar.

Raporda ötv talebi değerlendirildi yazıyo bu ne demek

Tertibatla araç kullanır raporu istedim raporda ötv talebi değerlendirİLMESİ YAPILDI yazmışlar tertibatlı araç alabilirmiyim bu raporla yüzde 94 rapor vermişler ayrıca

H sınıfı ehliyetiniz varsa siz kullanırsınız. Yoksa aile fertleriniz bu raporla adınıza alabilirler.

hocaoglu21 BACAKLARIM TUTMUYO ELLERİM SAĞLAM TERTİBATLA ARAÇ KULLANIR RAPORU İSTEDİM ÖTV TALEBİ DEĞERLENDİRMESİ YAZMIŞLAR

hastane raporunda tertibat yok il sağlık yazarmı tertibatı

OturanBoğa hastane teribatlı araç kullanır raporu verme bizim işimiz değil diyo bu ibareyi il sağlıkmı koyacak onlar sadece ötv talebi değerlendirildi diye rapor veriyomuş benimkide öyle oran yüzde 96 nasıl olacak maliye sorun çıkaracak kesin burda okuduğum kadarıyla

Üst Alt