Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyete yazılan kodlara göre mi araca donanım takılacak?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bende bugun gitim yarın saat 4 heyete gircem salık il mudurlugunde merak edim se şü kodlarla ilgılı verilen kod lara göremi tertıbat takılcak cunku araça proje çizdirmek için gitimde o kotlar olmadan çizmıyoz proje dendı ona göremi tertibat takılcak

tşler hocam öyleymiş tertibatıda buldum sanırım bı kaldı araç proje oda fazla para ıstıyorlar yaa 400 tl dıyor aydındakı her yerde aynımı yuoks adeyısıyormu fıyatlar

selam arkadaşlar yeni araç aldım ve ehliyet yenilemem gerekiyormuş onun içinde tekrardan heyete girdim doktorların belirledikleri ( kod) lara göre tertibat takılıyor yoksa proje de çizemiyorsunuz
öncelikle hastaneye gidip ortapedik doktoruna görunuyorsunuz üçretli giriş yapmanız gerekli 50 tl giriş yapiyorsunuz yanınızda fotoraf götürmeyide unutmayın doktor vermiş oldugu rapor içerigını dolduruyor ama heyete girmenız gerekıyor SAĞLIK İL MUDURLUGUNDE HER CARŞAMBA HEYET OLUYOR her ilde aynımı bılmıyorum heyete nasıl araç kulancagınıza dayır tartısıyorlar basıt bir muane yanı kol reflexlerine dayir bakıyorlar ve kulancagınız tertibat kod larını rapora işlıyorlar ardından malıyeye yeni ehliyet harcı yatırıyoruz 13 tl ve 2 tl de tirafık vakfına yatırıyoruz yanlış hatırlamıyorsam ordan emnıyete gecıyorsunuz yanınızda 2 adet biyometrik resım götürüyorsunuz siz 4 tane cekın hata cıka bılıyor resımlerde tekrardan ıstıyorlar ve siteme bılgılerınızı doldurup bitiyor işlem
NOT : RAHATSİZLİGIM PARAPREJİ OMURILK VE EHLIYET YENİLEME İÇİN İSTENİLENLER

Wg9RXE.jpg
[/URL][/IMG]

2nN4OO.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
evt saglık ocagından sefk aldım öyle ortapedi doktoruna gıtım ucretli gırış yapdım 50 tl ödedım doktor bır rapor tutuyor ıcerıgı dolduruyor sizi il saglık mudurlugune sevk edıyor oraya gıdıyorsunuz ehlıyet yenılemek ıcın geldım dıyorsunuz sizi yonlendırıyor şü gun şü saat burda olun heyete gırceksınız dıyor ve bitiyor heyetin size verdigı raporu emniyete götüruyorsunuz işinız bıtıyor 15 gun gecerlı bır belge sıze verıyorlar ehlıyet yerıne gecıyor yenı ehlıyetınız en geç 15 gun içinde gelıcekdır denıyor adrese

Merhaba bende omurilik felçliyim.B sınıfı normal ehliyetim var. Tertibatlı araba kullanabilmek için bugün aile hekimine sevk alması için kardeşimi yolladım.Sevk kağıdını doktor vermiş fakat sizin raporunuzda tek bir doktora muayene olduğunuz gözüküyor.Beni göz dahil 5 bölüme sevk etmiş.200 TL rapor için para ödeyeceğim.Benim durumumda bir yanlışlık mı var? Ayrıca ÖTV indirimi içinde başkabir engelli raporu alıp onun içinde mi 200 TL ödeyeceğiz.

ben saglık kuruluna gıtmedım yönetmelık deyısdı dedı siz saglık kuruluna gırdınız için 200 tl vermısınız ben paraprejı oldum ıcın ortapedı dopktoruna gitim ordanda il saglık mudurlugunde heyet toplaıyor 3 doktor la goruşup bana uygun tertıbat hakında kod ları rapora işlıyorlar bu raporuda emnıyete göturuyorsunzu işinız bıtıyor tabı malıyeye harc parası yatırıyrosunuz

ehliyetimi bugun itibarıyle aldım bana hayırlı olsun :)

[IM
G][/IMG]

TSE araç tertibat onayı ?

selam arkadaşlar bugun aracı TUV muaneye sokdum muaneden cıkışta araç aparat proje TSE de sistemde gorunmuyor dendi araç proje raporların onaylı ama sıstemde goremıyorum

projeyı cızdırdım muhendis aradım sistemde gorunmuyor proje neden böyle diye adam eskidende bu yonetmelık vardı ama önemsemıyorlardı şimdı kanun halıne geldı TSE onaylatmak lazım

ve orayada ek 350 tl kusurat ödememız lazım böyle birşey varmı arkadaşlar

OturanBoğa tşkler
bülent abım bugun sistemın artik bu yönde işledini ögrendim 359 tl yatırdım bir süprız ise emniyet şübede yasadım :D raporumda özel tertibatlı arac kulanır ibaresi olmadından rapor almamı söylediler
öysa ehliyet yenilemek için il saglık mudurlügünde heyete girdım ve o raporu sundum eskı raporumuda sundum bunlar olmaz dıyorlar
şimdi işin yok 200 tl tekrardan öde kurula gıt :(

Ben..VE..Sen

Evet kardesim dediğin gibi ben de ehliyeti değiştiriyorum 200 tl 4 Dr ehliyet icin muayene oldum artı 200 tl de ozel tertibatli arac kullanır raporu icin verdim .
Halbuki ben sadece ehliyet değiştirecektim arac yenilemecektim ama ısı bilmeyenler yüzünden ikisinide aldım Pazartesi emniyete gidip müracaat edeceğim bir sorun çıkmaz inşaalllah

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Üst Alt