Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek hesap faiz tahakkukundan nasıl kurtulurum?

volkano39

Üye
Konular
162
Reaksiyonlar
7
Engelli memur maaşımı aldığım bankada 60000 TL eksi hesabım var her ay 4000 TL Ek hesap faiz i veriyorum ama borç ödenmiyor eksilmiyor bunu nasil hallederim

Ek hesapları kullandıysanız ya borcun tamamını kapatacaksınız ya da her ay faizini ödeyeceksiniz. Hesap eksi bakiye'de olduğu sürece ödersiniz. Her ay sonu ekstre basılır min. ödeme tutarı ödemek zorundasınız. 3 ayrı bankaya ek hesap ödemem var borcu kapatamadığımdan dolayı her ay faizini ödüyorum. Taksitlerim bitince ve elime para geçtikçe ödüyorum. Borcu azaltmaya çalışıyorum.

Kullanmadıysanız zaten ödeme çıkmaz kullanınca ödeme çıkar.

Borcu kapatarak kapatabilirsiniz. Kredi çekebilirseniz borcu kapattıktan sonra ek hesabı da kapatabilirsiniz.

@Alman, nikli arkadaş , doğru tespitler yapmış Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
@volkano39,

Ben öyle yaptım kredi çekip kapattım borcu sonra esnek hesap borcunu bankayı arayıp kapattırdım. yok ben illa kullanacağım derseniz 5 bine falan indirin..

5 kişilik bir aileyiz.Butun alışverişi ek hesap kartından yapıyordum 6 ay öncesine kadar.Fatura ödemeleri dahil.aylik ortalama 14000 TL eksiye giriyordum.Her ay sıfırlayıp tekrar kullanıyordum.Ama baktım aylık 500-600 TL de faiz bindiriyor üstüne.Ek hesabı bırakıp kredi kartı kullanmaya başladım.Sen de ödeme seçeneklerine göre ek hesabini kapatmak için kredi kullanabilirsin.Kredi taksitlerini ödersin.Ama bu arada ek hesabini da sadece kredi taksitini ödeyebilecek limite çekersin.

Üst Alt