Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ek ödeme belli, ama ilk maaşım E-Devlet'te görünmüyor. İlk maaşım kaç TL?

ozgurmeric74 ek ödemeler yanlışmı yazıldı acaba bende 150.25 gözüküyor baktıgım kadarı ile herkez yüksek ek ödeme çıkmış

Aylık Başlangıç Tarihi: 01.08.2017
Aylık Tutarı
Birikmiş Aylık Tutarı 0
Ek Ödeme Tutarı 369.97

maaşım ne kadar hesap yaparmısınız maaşı 21 02 2018 de alacam

@SakaEfe
birikmişiniz 10.737,74 tl alacaksınız.
ödeme gününüz nedir?

@isomsel
birikmiş 9.619,22 tl hesapladım.
maaşınız 1261 tl gibi görünüyor.

@hakansezer
evet toplamda 3009 tl.maaş başlangıç tarihi ve ödeme günü?

@ozgurmeric74 abi benimki ne kadar hesaplamadin
[FONT=Georgia]Aylık Başlangıç Tarihi 01.12.2017[/FONT]
[FONT=Georgia]Aylık Tutarı [/FONT]
[FONT=Georgia]Birikmiş Aylık Tutarı0[/FONT]
[FONT=Georgia]Ek Ödeme Tutarı 166.93
Ödeme gunu 26
[/FONT]

[FONT=sans-serif]4 A Emekli Aylık Bilgisi yazan yere bakın maaş günü falan bellimi[/FONT]

Daha oradaki belli olmadı benimde 0 ilk kez alacagim icin orada baktım orada ek ödeme çıktı

Berkkk25 kardeş bak sen ilk defa maaş alıcağını için ek ödemen 4A emekli aylık bilgisi kısmında yazıyor olabilir. Bizimse 4a emekli aylık bilgisi kısmında maaş günümüz hem ek ödeme hem maaş hemde kesinti bilgilerimiz yazıyor fakat tek fark bu yazan bilgiler geçen aya ait. Bizler onun için 4a emekli ödemelerine bakıyoruz ve oda şuna 0 görünüyor. Yanlış bilgilendirme yapıp kafa karıştırma.

Orası daha kimsede çıkmadı babamın annemin e devletinden bakıyorum yok biz yeni alacaklar ek odemiyi yazıp buraya maasimiz ne kadar diye öğrenmek için yazdık nereden bilebirim sizlerin daha önce aldığınızi söylemeyen olmayinca bende sizleri benim gibi ilk kez alacak olarak düşünüyorum.

Hayırlı olsun maaşınız. Allah ağız tadıyla harçamayı nasip etsin

Özgür bey
Maaş günüm 20.02.2017
Ek ödeme 412.99
Maaş başlangıç 01.08.217
Maaşımı hesaplanabilir isiniz. teşekkürler

ayın 25'sinde maaş alıyorum bu ayki bilgilerde e-devlette kesintiler de dahil her şey 0 gözüküyor 25'inde alanlar sizde de böyle mi?

Üst Alt