Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim ayı evde bakım aylığı alan var mı?

safari_054

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm biliyorum daha erken ama yinede umut tükenmezmiş ekim ayında evde bakım alan varmı tşkler

ya arkadaşlar bir sorum olacak bankamatikten para çekerken para keseceklermiş öyle söylüyorlar napmamız lazım içerden çeksek nolur??

ortak bankamatikten çekersen para kesiyorlar içerden çekersen para kesme felan yok...

şimdiye kadar aldıgım bankamatrikten alsam para kesiliyor mu
ben dün akşam haberlerde izledim bakiye sormaya bile 1 tl kesiyorlarmış

kartın ait oldugu bankamatıkten yaptıgın işlemden kesıntı falan olmaz, yanı kartın zıraat se zıraat atmesınden gör işini, hepsı bu

arkadaş kesilen para hesap işletim ücreti dir ve bu parayı her türlü keserler sebebi senin bir hesabın olması kurtuluşu yok

Gönüllerine göre yatırıyorlar bir geçen ay yattı diye; ondan öncede mart ayını nisanda almıştık.tabi nisan başı ve nisan sonu ayrı.tarihi kesin degil arkadaşlar.keyfe keder:)))))))))))))))emekli degilizki gününde yatırsınlar.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar bu evde bakım aylıgının bir ödeme gunu yokmu hwer ay aynı gun banka hesabına yhatmıyormu bu nasıl iş her ay farklı zamanlarda maaş yatarmı hiç bu paraları yetkililer repo filanmı yapıyor acaba :)

Lütfen alan varsa üşenmesin yazsın yardımcı olsun tşkler

selam

istanbulda evde bakım paraları ayın 15 16 sında yatıyor

arkadaşlar antalyadan alan varmı? bugüne kadar hiç yazan olmadı. lütfen antalyadan varsa yazsın. yeni taşındım antalyaya buradaki ilk parayı alacağım.

----------

antalya genelde ayın kaçında alıyor?

Manisa dan alan var mı 10 da ytıyodu ama ayın 14 u hala yatan yok

Ya nezaman bu para günleri belli olacak kendim emekliyim maaş var fakat aileyi zor bela geçindircek şekilde yetiyo oğlumun maaşını alıyom onunkinede ayda 3 sefer 2 şer kutu ilaç alıyom yalnız son 3 üncü sefere geldinde internetten ne zaman randevu alacağımı şaşırıyom ayın başları veya sonları artık şu maaşların günü belli olsada ona göre sgk randevuları vb alabilsem ve benim gibileri çok vardır adım gibi eminim alabilsek diyorum

Samsunda evde bakım aylıgı

Arkadaşlar samsunda ekim ayı evde bakım aylıgı alan arkadaşlar yazarsa sevinirim tşk

bu ay her il gecıktı hayrola izmirde yok daha manısa erken yatardı ordanda ses yok daha

Üst Alt