Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekim ayı evde bakım aylığı alan var mı?

İstanbul'un pazartesi günü alabileceğini tahmin ediyorum.

Yüce allah duysun sesinizi memati n.uçan inşallah p.tesi yatarda ona görede kendimizi ayarlasak

Manisa çarşambadan sonra yatacakmış. Az önce Manisa Sosyal Hizmetler ile görüştüm.

bende perşembe günü turgutlu sosyal hizmetleri aradığımda cuma günü yatacak demişlerdi... ama maalesef ?????? her ay düzenli alıyorduk nolu nazar deydi herhalde :(

Valla iyice köşeye sıkıştım bu ayda son 10 gün kala olan ilaçları borç aldım yine 3 günlüğüne allahtan eczaneci tanıdık bakalım ne olcak allah sonumuzu hayır eylesin

ist-da alan varsa yazarsa sevinirim tşkler

İstabnbul'da en geç ayın 23 ünde yatıyor evde bakım ücreti

23,10,2009 da yatacakms turgutlu sımdı görustu m

arkadaşlar samsun evde bakım aylıkları yatmıştır allah bereketini versin güle güle harcayın

persembe gunu yatacakmış sosyal hizmetler oyle söyledi izmirde

gece saat 00:40 sularında netteyken banka hesabını kontrol ettim.ekim ayı bakım param yatmış...kocaeli.....darısı başınıza........

Ya bu istanbul-a ne oldu ciromudur repomudur bunumu yapıyolar

ya ne oldu bu istanbula hemen hemen her yer aldı sayılır bi ist.kaldı???:(

şimdi sosyal hizmetleri aradım ist-da 24 ünden sonra verilcekmiş dedi

yani sanırım ist- böyle olursa taa p.tesi gününe kalacak

teşekkürler salih kardeşim hepimiz bekliyoruz....

adana yatarsa yazın arkadaşlar.gerçi 26,sından sonrada olur ya :) belki erken yatarmı!!?

24 ünden sonra dedi sosyal hizmetler yani ist-da cuma saat gece 24 den sonrada yatabilir yatmazsa eğer büyük ihtimalle p.tesiye kalır

istanbul avrupa yakası saat 17 30 itibariyle yatmıştır aekadaşlar

istanbul anadolu yakası yattı.az önce baktım.

Üst Alt