Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atama ne zaman olur?

Spirinc

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Ben Bu Sene Girdim Ve 96 Puan Aldım Türkiye 180.siyim. Ben Lise 4 e Geçtim Haziran 2015te Mezun Olacam Liseden. Seneye Ki Atamalar Ne Zaman Olur ? Şuan Lisede Oldugum İçin Atamalara Giremiyorum.

seneye olur daha 1. atamalar olmadı

spirinc,
puanın ve sıralaman gerçekten mi?

memurlar.net'te dolaşan bazı söylentilere göre ekpss/2 ataması 2015 haziran-temmuz ayında olacağı yönünde
ayrıca kadrolarında bundan sonra çok fazla artmayacağı yönünde söylentiler var
ama altını çiziyorum söylenti !

Heiken;

o gördüğün yazının sahibinin tek bir sözü bile yalanlanmadı şuana kadar o diyorsa kesinlikle doğrudur aynı yazıyı bende okudum.

Evet o yüzden puani yüksek olan olmayan herkes dikkatli tercihler yapsinlar. O sitede bu konu hakkinda maddeler halinde yazilan her cümle dogrudur. Editör kiside güvenilirdir. Demem o ki lütfen illa memurluk gelecek eminiz demeyin, kilavuzu incik cincik inceleyip düzgün yerleri yazin hatta hizmetliligi bile es gecmeyin,zira 2. Tercih kadrolari zorda.

o editörün yazılarını bende takip ediyorum, 85 puanım var memurluk yazacaktım sadece en sonunda hizmetli kadrolarını da yazacağım sanırım,

umarım herkes gönlünden geçen yere yerleşir

muzy1;

2. atamalar sıkıntılıymıs zaten adamında dediği gibi kesin gitmek istiyorsan yazman şart 3. atama olmasını düşünmüyorlarmış ...

ya arkadaşlar hep aynı oyun girin siteye 2012 yılında sınavın yapıldığı tarih ve bu zamanların tarihine bakın hep aynı palavlar böyle diye diye 90 lık adam hizmetli 78 lik adam memur oldu 2013 te belli değil hiç bişe olmadan şunu yapın bunu yapın demeiyn kimseye

saltuk buğra;

katılıyorum sana bi acıklansın hersey belli olur ben sanmıyorum sadece 2 alım olacagına ve diger alımın ta gelecek sene temmuzda olacagına

Ben bugün engelliler sitesinde bir yazı okudum bu sene 3.000 gazi ve şehit yakını atanacakmış acaba bize ayrılan 3.000 kadronun tamamı onlara mı ayrılacak eğer durum böyle olursa biz ne olacağız... Bu sadece benim varsayım düşüncem...

nefise:
Gerçektan Puanım Ve Sıralamam Gerçek. İnşallah Seneye Atamam Gerçekleşir. İnşallah Sizlerde Atanırsınız.

masallah kardes sen kesın atanırsın 96 puan mukemmel bı basarı

Ben bugün engelliler sitesinde bir yazı okudum bu sene 3.000 gazi ve şehit yakını atanacakmış acaba bize ayrılan 3.000 kadronun tamamı onlara mı ayrılacak eğer durum böyle olursa biz ne olacağız... Bu sadece benim varsayım düşüncem...
gazıler de engellı sayıldıgına gore gozu kulagı kolu bacagı olmayan bunların hepsı engellıdır boş kontejandan yerler bence yakınlarının bızımle alakaları yok devlet hepsıne sınavsız işverecek bak engellı aldım demeyecekmı ben seneye bukadar da alamıyacagını duşunuyorum sanslı olanlar 2012-2014de gırdı hele 2014dekı ıyıce bulunmaz nımet ıdı adam 60-70le memur oldu.

20-30yıl once kamuya poposunu koyan bıdaha cıkmak bılmıyo olene kadar calışıyolar .bızımburda bı adam var [SIZE=3][SIZE=4]60[/SIZE] [SIZE=2]yasını[/SIZE][/SIZE] gectı bı kurumda bır engellının bıle hıç zorlanmayacagı bır işte çalışıyo ılkokul mezunu kendsı extradan başka işte yapıyo bulanet doymak bılmeyen adamlar oldugu surece fazla kadro beklemeyın..

devlet elınden gelse ogretmen, polıs, hakım, doktor, hemşıre,asker bıle almayacak ama mecbur alıyo kpssnın buyuk çogunlugu bunlardan oluşmuyomu burdakı arkadaşlar bıturlu anlamıyolar ıdarı kadro kpss ıçın kaçla puan ıle alınıyomuş bı araştırsınlar bedavaya ekmek varmıymış 60alan bıle gırmek ıstıyo aklınnerdeydı herkes ders calırşırken, o zaman gıdemeyenlerde 1000tl maaş baglasınlar bu ulke okadar zengınmıymış özelleştıre özelleştıre ulke bıttı satacak ne kaldı bıde 2015de krız cıkarsa 2500u bularsaıaız opun basınıza koyun...

Doktorun askerin ne işi var kpssde arkadaş bukadar ekonomist varken sen yaptın yani 2 dakkada muhasebesini ..

karargahx;

begenmedıysen ogretmen verelım ogretmenler kpssız alınıyo ya ..

Ekpss 2.atama ne zaman olur?

Ekpss 2.atama tahminen ne zaman olur ?

nisan yada mayıs fakat oda kadroda açık olursa yapılır. bu ekpss son daha kpss olmıycak onun için acık olcağını zannetmiyorum.

KPSS SİSTEMİ KALKICAK (engelliler-özürlüler-normal ) hepsi kalkıcak. yeni sistem şöyle

diyelimki sağlık bakanlığında çalışmak istiyorsunuz memur olarak. gidip cv nizi veriyorsunuz ve sağlık bakanlığı sınav için bir tarih belirliyor. o tarihte sadece sağlık bakanlığı için sınava giriş sağlancak. engellilerde normallerde. yani ecevit dönemin önceki döneme geçiş yapılıyor... puanlar 75 ile üstü olucak... ehliyet puanlaması ile aynı olaçak.

Engellilerin kamu kurumlarına alınma sistemi eskiden de böyleydi. Bu arada ikinci tercihlerinlerin şubat ayında olacağına dair bakan faruk çeliğin açıklaması vardı bildiğim kadarıyla ve genel seçimlerden dolayı daha fazla kadro olacağını düşünüyorum...

inşallah mehmet kardeşim dediğiniz gibi olur ama biliyorsunuz ki son sözü erdoğan söyliycek manesef... hayırlısı diyelim inşallah...

okurken sınava girme hakkını neden tanırlar anlamıyorum. saçmalık.

2015teki 4.atmaya yetişirsin buda ağustos ekim arası olur

Üst Alt