Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

mimars

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba bildiğiniz gibi 2, atamalar martta yapılacak, Sizce 2. atamada hizmetli ve memur puanları kaça kadar duşer
selamlar

Acilacak kadroya baglı

Memur 91.3 e hizmetli 78 e düştü ilk atamada sira olarak memur 215 e hizmetli 4000 kusirlara duştü

Soyler80 ilk atamada hizmetle zaten 78,3e düştü nasil olurda 83e düşer anlayabilmiş değilim

Ahmet kardeşim hizmetli zaten 78 lere düştü ne 83 ü sıralama olarakta 4500 lere geriledi diye biliyorum ben

Lisans için fikrinizi öğrenebilir miyim en son 82 küsürle düz memurluk için kapatmıştı. ortalama 800 kişi alsa kaça kadar düşer acaba

btlaltn tamamen sıralamya bağlı ve bu aralıkta kaç kisinin tercih yapacagına

Ben meslek lisesi elektrik mezunuyum.konya felan bayağı düşük atama yaptı.zannedersem 73-74 gibi.yani branşların avantajı var bence.benim puanım 70,007
hayırlısı bakalım.
Hala branş sıralamalarınıda açıklamadılar.TEKNİSYENLİK AÇILIR İNŞALLAH.

Alıma bağlı ama 1500 alım olursa 76 yı rahat görür
mimars
ELENSE@ branşı dan alım olursa direk oralardan tercihini yap aksi taktirde ataman imkansız gibi bisey

Evet tek güvence branş zaten.ne diyelim allah yardımcımız olsun.

Btlaltn@ kardeşim senin bayağı şansın var.hayırlısı diyelim.
Birde şu var bidahaki atamalarda ummadığımız kadar sayı çok olabilir.çünki bonu bayağı gündemde.:)

ATAMA VE ENGELLİ AÇIĞI BAYAĞI GÜNDEMDE

Bende o aralıklarda bekliyorum.ama bakarsın sürprizde olabilir.

Tabii bu arada ösym branş sıralamalarınıda açıklar inşallah.hala anlamış değilim neden açıklamadıklarını.3,5 milyon kişi kpss ye girdi.onların branş sıralamaları nerdeyse açıklanacak.ama bizimkiler aradan 9 ay geçmedikçe açıklama yapılmıyor.

mimars üçüncü atama olmaz diyorlar puanı yüksek olanlar hizmetli yazacak bence

sarasota üçüncü atama olmayacak diyolar o yüzden yüksek puanlar hizmeli tercih edecek bana göre

3. Atama her donem oldu bu donemde olacaktır hizmetli puani 76 yi görur diyenlerdenim bende

3.atama hersene problem ediliyor olacakmı diye ama herzamanda oluyor

2 ve 3. atama her ekpss sınavından sonra olmuştur.Bence hizmetli 74-75'lere düşer memurluk 82-83'lere düşer ...

Puanı yüksek arkadaşlar eger hizmetli yazarlarsa o kendi bilecekleri bisey ama 3.atama olupta kendinden 5 puan asagıda biri yanına memur olarak atanıncada üzülüp sızlanmaya hakkı olmaz diye düşünüyorum forumda böyle arkadaşlar çok var

Puanı yüksek arkadaşlar eger hizmetli yazarlarsa o kendi bilecekleri bisey ama 3.atama olupta kendinden 5 puan asagıda biri yanına memur olarak atanıncada üzülüp sızlanmaya hakkı olmaz diye düşünüyorum forumda böyle arkadaşlar çok var

Aynen abi sonra ekpss de hile var torpil var da vara bağlıyorlar. :)

O arkadaşlar kremini sürsün artık.. :)

Mesala ben 2014 de ilk atamada 85 puanla hizmetli oldum 3. atamada adam 79 puanla memur oldun hadi buyrun bakalım

önlisans için memurluk en son kaça kadar düşer 2-3 atma sizce

sarasota. Abi hizmetli 4500 de değil ya. Ben 4406.sıradayım 78 puan. Meb hizmetli atanamadım. Hizmetli 4300 4350 arasında. Heartless. Bennur karaburunun açıklaması atama müjdesi. Kesin bilgi. Ekpss2017/1 martta.

Nasip

Bende onlisans 73.816 en son 3001de 74.80 kadar dustu diye biliyorum sizce onlisans puanlar 2.alimda kaca duser?

arkadaşlar herkes icin hayirlisi olsun oncelikle.. lisans 77 puandayim onceden bi ogretmen alimi olmasi ki ogretmenlerin puan araligi 75 80 araligi diye dusunuyorum en az bu puanda 500 kisinin onumuzden vekilmesi demek. ogretmen alimlarini meb yapiyor. kamuyla alakasi yok yani memur alimlari bu 1500 kisi disinda tutulacak. bu da bizim icin guzel bi gelisme. puanlarin en iyi ihtimal 77 78 e kadar dusecegini dusunuyorum. kadro sayisi cok düsuk olmama sartiyla. dusundugumun aksini dusunen varmi ya da bana katilan. bol atamali bi mart olsun insallah herkes bi nefes alsin

Alican313

Puanlarımız çok yakın benden çok az öndesin eğer 1000 kişilik kadro açılırsa ve üstüne 3. alımlarda yapılırsa 3. atamalarda rahat atanıız siye düşünüyorum. 2.atamalardan hiç ümidim yok

77 puanım var 2.atamada hizmetli kesin gibi bakıyorum insallah hayal kırıklığına ugramam

Üst Alt