Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

soyler80
hizmetli ortaöğretimde 10 dan fazla ilde 78-79 arasında zaten... önlisans-lisans farklı olabilir

bio88
Bölümünüz nedir?

Liseden atanamayan 85 ve uzeri arakadaşlar hangi kadroları yazacaksınız.hizmetlimi memurmu teknisyenmi saglikmı diyanetmi. Benim puan 87 elektrik teknisyeniyim ama memurluk yazacam cunku gozlerden engelli oldugum icin teknisyenlik işini yapamam diye düşünüyorum

yalçın00086. Abi gözlerdeyse engelin görmeni zorlucak işleri tercih etme. Bilmiyorum nekadar gördüğünü ama engelli olucak kadar oranın düşükse bide elektrik diyosun kablolar falan sıkıntı olur. Bende görme engelliyim. Memurluk tercih et masa başında takıl ya boşver teknik kadroyu:)
Huseyn96. Martta 2.atama olucak ama tercih klavuzu ne zaman açılır bilemem. Ya şubatta açılır martta atananlar belli olur yada tercih klavuzu martta açılır nisanda atananlar belli olur.

Aynen kardeşim şua hizmetliyim puanım iyi başarı sıram 635 di şuan 200- 250 arası 200 tane memurluk açılırsa giderim diye düşünüyorum senin puan kac atandınmı

Yalçın00086. Yok abi atanamadım. 4406.sıradayım puanım 78. Ortaöğretim. 78.2 ile atanmış en düşük puan meb hizmetli. Ben çok az bi puanla kaybettim ama nasipse 2 atama kesin gibi allah bilir yine tabi:)

Sarasota: Benimde puanim 77 ikinci atamada atanirim diye dusunuyorum umarim dediginiz gibi hayal kirikligina ugramayiz

Suqer kardes neden umudun yok 1.alimda 74.80 kadar dustu yani 1,2 puan dusmezmi 73 olmaz mi 1000 kadro verse 250 nitelik olsa dahi gelme ihtimali var suan ki siralamam 800 lerde bunun icinde sinava katilip tercih yapmayan memur olanlar onlisansi bitiremeyenler vb bence umutsuz olma

Puanlar ortaögretimde 76 ya geriler diye düşünüyorum arkadaşlar

2.ve 3.atamalarda lisans puanları kaça kadar düşer

en düşük memurluk icin bile şansımız var mı 75 ile lisans için diyorum

3 aralıkta kadro açıklaması bekliyoruz

Alican313

Kardeşim 78 ve üzeri puanla atanamayan kişiler istisnaidir yani bu puanın üzerinde atanamayan yok gibi, 75 ve 78 puan aralığında çok az insan var ama yığılmanın en çok yaşandığı 73 ile 75 puan arası eğer 1000 tane düz memurluk açılırsa atanırız ama 600 650 gibi rakamlarla çok zor gibi geliyo bana

Suqer kardesim dogru diyiyorsun ama ben 1.atamada siralamasi 1050 olan ve 3001den atanan biliyorum.oysaki 1.alimda 3001 760 kisi verilmisti bundan dolayi umutluyum tabikide hersey nasip kismet ins dedigin gibi sayi yuksek olurda umutla bekleyen tum arkadaslar atanir.umarim rabbimden burda atandigimiz gunleride tum arkadaslarla paylasiriz.selam ve saygilarimla

lisans 75 puan 2. veya 3.atamada şans var mı yoksa hiç ümit etmeyelim mi ?

green16

Rahat atanırsın 1500 öğretmen alınacak memur kadroları boşa çıkacak

Selam bn 81 aldım düz lise 2. Atamada memurluk gelir mi ? Yada 3. Atama gelrmi ben zaten hizmetliyim

Bende aynı durumdayım yani hizmetliyim bu yıl lise düzeyinde 87 aldım elektrik mezunuyum memurluk gelirmi sizce tahmini guncel sıram 250 lerde teknisyenlik düşünmüyorum sadece gih memurluğu yazacam

Üst Alt