Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

SemihÇ.

Benimde puanım 78 lise. Ama meb hizmetli düşünmüyorum. Kamu Hastaneleri hizmetli düşünüyorum inşallah nasip olur:)

Sizce alim kac kisi olur diger yillara gore bi degerlendirme yaparsak minimum kac kisi alinir

meb hizmetli hariç diğer kamudaki hizmetlilerin memurla hemen hemen hiçbir farkı yoktur

Smilemisty

Sizede hayırlı olsun o zaman :) Bende ortaöğretim 73.5 aldım bi umuttur 3. atama fakat şimdiden başladım 2018 sınavına çalışmaya bakalım :)

inşallah kardeşim:) 2018 e bende çalışıyorum full çıkartmayı hedefliyorum. Bu sınava 2 ay çalıştım 78 aldım. 2018 de olursa inşallah belediye memurluk tercih etmeyi planlıyorum. Bazı belediyeler ek gelir veriyomuş maaş 3 bin lirayı geçiyomuş diye duydum:)

Smilemisty

Kardeşim belediye iyi oluyor cidden,stajımı belediyede yaptım.Vatandaşı mutlu etmek muazzam duygu.Bende belediye istiyorum.Ya nasip :)

Arkadaş lar ben düz lise 69 aldım atanmak bi hayal ama 2018 için nasıl çalışmam lazım şimdiden başlim mi cevap verirseniz sevinirim

Şimdiden basla murat yayınları yargı yayınları ihtiyac yayinlari al basla

Elimde ihtiyaç akademi ve yediiklimin kaynakları var hem genel kültür hem genel yetenek isreyen arkadaş olursa ücretsiz göndereyim

Teşekkür ederim başlıcam zaten ama açıktan üniversite okuyorum önlisans bu sene başladım daha eğer seneye mezun olabilirsem önlisans tan mı girsem daha iyi olur yok sa yine ortaöğretim den girim sizce

80,89 puan ile 2542 sıralamam, memurluk için üçüncü atamayı bekleyecek gibiyiz durum onu gösteriyor.

rahime01 mezun olursan zaten önlisanstan gireceksin orta ögretimden giremessin

[FONT=sans-serif]@[/FONT]sarasota[FONT=sans-serif] [/FONT]

[FONT=sans-serif]Abi slm iyisin inşallah;[/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]77,91508[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial] puan ile [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]İMAM HATİP / DALI YOK[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]alan(lar)ında [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]102[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]. sıradasınız var
Birde; [/FONT][/FONT]
[FONT=sans-serif][FONT=arial]77,91508[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial] puan ile [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]DİĞER / DALI YOK[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]3[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]. sıradasınız
Son olarakta bu; [/FONT][/FONT]
[FONT=sans-serif][FONT=arial]77,91508[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial] puan ile [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]DİĞER / DİĞER[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial] alan(lar)ında [/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]1[/FONT][/FONT][FONT=sans-serif][FONT=arial]. sıradasınız abi sence durum ne olur hizmetli veya memurluk için?[/FONT][/FONT]

bu sıralamalar çıkıyorsa güzel tercihini ilk branşlarından yana yap derim memurlukta olabilir alıma bağlı

sarasota

Abi branş olarak yapmicam çünki diyanet sıkıntı yapıyor her şeye o yüzden riske girmek istemiyorum hem müezzin veya kuran öğreticiliği için yeterli kapasitem de yok diğer yerleri yazacağım sence memurluk olarak ilk sıralaramı yazmalıyım tercihlerimde yoksa önce hizmetliden mi başlayıp yazayım ?

[FONT=sans-serif]@[/FONT]sarasota[FONT=sans-serif]

ustam benimde lise sosyal bilimler 439 siradayım sence ne yapmalıyım bu durumda ıercihlerimi ne yönde kullanmalıyım

selametle[/FONT]

arkadaşlar ben yeni katıldım merhaba,
iktisat lisans 82,5 puanım var
yeni sıralamamı hesapladım 786
benden yüksek öğretmen,hukuk,sağlık,mühendislik,din düştükten sonra
sıralamam ancak 427 ye indi.
bize 4001 gerektiği için umudum yok.
Moralim çok bozuk
Kaldı ki sadece iki şehir yazabiliyorum

benım branş sıralamam neden yok bırı bana yardım etsın lütfen..

Selamlar ve Hayırlı Günler

Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin İnşAllah sizce ;

EKPSSP1 Puanı 78,03539
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 4392

2. atamada Ortaöğretim üzerinden atanma şansım var mıdır acaba...

Saygılarımla

sarasota merhaba benım dalım fen bılımlerı ben memurluk dusunuyorum . dalıma gore olan sıralamam mı daha belırleyıcı olur yoksa dıger bransların sıralamasını da karsılastırmam gererkır mı?

Sarasota sizce 2.alimlarda puanlar kaca duser fikriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.

Onlisans tan

Benim puanım 77 küsür ortaöğretimden sıralamam 5256 ne olacak 2. atamada heyecanla bekliyorum umudum az ama belki hizmetli gelir inşallah

Hangi alandan ne kadar alım yapılacağı açıklandı mı bilen var mı ?

Üst Alt