Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

ngll

nasıl olur benimde iktisat 80.6.. puanla sadece iktisat alanında 48. sıradayım

ngll

nasıl olur benimde iktisat 80.6.. puanla sadece iktisat alanında 48. sıradayım

ben akşam oturdum düşündüm zaten çok saçma oluyor o şekilde.branş sıralamalarını toplayarak çıkan sonuç doğru değil bence de.
benim iktisattan branş sıralamam 23 ama işte bize 4001 lazım :(

kesinlikle ama o kadar umutsuz bakmamalısın bence ben bile %70-80 ihtimal veriyorum ki seninle aramızda 2 puan var. Hem zaten memurluk en son 82 küsürle kapattı

arkadaşlar benim puanım 59.24 branş sıralamam 197 makine teknikeriyim atanırmıyım sizce ne olur 1 atamada 60 puanla kapadı makine teknikerliği marttaki alımlarda olurmu sizce

Ekpss 2.atama kaç puanla kapatır???

Ekpss 2.atama kaç puanla en son kapatır arkadaşlar????
73 e iner mi?

78.2 ile kapandıysa 77 ye kesin düser bende atanmıs olurum inşallah

sarasota

Aynen abi

Bence lise düzeyinden 2000 2500 alım olursa meslek mezunu memur 75-78 ze kadar düşer hizmetli de 75 e kadar düşer.

Ben şuan hizmetliyim memurluk bekliyorum puan 87 siram 635 ilk atamadan sonra bu siram 270 e düştü tabi bu 270 in icinde memur olup tekrar memurluk yazamayacaklar var onda sonra kendi branşına atanacaklar var sizce memurluk olurmu ilk atamada 122 tane acıldı gih kadrosu ve sıta olarak 215 indi 100 kişilik kayma oldu 150-200 arası gih acılsa bana gelirmi

en sonkı brans sıralamasında sıranız 270 ıse onunuzde kılerde tahmınen memurluk yazar bence

Herşeyden önce kadro sayısı önemli tabi. Fakat hizmetli 75.5 ile 76 arası olur gibi 78 de kapattı çünkü. Ve 75 ile 78 puan arasında çok yığılma var gibi.

Arkadaşlar kpss ye 5 milyon başvuru oldu açılan kadro sayisi 2050 puanlar sanırım 98 i düşmez orta öğretimden açılan kadro 3,5 milyon kişiye sadece 150 kişi kısıtlamaya engelliler dahil edilmemisti ama insan bu rakamları görünce tırsmıyorda değil yani

Edebiyat öğretmeniyim. Branj sıralamam 18. Atanma ihtimalim var mi?

memurluk 82 ile kapattı yazmışsınız bu ünüverıstemöı lisemı kardeşim ben 81 puan aldım mem urluk için beklemekteyım lise düzeyındeyım şansım varmı sızce

Zaten ilk alim önlisans 74 te kapattı.. 2015 ikinci alim da 73 e düşen yerler vardi

memurluk 82 ile kapattı yazmışsınız bu ünüverıstemöı lisemı kardeşim ben 81 puan aldım mem urluk için beklemekteyım lise düzeyındeyım şansım varmı sızce

lisans veya ön lisans için konuşuyorlar muhtemelen. şu an görünen şansınız yok. ama olur da ortaöğretimden memurluk kadrosu için güzel bir sayı çıkarsa şansınız var

Arkadaşlar KPSS 2016/2 ataması için sınava giren 5 milyon kişiden sadece 2000 kadro açmışlar. Buda demek oluyor ki her 2500 kişiden 1 kişi atanıcak. Eğer bizde de sayı bu oranda küçük olursa kesin atanır dediklerimiz bile atanayabilirler. Durum biraz karışık

Üst Alt