Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

Sezgin000

Bende bu düşüncedeyim.Aksi halde şimdiye kadar 4 bin 5 bin engelli istihdam edecez derlerdi.Bence Lise, Önlisans, Lisans 500 kişi alacaklar.1500 engelli öğretmen isthidam ettik diyip toplamda 2000 engelliye iş imkanı sağladık diyecekler

Ben forumda o kararları zaten yayınlamıştım kpss den memur alımı yapılmayacağı ancak bu kısıtlamaya öğretmen polis ve engellilerin dahil olmadığı yazıyordu yani kpss den alım olmiyacağı belliydi bunun yerine sene içinde kurumlar açıktan alım yapacaklar heralde bu durum engellileri kapsamıyor umarım kpss den alım olmaması ekpss ye olumlu etki eder ve umarım alımlar enazınsan ilk alımlar kadar olur

Arkadaşlar acil olarak cevap bekliyorum. Onlisans Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum. Puanım 75 Sıralamam 1688, branş sıralamam 27. Sizce düz memurluk olur mu 2. Atamalarda?

Derya0310

Malesef olmaz arkadaşım 3 Milyon kişinin girdiği sınavdan 2500 kişi atandı.Milli seferberlikten bahaediliyor, memur alımı kısıtlanacak diyor.Bu şartlar altında engelli personelde almazlar.1500 engelli öğretmen alınacak dendi aylar aylar öncesinden, diğer ekpss atamalarından kimseden ses yok.Lise, Önlisans, Lisans 500 kişi alırlar.Öğretmenlerle birlikte 2000 kişi istihdam ettik derler.Liseden 200 kişi önlisansdan 200 kişi lisandan 100 kişi alırlar.Buda göstermelik bi alım olur zaten.

Siz simdiden 500 kisiyi kabullendiyseniz 500 bile fazla 250 kadro yeter der devletde size

Ama 2014te ve 2012deki atamalara bakıyorum bu puan ve sıralamanın altında bile çoğu insan atanmış. Benim önümde 200 küsür atanmamis insan var. Bir atama söz konusuysa bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Önlisanstan 300-400 kişi almayacaklarsa kimse atama denen bir seyden bahsetmesin. Ben Türkiyenin her yerini yazmayı düşünüyorum. Hal böyleyken ve bu derece ihtiyacım varken bile bile bunu yaparlarsa ben hakkımı helal etmiyorum.

Derya.0310

arkadaşım biz bu sorunun cevabını nereden bilelim. hem memurluk olur mu hem de düzce. ne desek tahmin bile değil yalan. bence olmaz

Merhaba beyler ben 2016 ekpss de lise düzeyinden 76.60 aldım sıralamam 5800 sizce hizmetli gelme ihtimali nedir .iyi günler

1500 ortaogretim alimıyla gidersin sanırım davut

bende ortaöğretim branş bazında 285.yim branş bazında atanmak istiyorum sizce olu mu

Arkadaşlar ortaoretimden 78 puanim var sizce memur olarak atanirmiyim

Bize 2016 2 atamalarinda kontenjan yok degil mi

yalçın sen branşını yaz ve o kadroya yerleş teknık bölüm mezunu olmak çok avantajlıdır memurlukta ayrıca senın branşa kadro açılırsa rahat yerleşirsın.hayatının yanlışını yapma bence...yaz o kadroyu yerleş onlar sana göre bır iş verırler ....rahat ol bu konuda engellısın sonuçta .sen elektırık teksnısyenı kadrosunda olursun ama masa başında bılgısayar işi yaparsın bu kadar basit...

70 Puanla 2.Tercihlerde Yerlesebilirmiyiz ?

Ekpss 70 puan aldim 2016 1.Tercihlerde Yerlesemedim . 2.Tercihlerde 70 Puanla Yerleşme Şansım varmı ?

Ogrenim Durumundaki Başarı Sırası 15482
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728
Bilişim Teknoloji /Web Programcılığı alanlarında 395 siradayim poyraz.

ben 1603 cuyudum atandım enson 77 lerde kapandı diye duydum 15482 gercekci olursak zor gibi ama bu devlet işi inş olur

Merhaba ben lise bazında girdim puanım 77.00 başarı sıram ise 5337 hizmetli tercih edecegim 2 atama cıkar mı bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi ?

YALÇIN00086
ilgilendigin icin sagol kardesim insallah herkes istedigi yeri girer ...

@Suqer elindeki yayınlar hala mevcut mu ?eger mevcutsa ben istiyordum eger varsa gönderirsen sana minettar kalırım kardesim cvbını bekliyorum

Ekpss 73 puan lisans puanı ile memurluk şansı

Merhaba herkes çokça sormuştur bu soruyu ancak bir kaç gündür çok düşünür oldum ve tecrübeli forum yazarlarına bu soruyu yöneltmek istedim. Konu başlığında belirtmiş olduğum bilgiler ile sizce hiç atanma şansı var mıdır ? Yoksa ümitleri bırakıp önümuzde ki sinavlarami bakalim ?
Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

Kardeşim bende 74 aldım bekliyorum bende senin gibi çok sordum bu soruyu alım iyi olursa şansımız var diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah iyi olur hepimiz için özellikle torpil veya hırsızlık gibi yollarla değilde hakkıyla bir yerlere gelmeye çalışan herkese Allah yardım etsin. O kadar çok görüyorum ki adaletsiz ve haksız bir şekilde atanan insanları o yüzden herşeyden nefretlik geldi. İnşallah herşey güzel olur ve ataniriz abi.

Üst Alt