Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

Aslında lisans olarak puanınız kötü değildir.
Fakat bu alımlar.
Alım yapılacak sayı
Senin bölümünden alınacak sayı
1. 2. 3. Tercihlerin aldıkları sayı
Senin şehir tercihine
En önemlisi de senin siralamandir.
Her şey gönlünce olsun

arkadaş puan var yüksektir puan var düşüktür..
psikoloji okumuş kardeşimiz için 75 puan yüksek iken
at antrenörlüğü okumuş kardeşimiz için 85 puan düşük demek..
TH SH GİH YH.. hangi sınıftan atanmak isrtiyorsunuz
genel olarak GİH kadrolarını soruyorsanız puanınız düşük.

Jozefim
Hocam bankacılık lisans mezunuyum. Ancak alanimla ilgili kadro açılmıyor yada ben şimdiye kadar denk gelmedim o yüzden düz memurluk dediğimiz kadroları tercih edeceğim.
Eshat
Yardiminiz için teşekkür ederim. Benim bölüm bankacılık üzerine o yüzden genel olarak düz memurluk kadrolarini seviyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.

Bende 74 aldım çok umutlu değilim ama umutsuz da değilim :) hakkımızda hayırlısı inşallah

YH sınıfı hizmetli kadrosu
ve GİH sınıfı kadroları yazacaksınız..
Hizmetli kasdrosunu yazarken dikkat edin.. sonuçta temizlik kalorifer işi.. 2 3 yıl sonra dandik bir görevde yükselme sınavıyla düz memur VHKİ olabilirsiniz... hizmetli kadrosunu düşünün derim.. sağlık durumunuzu bilimyorum..
tekrar ediyorujm.. birim amirinizle olan muhabbetinize bağlı bi meslek.
kimisi bitkin eve gidiyorken kimisi bütün gün yatıyor.. milli eğitimi düşünün.. sezon içinde biraz yoğunken senenin 4 5 ayı yatarsınız.

Öncelikle arkadaşımız lisans mezunu olduğu için hizmetli kadrosu tercih edemez
Düz memurluk yaní 4001 kodlu memurluk yazarsanız şansınız daha az olur
Eger belli sertifikalariniz varsa bunlar size avantaj sağlayacak
Bölümünde çok mezun olduğu için şehir seçerken daha az tercih edilen şehirleri seçerek de avantaj sağlayabilirsiniz
Bu konuda birden fazla etken vardır
Tercih zamanı ince eleyip sık dokumak gerekiyor
Hayırlısı olsun
Kurumların çalışma ortamları farklı olsada
Kamu kurumunda engelinden dolayı sorun yaşamazsın
Önce bir atamaniz yapılsın gerisi bir şekilde halledilir

Fiziksel engeliniz yoksa mebte hizmetliyi yazmayın. Yoksa benim gibi hergün pişman olarak işe gidersiniz Buda aklınızın bi köşesinde dursun

Onlisans 73.816 sizce umutlanayim mi biliyorum atamaya bagli ama yinede insan umutlandirici sozler duymak istiyor.gercekten yoruldum artik kaygiyla endiseyle beklemek kadrolar aciklansada ne olacaksa olsun artik yeterrrrrr.

Onlisans sıralama 2000 altindakiler yani 76 73 puan aralığı 2.atamada gider ..Toplam 5800 civarı kadro dediler..1000 kisiyi gecer Onlisans

Benim temennim mart ayındaki atamada lisans icin verilen kadronun en az 1500 olması.

katılıyorum..
Suqer

Şubat ayında engelli öğretmen ataması mı olacak?

lisansa kaç kadro düşer 75 ile atanabilir miyiz acaba

Puanı 80 den fazla olupta hizmetli kadrosu tercih etmeyen değil, edemeyen çok kişi var aslında. Puanı 80 üstü olan ama zaten kamuda hizmetli olan ve memurluk kadrosu tercih etmek zorunda kalan minimum 700 800 kişi var. Kendi branş sıralamamdan biliyorum, kamuda çalışmayıpta hizmetli kadrosunu tercih edecek maksimum 200 kişi var

Lise 87.05.puanla atanma şansı

Arkadaşlar liseden 87.05 puanım var başarı sıram 635 di ilk atamalar sonucu 270 falan düştü tabi bu önümdekilerin icinden işci olarak atananlar var memur olup tercih yapmayacaklar var bunlarida hesaba katarsak sıram 200 gibi diyebiliriz.ben şuan emniyette hizmetliyim onun icin sadece memurluk yazabiliyorum memurluk icin kac kadro acılması benim icin yeterli olur atanma şansım ne

Nasip

Ins dedigimiz gibi olur kardesim gercekten bunaldim artik beklemekten yani psikolojim bozulacak nerdeyse is yok gider cok rabbim tum arkadaslara hayirli kapilar acsin.

Dastok kardesim

Alican şimdiye kadar bekledik 1 ay daha sabir ins atanirsin..puan iyi senin tercihi güzel yaparsan atanma sansin yuksek

Ins

Tsk ederim dastok kardesim umut verici sozlerin icin inan artik olumsuz birseye takatim kalmadi sanki umarim hakkimizda hayirlisiyla olur.sizin puan kacti mezuniyet?rabbim sizinkinide nasip eder ins atandigimiz gunleride gosterir umarim.

Puan 75 bilgisayar prog.bolum kontenjan az duz memurluk tercih yaparim ilk atamada yarim puanla kaçırdım bakalim hakkımızda hayirlisi hepimiz için. .

Ins kardesim puanin iyi gelme ihtimali yuksek rabbim gonlune gore versin.hayirlisiyla atama olurda bu stresten kurtuluruz.

YALÇIN00086

hocam benim de 90.3 sürekli şöyle böyle olsa diyorum ve inşallah olur ama şubata giriyoruz marta 1 ay var. keşke açıklasalar da önümüzü görsek :(

Kadro sayısį ve tarihini açıklamak için ne bekliyorlar ki artık sabır kalmadı hayįrlısı

arkadaşla ekpss 2018 e hazırlık yapıyorum hizmetli olmak için en düşük kaç puan alırsak hizmetli kadrosuna girmiş oluruz
bir de hizmetli ile normal memurluk arasında ne farklar var

Üst Alt