Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

75 ve üzeri puanla sağlıktan veya kendi alanından atama bekleyen var mı?

Arkadaşlar puanı 75 ve üzeri olup sağlıktan yada kendi alanından atama bekleyen var mı? :confused:

Kardeşler merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Puanım 76 benim de inşallah atanırız. Genelde üç veya dört puan düşüyor . İnşallah yine öyle olur atanırız.

85 ve üzeri fazla atanacak kişi yoksa bu atamalarda 75-85 aralığında atananlar olacaktır ancak atamaları birinci derecede etkileyen kadro sayısıdır, kadro sayısı ne kadar fazla olursa atanan kişi sayısı o kadar fazla olacaktı ve puan da düşecektir.

Genel anlamda yanlış tercih yapan yüksek puanlı kişiler çok olduğu için puanlar pek düsmeyecek gibi görünüyor Soner_44 sizde düz memur olarak mı tercih edeceksiniz

ekpss 2017 2 atamalarda ilk atama kadar kişi alınırsa kaç puana düşer ortaöğretim

ekpss 2017 2 atamalarda ilk atama kadar kişi alınırsa kaç puana düşer ortaöğretim

alican03

Hizmetli 76 dan aşağıya düşmez bence. 78.2 ile kapattı 78 ile 79 puan arasında 1000 kişiden fazla aday var. Bu yığılma 76 77 arasında çok daha fazla. 76, 78 puan aralığında 2000 kişiden fazla aday var. Eğer 2500 kadro açılır içlerinden 2000 hizmetli olursa minimum 76 ya kadar düşer benim fikrim.

Memurluk kaca duser 91 de kaldi puanim 87 önümde 200 kişi var memurluk olurmu sizce

alıma baglı sımdı eger kadro cok acılırsa genel sıralaman 200 ise memurluk olabılır ama tamamıyle kadro sayısına baglı dıger faktorler yalan dolan

Sabırsızlıkla kadro sayısını bekliyorum puanim 77 biraz daha yuksek olsa hiç dert etmezdim ama 77 çok kırıtik durum o yüzden korkuyorum inşallah atanırız

EKPSS atamaları durdurulmuştu. acaba tekrar ne zaman atamalar (alımlar) başlar ?

haziran diyorlar bazı forumlarda.
ama bilmiyorum..
atanmayı bekleyen yüzlerce personel var.

2.alım tarihi....

2017 ekpss engelli memur alımları nezaman yapılacak ve 2016 ekpss de or öğretimden 77 puan aldım 2. yerleştirmede şansım nedir ve tam olarak ne yapmalıyım tercihlerim konusunda yardımcı olabilirmisiniz...

bende iktisatta 22. sıradayım umarım ilk atama kadar atama olur yoksa işimiz zor.
ngll

arkadaşlar ben yeni katıldım merhaba,
iktisat lisans 82,5 puanım var
yeni sıralamamı hesapladım 786
benden yüksek öğretmen,hukuk,sağlık,mühendislik,din düştükten sonra
sıralamam ancak 427 ye indi.
bize 4001 gerektiği için umudum yok.
Moralim çok bozuk
Kaldı ki sadece iki şehir yazabiliyorum

ngll

benim puanda 82,57 ilk tercihte memleketim ve yakın yerleri yazdım kıl payı gitti elazıg 81 ile aldı kara kuvvetleri komutanlıgı 80-81 le aldı İİBF nitelik koduyla 82,5 puan bence çok iyi ilk atamadaki kadar alım olursa kesin olur ama sen en fazla iki şehir yazabiliyorum dediğin için biraz risk ben bu sefer heryeri yazacagım elezıg uzak diye yazmadık adam 81 ile memur oldu biz 82,57 ile açıkta kaldık bu sefer her yeri yazacagım özel sektörden bıktım herşeyin hayırlısı bu puanla o kadar umutsuz olunmaz

sedarkeoloq

sana katılıyorum.kesinlikle bu öğretmen atamaları lisans mezunlarını çok olımlu etkiliyecektir.ve bence 500 den fazla kişi önümüzden çekilecektir.hepimize bol şans

seçim önü bu hükümet neden hiç engelli personel almıyor Allah kahretsin batsın bu dünya ulan...... :( :( :(

Aynen öyle istihdam istihdam diyorlar ama engelli atamasının e sini bile duyamadık daha canları ne zaman isterse...

Orta Öğretimde 4101. sıradayım 78,36 puanım var şansım acaba ne olur ?

alınan öğretmenlerin puanlarının bizden yüksek olması gerekli ki sıralamaları etkilesin, herhangibir alım puan sınırı yoktu sanırım, 50 puan alan bile yerleşebilir, önemli olan 80 üstü kaç kişi yerleşecek ve bunlar memur ise yerlerine yeni memur alımı için kontenjana ekleme yapıldı mı yapılacak mı? her meslekten öğretmen alımı yapılacak mıydı? kendi branşında kontenjan açılmamış öğretmen başka branş seçiyor mu? yoksa oda temmuz da bizim gibi normal kadrolar mı yazacak? mühendisler için ayrı bir kadro düzenlenecek mi? genelde yüksek puanı olanlar mühendis ve kendi kadroları olmayınca 4001 e talip olacaklar, umarım yeterli sayıda mühendis için kadro açılırda, abudik gubidik bölümden mezun olanlarda 4001 den şans umar. ( en az 500 tane sadece 4001 açılmalı, 150 mühendis, 250 de diğer branşlarda herkese şans doğsun(lisans mezunu için) ben bimere c.başkanına kadrolar arttrılsın diye yazdım, herkes kendi hakkına düşeni yaparsa iyi bir alım olabilir, herkesin yüzü gülebilir.

81 ile MEB'e hizmetli atandım fikir edinin diye söylüyorum

82 puanlı adamlar atanamam diyor. la insanlarla dalga geçmeyin 65 puanlı lisans 4001 memur adayları atanma hayali kurarken sizin atanmanız kesinken nasıl atanamam diyip acitasyon yapıyorsunuz.

sizin gibilerden çok var sağlıklılardanda var engellilerdende. yapmayın etmeyin sizden daha az puan almış insanların umudu kırılıyor siz atanamam deyince veya sinirleniyorlar yüksek puan almış hala laga luga yapıyor diyerek.

bunu yapmayın arkadaşlar yapmayın !
MEG ne mühendisi kardeşşşş. en az 1.500 adet 4001 kadrosu lazım. çoğunlukta olan mühendisler değil yada nitelikli alan mezunları değil çoğunlukta olan 4001 memurluk tercihi yapacak lisans mezunlarıdır.

bu yüzden hak için adalet için 4001 kadro sayısı en az 1.500 adet olmalıdır. Nitelikli alanlara toplamda (mühendis,hemşire,sosyolog vs ) 100 den fazla kadro ayrılmamalıdır.

Suskun Mutsuz Umutlu

Ben branş kadroları çok olsun demiyorum, zaten makara kukara bölümlerden mezunuz, abudik gubidik kadrolara değil bence de 4001'e çok kadro ayrılsın, bu kadar beklemeye değecek kadar kadro açılsın ben üzerime düşeni yapıp gerekli yerlere yazdım bilmem anlatabildimmi, herkes işin ucundan tutsa şimdiden resmi olarak bimer vb. yerlere kadro talebinin fazla olmasını bildirse herkesin yüzü güler diye düşünüyorum.

Bu atamalarda sadece memur mu alacaklar yoksa mühendis kadrosu da açılır mı ?

3. atama olmayacakmış her sene bir atama olduğu için 2018 de yeni puanla atama yapılacakmış. 2. atama için bir şeler yapmalı ki bir çok arkadaşımız atanma şansı bulsun, yoksa yeni sınavla daha yüksek olacağı için puanlar şansları daha az olacak.

2016 da ortaöğretim ekpssde 77.8 aldım hizmetli olarak atanabilir miyim sizce ?

Üst Alt