Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

zaten hızmetlı 2016/1 atamasında ya 77 yada 78 ıle kapandı kesın gıbı bısey atanman

Arkadaşlar orta öğretim 71 puanla atanirmiyim şu an meslek sıralamasında 348ciyim

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atama

Hayırlı akşamlar bilgisayar mühendisliğinden mezun olacam insallah Haziran'da 70 ekpss puanım war Temmuz'da az da olsa atanma şansım warmıdır

nitelık koduyla acılacak muhendıs kadrosuna baglı

Sağolasın mkn06 kardeşim ama ben diğer sene düşünüyorum :)

Inşallah.Allahın izniyle olur stresli oluyor insan vakit geçmiyor hiç san ki.:(

2017 kpss de 5000 kişi ayrılmış, ekpss den ençok toplamda 750 kişi alırlar, bahane olarak da kpss alım sayısını belirtirler. lisansta 150 kişiyi geçmez alım sayısı eğer birşey yapmaz isek. Ayrıca 2016 engelli açığı yaklaşık 21000 kişi; bunun 13000 meb, sonra diyanet geliyordu sanırım incelediğim haberde diğer kurumlar 200-300 gibi, yani sesimizi çıkarmazsak çok az alım yapılacak, gerek bu siteden gerek memurlar/netten haber yapılması sözlerin alınması lazım, yoksa çok kişi mağdur olacak. seçim üstü bişeyler yapılmazsa iş işten geçer. yine bazı yerlerde yazanlara göre; raporlar için çalışma yapılıyormuş, bazı engel gruplarından alım durdurulacakmış gibi yazılarda var bu konuda forum yöneticilerinden bir araştırma bekliyorum,

Ekpss den 77 puan aldım ortaöĝretimden hizmetli olarak temuzda atanabilmem için ne kadar kadro açmalari gerekir 5000 kişi alsalar toplamda atanabilormiyim

ROTASIZ_07 zaten ılk atamada 77-78 de kapattı hızmetlı. ulkede olaganustu bır durum olmaz atama olursa ve cok az kadro acılmazsa kesın gıbı bıseysın

Ekpss ilk atamalar 78.3e ortaöğretim kadar düşmüş ikinci de en fazla kaça kadar düşer ?

Slm arkadaşlar ben 2016 ekpss ortaöğretimden 76.50 aldım sıralama 5800 sizce hizmetli gelme ihtimali varmıdır. Şimdiden teşekkürler.

Slm arkadaşlar ben 2016 ekpss ortaöğretimden 76.50 aldım sıralama 5800 sizce hizmetli gelme ihtimali varmıdır. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar atamadan sonra kalan siranizi nereden öğreniyorsunuz

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar ösym internet sitesinde gördüm doğrumudur acaba[/FONT]

Hakkında

[FONT=sans-serif]Sağ altta tarih yazıyor...(KIRMIZI YAZIYLA) üstüne götürünce [/FONT]

[FONT=sans-serif]12.07.2017 10:00 [/FONT]
[FONT=sans-serif]21.07.2017 23:59[/FONT]

[FONT=sans-serif]olarak gözüküyor...[/FONT]

[FONT=sans-serif]Yanlış mıyım acaba?[/FONT]:confused:

Ortaöğretim(lise) ekpss puanları kaça kadar iner tahminen.

Memurlukta puan kaçta şuanda? Branş bazinda siralama 314 memurluk gelir mi?

ortaogretım memurluk 91-92 arasında kusuratlı kapattı. bransınız nedır

arkadaşlar bi konuyu anlayamadım ,
osym ais'den genel sıralamamı hesaplamak istiyorum. atananları hesaba katmak istemiyorum
öğretmen olarak atananları meb yapıyor, peki onlar bu sıralamada yerleşmiş gözüküyor mu?
örneğin branşım farklı tarih öğretmenliği sıralamasında 19. yerleşenleri dahil etmeyince 18. gözüküyorum, geçen sene sadece bir kişi mi alındı tarih öğretmeni, puanımda 75 yani saçma geldi

Arkadaşlar kadro sayısı belli oldumu bi haber çıkmış 5500 kişi felan diye ne kadar doğru ?

shnmrtyrn

kurumların talebi o kadarmış, geçen senede 3500 kişi talep etmişler 2 katı alınmış ama bu senede bizlerden bi hareket olur dikkat çekersek sayı artar herkes için daha iyi olur.

Ankara'da olan veya Ankara'ya gidebilecek olan arkadaşlarımız başbakanlığın veya dpb nin önünde eylem veya basın açıklaması vb. gibi şeyler yapsalar. Sesimizi duyursalar. Açıklanacak kadro sayısı için faydası olur düşüncesindeyim.

bu yıl kamuda kısıtlamaya gıdılebılırmıs butce sıkıntısından dolayı yanı 5500 kadro dan az da kadro verılebılırmıs. bunu ancak klavuz yayınlanınca anlarız

Üst Alt