Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

Kismet

Kisitlama yapilacagi dogru ama daha onceki aciklamalarda bu kisitlama engelliler hakim savci doktor polis askeri icermiyor dendi.yani kisitlama bu alanda olmayacak umarim bu sozlerinde dururlar ve sayi 5500 asagi inmez ins daha fazla olur.

Alican313

Siz daha çözemediniz mi insanları?2. atamalar hakkında kim ne dedi şu zamana kadar?Hep olumsuz yorum.Artık anlamanız lazım herkes tek başına diğerleri köstek sadece.2016 da 3500 kadro açıklamış kurumlar 6000 küsür kadro açılmış tercilerde.Atanan adam bile gelip burada yorumlara yazıyor 500 kişi anca alınır diye siz hesap edin insanlar ne melem yaratıklar.Ulan atanmışsın, memursun ,yerinden memnun değilsin, konumundan memnun değilsin, gelip kadro belirtiyorsun.Bu kadro belirtenler bakan mı?Yetkili merci mi?

Zendark

Haklisin kardesim maalesef bu tip egoist insanlar var sanki sayi yuksek olsa parasi cebinden cikacak.insanlar umutlariyla yasar ancak aciz,bencil,egoist tipler baskalarina umutsuzluk vererek yasar.rabbim bizleri bu tip dusunmekten korusun.Tum engelli arkadaslara buradan sesleniyorum hicbir zaman umudunuxu kaybetmeyin gorelim mevlam ne eyler hak serleri hayreyler.umarim rabbim umutla bekleyen tum kardeslerimin atamasini gerceklestirir.

Son olarak 2016 yılında meclis kararıyla engelli memur alımında bütçe kısıtlaması olmayacağı belirtilmiş,2017 performans değerlendirmesinde kurumlar 5500 engelli kontenjanı ihtiyacı belirtmiştir.Bu rakam kurumların kendi belirttiği rakamdır bunun üzerine çıkılabilir geçmiş yıllar göz önünde bulundurularak ve 3. alım olmayacağı varsayılarak.siz hala daha 300 ortaöğretim 100 önlisans 100 lisans diyin.Burada bu tarz mesaj yazanları Allah'a havale ediyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bakın ben bu siteyi bulduğumda elimde raporum bile yoktu 2015 kasımında bu siteden takip ederek rapor çıkardım ve bu site sayesinde EKPSS den haberim oldu, bu site sayesinde test çözdüm ve bu siteyi takip ederek ilk girdiğim sınavdan memur olarak atandım, bu site hepimizin, hepimiz engelliyiz bizim birbirimize destek olmamız gerekiyor, ben Halk Sağlığı Kurumunda memurum ve tüm engelli kardeşleriminde memur olmasını en içten dileklerimle isterim 5500 yetmez o rakamın daha da yüksek olmasını isteriz, sözüm ona dualarımız ile inşAllah çok yüksek kadro açılır ve arkadaşlar asla pes etmeyin daha seneye 2018 sınavı var ne olursa olsun üzülmeyin inşAllah kadro sayısı yüksek olucak..

burada kim yazmış 500 kişi ancak alınır diye bulamadım diyen halt etmiş terbiyesizlik etmiştir. kurumlardan talep zaten 5500 diye açıklanmış. tercihlerde en az 7500 kişi alınmalı, çünkü düşük puanlı birçok arkadaş var yıllarca sınava girip atanamayan, ne kerametse 2010 kpss gibi 90-100 puanlar havada ucusuyor, bi 2015 2 tercihlerde 60-70 alan arkadaşlar yerleşme şansı buldu onlar adına çok sevinmiştim, alım sayılarını arttırmak için kamuoyu oluşturmalıyız yoksa gereksiz insanların dediği olabilir.

Acaba 3001 kodlu kontenjan açılacak mı?Bir önlisans mezunu olarak bölümümden sınırlı sayıda kontenjan açılıyor...

Pardon ben belirtmeyi unutmuşum 2018 deki sınava gireceğim ben. :)

beyler sizce 78 puanla memur olarak yerleşebilirmiyim

87 ile bekliyoruz liseden memurluk icin ilk atama sonrasi genel siram 250 lerde tabi işçi olarak yerleşemler haric

az önce okumaya çalıştım dpb performans raporunu

"2017 yılı için Bütçe Kanunu ile verilecek atama izni sayısının düşeceği öngörülmekte olup, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik ile Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi olarak yerleştirilen personel sayısında da azalma beklenmektedir."

kurumlar 5500 kişi talep etmiş ama azalma oladabilir diyor dpb, nedeni yukarıda. yani zaten 3. alım olmayacak sayıda azalırsa lisans 80 altı umutlanmasın (bende dahil). durum pek iç açıcı değil hazirana kadar birşeyler yapmazsak, sayılar osym ye ulaşmış olacak ve çok geç olacak .

Arkadaşlar sayının artırılması bir şeyler yapalım

Arkadaşlar engelli öğretmenler gibi birlik olursak kadro sayısını arttırırız

nüfus müdürlükleri yeni kimlik kartı çıkarmada talepleri karşılayamıyor, her ilde millet kuyruğa giriyor sırf bu nüfus müdürlükleri engelli kadrolarına 2 kişi alsa hem herkes evine yakın bir işe kavuşur hem de bütün lisans mezunları yerleşir, bu talepleri iletelim bimere.

Aynen arkadaşlar birlik olursak kadro sayılarını arttırabiliriz bu arada ekpss 2016 lise denginde 76.60 aldım sıralama 5.800 hizmetli olarak atanma ihtimalim varmıdır teşekkürler.

MEG linki varsa paylaşır mısınız? Ben aradim ama bulamadım

Neden hiç ses çıkmıyor yetkililerden?Vallahi dünyaya geldiğimize pişman ettiler, yılan hikayesine döndü bir avuç engelliye iş vermek.Mart dediniz Temmuza aldınız bari kadro sayısını açıklayın ona göre planlamalar yapalım.

Sınava gireceklere tavsiyem hiç bulaşmayın bu sınavlara, okulu da bırakın gidin bir yerde simit satın, piyango satın bundan iyidir.Ömür bitti ömür!

Arkadaşlar herkese merhaba bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim;

ekpss 2. Atama temmuzun 12 sinde kesin mi ?

78.145 puan ve 4280. Sıralama ile tercihlerimin çoğunu meb hizmetli yapsam atanma ihtimalim var mı ?

şmdiden teşekkür ediyorum..

Atanma

ilk defa ekps girdim 76 puan aldım siralamam 5730 2 atamada hizmeti gelirmi

alım sayısına bağlı. eğer sıralamanıza yakın yani toplamda 5400 - 5500 civarı bir alım yapılırsa olabilir..

sıcak haber

Devlet Personel Başkanvekili'nden Engelli Memur ve Öğretmen Atamaları Hakkında Flash Açıklamalar! - EKPSS - EngelsizHaber.Net | Engellinin Dünyaya Açılan Penceresi

1319 engelli öğretmen alınmış + çalışabilir raporu olacak atananlardan (zaten raporlarda istihdam kısmı işaretli değilmi?) + alım kurumların taleplerinden fazla olacak ( kurumlar 5500 bildirmişti. o zaman daha fazla olacak) -evet oyu için bir girişim mi bilemedim daha açık sayılar verilebilirdi

[FONT=Arial]"Fakat bize iletilen kadro sayısının üzerinde bir alım gerçekleştireceğiz."

Buda demek oluyor ki sağlam alım yapılacak arkadaşlar.

[/FONT]
https://www.youtube.com/watch?v=pcu7GA0oxHQ

Şuanda Engelli Personel sayısı 48.947 MEB öğretmen atamaları hariç.

Açık engelli sayısı 13.967

En çok istihdam edilen kurumlar sırasıyla

Milli Eğitim Bakanlığı
Sağlık Bakanlığı
Diyanet İşleri Başkanlığı

Son düzenleme:
Atama sayısı, resmi bi kesinlik kazanmadan inanmayın. Engelli millet vekili, Bennur Karaburun'un, trt radyosunda, yaptığı " engelli kardeşlerime müjde. Atamalsr nisan ayında olacak " açıklamasından sonra, tercih kılavuzunun temmuz ayında açılıcak olması, bizimle dalga geçmekten başka bişey değildir. Kadro sayısı belirtmeden yapılan bu açıklama tam anlamıyla, "Evet" propagandasıdır.

Konudan pek alakasız ama ben ilk 69 puan aldım sonra 64 paun aldım. şaun hangisi geçerli ? Ve branş'ım bilgisayar teknisyeni sizce şansım % kaç ? yorumlar için teşekkür ederim şimdiden..

10-16 mayıs Engelliler haftasında kamuya kaç tane engelli memur alınacak net bir açıklama bekliyorum, eğer sizde birşeyler bekliyorsanız bunu diğer sosyal sitelerde paylaşalım duyuralım ama ben zaten 80 den yukarı aldım nasılsa atanırım banane diyorsanız siz bilirsiniz, kadro sayısı arttıkça istediğiniz kurum ve memleketinize gitme durumunuz artar. hadi hep birlikte yayılalım, kazanalım.

Bir sorum olacak. İlk atamada hizmetli olarak atandım 88 puanla. 2. atamada memurluk için tercih yapabilecek miyim? Eğer yapamayacaksam bir an önce istifa etmek istiyorum. Bir bilgisi olsn lütfen beni bilgilendirsin. Hizmetli olarak çalışmak hastalığımı arttırdı artık tahammül edemiyorum.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt