Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. Atamada puanlar kaç olur?

O zaman gönül rahatlığıyla istifa edebilirim demek ki. İçim rahatladı sağol birader.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[h=1][SIZE=3]Memur, OHAL sırasında istifa edebilir mi?[/SIZE][/h][FONT=&quot]657 sayılı Kanunun ilgili hükümleri şu şekildedir:[/FONT]
[FONT=&quot]"Olağanüstü yönetim hallerinde çekilme usulü:
Madde 96 - Olağanüstü hal,
sıkıyönetim, seferberlik ve savaş hallerinde veya genel hayata müessir afetlere uğrayan yerlerdeki Devlet Memurları yerine atanacaklar gelip işe başlamadıkça görevlerini bırakamazlar.[/FONT]

[FONT=&quot]Çekilen ve çekilmiş sayılanların yeniden atanmaları:
Madde 97 - Memurlardan mali ve cezai sorumlulukları saklı kalmak üzere;

A) 94 üncü maddenin 2 nci ve 3 üncü fıkrasına uygun olarak memuriyetten çekilenler altı ay geçmeden,
B) Bu Kanuna göre çekilmiş sayılanlar ile 94 üncü maddenin 2 nci fıkrasına uymadan görevlerinden ayrılanlar bir yıl geçmeden,
C) 95 inci maddede yazılı zorunluluklara uymayanlar 3 yıl geçmeden,
D) 96 ncı maddeye aykırı hareket edenler hiçbir surette,
Devlet memurluğuna alınamazlar."[/FONT]

Sağlık problemleri nedeniyle de mi istifa edemem? Her türlü raporu çıkartabilirim. 8 yıldır Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyorum. Bu ülke 2019'a kadar OHAL ile idare edilecek. Ben bu yüzden memuriyetimi mi yakacağım yani? Böyle saçma şey mi olur?

Çalışırken bir sonraki sınava hazırlanabilirsin.O kadar mı işten yıldırdılar ne yaptırıyorlar anlamadım?Hasta insana ağır iş mi veriyorlar?

Bildiğin işkurdan gelenlerle aynı işi yapıyorum. Bir de onlardan emir alıyorum. Yeni 2 hizmetli gelince müdür görevlerimi aldı benden. Sonra onların baskısıyla tekrar aynı işleri yaptırmaya başladı. Kadınlar resmen benden hesap soruyolardı sen niye iş yapmıyorsun diye. Şimdi bir aylık raporluyum. LYS'ye de gireceğim bu moralle nasıl olacak bilmiyorum. Yaz rahat geçer işkurdan gelenler gideceği için de ondan sonra yine aynı terane. Ortopedik engeli olmayan engelli arkadaşlarımı buradan uyarmak istiyorum, sakın hizmetli olmayın. İlla memur olacaksanız adam gibi çalışın sınava masa başı olun. Genç arkadaşlar da açık öğretim falan okusun lise düzeyinden girmesin. Engelli d3mek hizmetçi demek "saygıdeğer" devlet yetkililerimiz için. Ben bir daha memur olamama pahasına bırakacağım görevi. Benim gibi olmak istemeyen sınava iyi çalışsın ve son atamaya kadar düz memurluk beklesin.

OldBoy2046

ohalde usulune uygun yani istifa dilekçeni verip sonucunu bekleyip istifa edersen 6 ay sonra hakkın oluyor, puanın atanınca yanar, atanmışsın hakkın yok başka. durumun müsaitse dilekçeni yaz kabul edilince sınava hazırlan, 2018 atamalarına kadar 1 yıl var, iyi puan alırsan rahat rahat yerleşirsin ama kaç kapasiten kaç kaç puan alırsın iyi hesap yapman lazım

Hiç çalışmadan 88 aldım. Kapasitemi sen tahmin et. Sınava 2 ay kala girmeye karar verip raporumu çıkarttım.

OldBoy2046

sen ortopedik engeeli misin ? neden hizmetliyi tercih ettin ki o zaman?

puanın iyimiş lise memzunu puanlarını bilmiyorum onlara göre iyisen istifa olayını gözden geçir derim. yaşın gençken önünde hayatını düzene sokabileceğin zaman var.

OldBoy2046
her türlü raporu alabilirim diyorsun o zaman durum bildirir raporu al kurumuna ver seni yoramazlar o zaman sen hakkını savunamıyorsun sessiz kalıyorsun

@MEG
ortapedik engelli de hizmetli yazabilir yazamaz diye bir kayde yok o sadece amirin şerefsizligi hakkını savunursan yaptıramazlar

Tercihlere 2 aydan az bir zaman var ama kaç kişi alınacak belli değil daha nasıl is buya

Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM
Engel Durumu Görme,
Sınav Tarihi 24 Nisan 2016
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 19 5
Genel Kültür Testi 25 5
EKPSSP1 Puanı 87,05070
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 635
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728
Şuan ki tahmini siram ilk atamadan sonra 200 lerde şuan hizmetliyim memurluk gelirmi

Memur puanları 89'dan aşağı düşmez bence.. hizmetli kadrosu ise 78'in altına düşebilir.

İlk atamada memurluk 91 de kaldi önümdeki 200 kişinin içinde zaten memur olup tekrar memurluk yazmayacaklar var işci atananlar var diger saglikci diyanet teknisyen var yuksek puanli herles önce kenfi bramşini yazacaktir bence 200 tane memurluk acilsa olur gibi yinede nasip

Öğrenim Durumu ORTAÖĞRETİM
Engel Durumu Görme,
Sınav Tarihi 24 Nisan 2016
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 19 5
Genel Kültür Testi 25 5
EKPSSP1 Puanı 87,05070
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 635
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728
Şuan ki tahmini siram ilk atamadan sonra 200 lerde şuan hizmetliyim memurluk gelir

Kardeş benimde 41.75 net var sıralama 646 bende senin gibi ikinci atamada memurluk gelir diye hizmetli yazmadım

Senin yaptığın soruların standart sapması yüksek olabilir bilmiyorum bende şaşırdım

Kardeş genel yetenek 24 D 6 Y genel kültür 21 D 7 Y puan : 86.91800

ben ortoögretimden 76,10 puan aldım hizmetli olarak atanır mıyım

2.atama yapıldı mı ya ne zaman ?

mayıs bitmek üzere ne zaman yapılır?

meki

Devlet Personel 19 Haziran öysm açık kontenjan bildirecektir en geç o tarihe kadar kadro sayısı belli olur mu?

Üst Alt