Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2. atamada tercih yapacaklar 15 tl ödeme mi yapacak?

fatma zehra

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamunaleykum Hayırlı sabahlar 2. Tercih yapan kişiler 15 tl ücret ödemeleri gerekiyor diye duydum bu bizdende geçerli midir :confused:

ben ödeme yapmadım sen ilk defamı tercih yapacan yani ilk tercihinmi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgiyi öğrenmek isteriz

Ben ikinci tercih yaptım lakin 1. Tercihte ödeme olmuyor ikinci tercihte yapılması gerektiğini söylediler yoksa tercihler boşa çıkar denildi ve bugün songun

Serkan zaten 1. Tercihte atama olmayınca 2. Tercih yaptık 2018 sınav için ödeme yapılacak diye biliyorum

yok öyle bırşey 2 tercıh ıcın para ödenmıyor kım dedıyse bılgısı yok

evet fatma 2018 de sınava yada kuraya gırenler herkez para yatıracak

Bunu söyleyen normal KPSS bizim kurum dan değil kardeşim yatırmış

kpss olayını bılmem ama ekpss de yok fatma ınş herkez ıcın hayırlısı olur

ınş herkez yerleşsın

ÖSYM Nin sitesine Bakarsanız Herşeyi (ödemenin olup olmadığını) Görebilirsiniz.. Orada Tercih Ücreti Alanı Boş Olduğuna Göre Ödeme Yoktur..

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı olanı versin
Kardeşim söyleyince oraya bakma gereği duymadım ama eninde olamadın o yüzden sordum hayırlısı artik

Üst Alt