Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014 ile atandığınızı görünce nasıl tepkiler verdiniz?!

BEN İLK ÖNCE ÇIKTI ALMIŞTIM BİŞEY OLUR SİLİNİR DİYE KORKTUM :d

Ben de çok sevindim. İlk iki tercihimden birinin geleceğini tahmin ediyordum da gönlüm ilk tercihin çıkmasındandı. Çıktığını görünce acayip mutlu oldum. En yakınımda abim vardı ona gösterdim sarıldım filan sonra sırasıyla diğer aile bireyleriyle paylaştım sevincimi. Allah'ım, isteyen, ihtiyacı olan herkese yaşatır inşallah bu mutluluğu..

Biri de şu başlığı değişse ?

Zaten şurda atananları gördükçe uyuz oluyorum :)
Bir de başlık geriyor beni :)
verdiğiniz değil verdiniz

Bende atananlardanım :),
sabhatan kahvaltı yapmadım ögleyin yemek yemedim stresten işyerindeyim ve kalbim fırlıcak sanki bu arada o kadar yogun ki işyeri ara ara fırsat bulup bakıyorum ... Açtim bir baktımki Gıda ve tarım bakanlığı gözlerim büyüdü biranda sesimde çıkmıyor özelde çalışıyorum :) o sırada IT pc bişey yüklicek geldi sayfa açık işaret ettim sus diye :d oda gördü hemen sigaramı aradım aşagıya inip sevdiklerimi arıcam amannn oda ne sigaram yok gün boyu stresten kaybetmişim hemöen gittim arkadaştan sigara istedim bir dal uzattı yetmez dedim paketi kaptım indim başladım içmeye ...
Hala inanamıyorum :)
Dilerim ki tüm arkadaşlar atanırlar ve umudunuzu asla kaybetmemeniz dilegimle...

arkadaşlar ösym sıtesıne gırıyorum ancak atanma bılgısı nerde yer alıyor ??????????? sadece tercıhlerım gorulmekte bu atanmadıgımımı gösterırı :( atananlara hayırlı olsun bu arada :)

sonradan fark ettim ama düzeltemedim adminlerin de dikkatini çekmemiş ki düzeltmediler kaç gündür

İlk bakamadım kısık gözlerle bktım görünce sonucu kalbim hızlı hızlı çarptı gözünden sevinç gözyaşları aktı, ömür boyu unutamam o anı!!şükürler olsun rabbime...

Ya, şu başlığı bugün açabildim. Kıskançlığa kapılmamak için hüznümün geçmesini bekledim. Arkadaşlar, yorumlarınızı okudukça ben de sizin ve ailenizin adına mutlu oldum. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza.

ben 2 gündür yemekten içmekten kesıldım sıkıntıdan

atanacağımı biliyordum ufak bir gülümseme

arkadaşlar gıcık gıcık konuştuğuma bakmayın samimi söylüyorum darısı başınıza

ben hala heyecanlıyım yaa , atandığımı öğrendiğimden beri doğru düzgün yemek yiyemiyorum :) uyuyamıyorum. 3 senedir olmuyordu ve en son şubatta da kıl payı atanmayı kaçırınca ...

allah utandırmasın arte kardesım ne guzel keske bızde senın sevıncını yasabılseydık sen sevıncten yemek yıyemıyor uyuyasmıyorsun bende sıkıntıdan 2 gundur sıkıntıdan 10 yas yaslandım yenı gorevınde basarılar dılerım hayırlı ugurlu olsun

inan bende aynı durumlardaydım devran kardeş, Allah en sonunda bizim de güzümüzü güldürdü ya, Allahıma bin şükürler olsun. Allahım sizi de yaşatsın bu mutluluğu

@ArTe: hocam hayirli olsun, neresi cikti sormasi ayip olmazsa? Darisi tum atanamayanlarin basina.

hayırlı olsun arte darısı tüm atama bekleyenlere :)

Arkadaşlar yaklaşık 4,5 senedir kamuda memur olarak çalışan bir engelli kardeşiniz olarak o anı sizlerle paylaşmak istiyorum.. Efendim bundan yaklaşık 5 yıl önceydi sınava girmiştim ama ümidim yoktu. Alınacak kişi sayısı sınırlı idi çünkü.. İlk sınav sonuçlarını gördüm.. Benim branşımda sınava giren 14,000 kişi nin arasında 94 punım vardı ama kaçıncı sırada olduğumu bilmiyordum. Fakat yine de umudum yoktu çünkü istanbul da sınava girmiştim. Yerleştirme sonuçlarıının açıklandığını öğrennmem tamamen tesadüf oldu. Burada forumda başlıkları okurken "SAĞLIK BAKANLIĞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI.. diye bir haber okudum.. Ve bir liste çıktı karşıma.. Kendi adımı atananlar listesinde 7 inci sırada görünce sevinçten ilk annem e koştum. Eşim de yanımdaydı. Daha sonra kar altında çalışan babamla görüştüm.. Ben memur oldum ankaraya gideceğiz dedim.. İlk bakışta inanamadı tabii. Sonuç sayfasını pc den açmak bana bir tepsi baklava ya mal oldu ama yine de üzülmedim. O günden bu yana devl kamu görevlisi olarak çalışmaktayım..Bu sevinci tekrar yaşamak isterdim.. Hayırlısı olacağını umut ediyorum

benim 1. atamadan umudum yoktu 2.de biraz umutluyum Allah o sevinci bizlerede yaşatsın inşallah.

darısı başımıza ne diyelim siz yine şanslınız biz kura usulü giriyoruz bizim şansımız daha az :(

Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip eder inşallah

amin.. allahım okunan şu ezanın hurmetine atama bekleyen engelli kardeşlrimizi sevindir.

Üst Alt