Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2014'de ilk kez katılacak olanlar için gerekli şartlar nelerdir? Diploma-rapor?

S.a biri lütfen cevap versin herkes rapor alacakmi benim vsr mesale 2008 de bakim aylığı icin aldım yüzde seksen sürekli bu raporla girememi iyi gunlet

S.a biri lütfen cevap versin herkes rapor alacakmi benim vsr mesale 2008 de bakim aylığı icin aldım yüzde seksen sürekli bu raporla girememi iyi gunlet

Selam arkadaşlar!Benim raporum %45 zihinsel olarak geçiyor.şizoafektif bozukluğu var.Zihinsel engelliden mi gireceğim sınava?

Murad1

hastalığın doğuştam mı sonradan mı?

arkadaşlar başvurular 27 şubatta başlıyor dimi. Peki başvuruyu mezun olduğum liseden mi yapacağım? Sınav için lise diplomam+kimlik+engelli raporum fotokopisi gerekiyor dimi? Extradan başka birşey gerekiyor mu sınav için? Teşekkürler.

Lise mezunuyum başvuru yapabiliyorum değil mi ?

loris hastalığım sonradan.fakat raporumda zihinsel olarak geçiyor.

murad arkadaş genelden gırıcen bu devlet bızım gıbı hastalrı normal ınsanlarla aynı sınava sokuyor kazancagımızda muamma !!!

Üst Alt