Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

çok dikkatli ve çok iyi bir araştırma yap sağlıkta çalışan arkadaşlarımız var burda onlardan bilgi almaya çalış benim bildiğim türkiye kamu hastanesi bir kurumdur sağlık bakanlığı bir kurumdur yani ikisi ayrı ayrıdır ama emin değilim çok iyi araştırmanı tavsiye ederim bizimlede bilgilendirirsen sevilirim.

Araştırmaya başladım şimdiden bilgi edindiğimde paylaşırım mutlaka

Müezzin kayyum veya kuran kursu öğreticiliğe at an varmı

İkinci atamalar ne zaman oluyo ya yapmazlarsa
selin vrc

2.ALIMLAR HEP OLUR....ZATEN KAMUDA ÇOK AÇIK VAR FETÖ YÜZÜNDEN...O YÜZDEN 2.ATAMADA MEMURİYETİN KESİN..ZATEN 2.ATAMALARDA YAKIN ZAMANDA...EN SON 78 LE KAPAMIŞ..SENİN PUAN 77..İKİNCİ ATAMADA ATANAMAMAN İMKANSIZ..O YÜZDEN BOŞUNA ÜZÜLME.

Kaç puanla nerelere atandınız

Arkadaşlar aldığınız puanla nereye atandığınızı yazarsanız gelecek atamada tercih yapacak olan engelli arkadaşlarımıza yardımcı olacağınızı düşünüyorum onun için bu konuyu açtım

atanan arkadaşlar hayırlı olsun

atanan arkadaşlar uğurlu hayırlı olsun
yeni hayatınızda hepinize başarılar dilerim

Atanan arkadaşları tebrik ederim hayırlı olsun , atanamayanlar da üzülmesin 2017 de 2. Ve 3. Atama var. Bence bu yıl için de belki bir ihtimal tercih hakkı verebilirler şahsi görüşüm bu kimseye umut olmasın. Atanan arkadaşlar atandıkları yeri ve puanlarını yazabilir mi ?

lisans mezunuyum atanamadım arkadaşlar. bu yıl ikinci atama olur mu?

gene cıkmadı zaten puanım 58 ıdı ımkansızdı gelmesı

selin vrc sıralaman kaçtı senin bende 77.9150 aldım sıralamam 4491 ne diyelim olmadı nasipse birdahakine

93.5 ile ortaöğretim bodrum belediye başkanlığı
bundan sonraki süreç nasıl olcak bileniniz var mı ?

Yerleştirme Puanı EKPSSP1 - 81,58489

Kurum Adı: MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Kadro Unvanı : HİZMETLİ (BURSA TÜM İLÇELER)

bi sorum olacaktı ben endustırı meslek lisesi elektırık mezunuyum teknısyen veya teknısyenn yardımcılıgını secebilirmiydim pun puanım 74 ama atanamadım yannış tercıh kurbanıyım galıba

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun , atanamayan lar içinde 2. tercihte inşallah

Zaten senin için tam avantajdı neden yazmadın

Sinyor54 başlarken alabileceğini sanmıyorum. o hakkı meb dışında veren kurum görmedim ben. 1 hafta sonra yerleştirildiğin kurumu ara sana bilgi verirler. listelerin kurumlara ulaşması 1 hafta sürebiliyor..

800 sıralama ile, memleketimde milli eğitim bakanlığına atandım hizmetli olarak.

Üst Alt