Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

Milli eğitim hizmeli 78.3 le kapatmış. Benim puanın 78.0 ikinci aramada atanırım nasipse. 2.atama için bişeyler yapmalımıyız. Yoksa herzamanki gibi sessiz sessiz beklemelimiyiz.

Ordu mesudiye ogm (memur)
ÖN LİSANS
1. TERCİHİM MEMLEKETİM :)
79 puan 900 sıralama
3 kişi daha atanmış aynı yere kimler acaba var mı tercih eden forumdan ???

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Tüm İlçeler Atanmışım Ne Yapmam Gerek Şuan Bilgi Verebilirmisiniz?

Yerleştirme Puanı EKPSSP1 - 78,76036

Kurum Adı: MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Kadro Unvanı : HİZMETLİ (Tokat TÜM İLÇELER)

Evet Allah'a şükür 26. tercihim tutmuş.Darısı Kazanamamış arkadaşlara.

80 puanla atandım valla hiç beklemiyordum yani çok büyük süpriz oldu

Ya bu ne haksizlik 78 le ataniyo herkes 77.5 aldim atanamiyoruz kesin ikinci atamayida yapmazlar

Ya bu ne haksizlik 78 le ataniyo herkes 77.5 aldim atanamiyoruz kesin ikinci atamayida yapmazlar

2. atama kesin olacak, 2 yılda 1 yapılan sınavda tek atama olmaz.Daha iyi kontenjanlar açılabilir o kadar moralinizi bozmayın.Ben atanamadığıma seviniyorum hatta.İstemediğim çakılı kadrolar gelecekti olsaydı.Ömür boyu istemediğim bir yerde yaşayacaktım.Yeter ki devlet babamız 2.atamada doğru düzgün kadrolar açsın.

Balıkesir OGM Mühendis 92,63 ikici tercihim geldi Bundan sonra ne yapmam gerekeiyor

Bu atamalarda atandığı halde gidip müracaat etmeyenler için yada atandığı halde sertifikası olmayıp devre dışı kalanlar için bize şans doğabilir mi ? Yoksa 2. atamaları mı beklememiz gerekir. Puan 77 lisans

Bu atamalarda atandığı halde gidip müracaat etmeyenler için yada atandığı halde sertifikası olmayıp devre dışı kalanlar için bize şans doğabilir mi ? Yoksa 2. atamaları mı beklememiz gerekir. Puan 77 lisans

2.atamaya kalır o kontenjanlar.Atanıpta gitmeyen veya yanlış tercih yapanlar 2.atamada tercihte bulunamaz.

2.atamaya kalır o kontenjanlar.Atanıpta gitmeyen veya yanlış tercih yapanlar 2.atamada tercihte bulunamaz.

2. atamalar gelecek seneye kalıyor herhalde. Bu sene içinde olmaz galiba...
34 yaşındayım 6 senedir kpss gir çık yapıyorum bilgisayar üzerine 4 sertifikam var. Yaşadığım bu şehirden kurtulamazsam bir çılgınlık yapmaktan korkuyorum . Harap oldum. Bende ki şanssızlık kimsede olamaz

Bende çok üzüldüm ancak neye yarar, ikinci atamada lisans için puanlar kaca düşer acaba mesela 1000 kişilik kadro açılsa çünkü benim 77 ile ikinci de bile umudum yok 83 ile kapatmış en düşük.

2. atamalar gelecek seneye kalıyor herhalde. Bu sene içinde olmaz galiba...
34 yaşındayım 6 senedir kpss gir çık yapıyorum bilgisayar üzerine 4 sertifikam var. Yaşadığım bu şehirden kurtulamazsam bir çılgınlık yapmaktan korkuyorum . Harap oldum. Bende ki şanssızlık kimsede olamaz

Bundan önce yapılan sınavlarda aynı yılda 2 atama olmamış şimdiye kadar.2. atama bu yıl içerisinde yapılırsa 3. atama olacağı kesinleşir.Hepimiz öbür tarafın yolcusuyuz en nihayetinde hayatı dolu dolu yaşamak önemli gerisi boş.Bende sağlığım kötüleşirse hayattan keyif alamayacak duruma gelirsem gitmeyi düşünüyorum.Anlayacağın herkesin bir sıkıntısı var bir şekilde mutluluğu arıyoruz sadece.

Bende çok üzüldüm ancak neye yarar, ikinci atamada lisans için puanlar kaca düşer acaba mesela 1000 kişilik kadro açılsa çünkü benim 77 ile ikinci de bile umudum yok 83 ile kapatmış en düşük.

Lisansa ve ortaöğretime baya bir haksızlık yapıldı bunu 2. atamada telafi edeceklerini düşünüyorum.1000 atama olursa 77 ile atanabilirsiniz.77 ile 83 arasında 1000 kişilik bir fark yoktur tahminimce.

Üniversite mezunlarını bu durumlara düşürüp, ülkeyi kalkındırdığını düşünen yöneticiler utansın. Temennim onların evlatları, torunları yada bizzat kendileri oturdukları koltukta ahkam keserken aynı fetö yolunun yolcuları da kendileri olur. Bir an ölmek değil bir ömür ölümü yaşamak onlara da isabet eder umarım :mad::mad::mad:

Öğretmen alımı bizden önce olursa bir nebze yine rahatlarız

Birde branş sıralamaları açıklanir umarım güncel siralamamizi öğrenmek için

atama çıktı hayırlısıyla aydın aile ve sosyal politikalar bakanlığı bundan sonra ne yapmak gerekiyor bi yol haritası varmı hangi evraklarla aydına gitmeliyim

ya bu 2. atama 3. atamalar ne zaman arkadaşlar bilgisi olan ?
senede 1 kere mi yapılıyor aceba

naftalin rahat ol gidersın atandıgın kuruma sana masa başı iş bverırler rahat edersın dert etme...durumun neyse ona göre iş istersın...

atanan tüm arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun.
Şimdi meb'e atanan arkadaşlar işbaşı yapmadan istediği ile yerleşmesi yapılıyormu net bilgisi olan varmı ?

peki kardeşim atıyorum erzuruma hizmetli olarak atandın ama sen sinop'a atamanın yapılmasını istiyorsun (meb) dilekçe yollasan kabul ederlermi

78 puanla OGM Bursa (keles) memur olarak atandım .3. tercihim yaşadığım şehre yakın bir ilçe. forumu okuduğum kadarıyla bir hafta sonra kurumu arayıp bilgi almamız gerekiyor doğru mu? ayrıca benim şöyle bir problemim var ben hafta da 3 gün diyalize giriyorum. keles biraz uzak bir ilçe ve orda diyaliz merkezi yok merkezden sadece tek bir diyaliz geliyor ve tek seansı var öğle seansı . ben yani merkezden oraya gidince 2 saat çalışıp sonra diyalize gitmek zorunda kalcam bu da beni çok yoracak bir durum eğer kurum ile görüşürsem beni merkeze alabiler mi bu durumdan dolayı. bu konuda biilgisi olan bir arkadaş varsa bilgilendirirse mutlu olurum

1.tercih İstanbul diyanet işleri başkanlığı kkö (lisans) atandım

atanan tüm arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun.
Şimdi meb'e atanan arkadaşlar işbaşı yapmadan istediği ile yerleşmesi yapılıyormu net bilgisi olan varmı ?

peki kardeşim atıyorum erzuruma hizmetli olarak atandın ama sen sinop'a atamanın yapılmasını istiyorsun (meb) dilekçe yollasan kabul ederlermi
Usta, çok atanmak istiyodun inşallah atandın

Sinop/Durağan OGM atandım atanan var mı başka

Arkadaşlar herkesi tebrik ederim, bu sevinciniz daim olur inşaalh, nacizane kardeşinizden tavsiye gittiğiniz yerlerde kaytarmaya çalışmayın, elinizden gelen gayetle çalışın, burda hak hukukan bahsediyoruz,, bize yapılan haksızlıklardan bahsediyoruz. Bari biz haksızlık yapmayalım, yapmamya gayret gösterim. Bendenizde kısmetse 2. yada 3. ye kaldık, bekleyin inş. gelcez arkanızdan :)

Üst Alt