Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi geceler arkadaşlar,Allah herkese atama nasip etsin inş.
puan 74,5 sıralama 3500 civarı sizce var mıdır şans ? çok fazla memur olup da giren var alımlar da önemli tabi
Yanlış bakmadıysam lisans en son alımlar 68 e kadar düşmüş büyük ihtimal 3 atamada yine 70 lere kadar düşer gibime geliyor herkes hakkında hayırlısı olsun inşallah önemli olan hayırlı ve güzel olması
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 27 1
Genel Kültür Testi 24 6
EKPSSP3 Puanı 92,06604
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 138
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 8992
merhaba arkadaşlar lisans tan 79,65 siralamam 1912. özellikle bursa da bi memurluk istiyorum atanabilir miyim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
bu yüksek puanları yazan arkadaşlar hepsi boştamı yoksa kamuda memur mu? kendini denemek için mi girdiler. uanlar uçuşuyor ama yazan arkadaslar kamuda çalışıp çalışmadıgını belirtirlerse güzel olur. puanım 75,5 lisans olarak formu okudukca sinirlerim alt üst oluyor en düşük benim diye
Genel yetenek : 25 doğru 2 yanlış
Genel kültür : 26 doğru 2 yanlış
Ekpss P3 puanı : 92,98563
Başarı sırası : 102
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah !
Genel yetenek : 26 doğru 4 yanlış
Genel kültür : 15 doğru 14 yanlış
Ekpss P3 puanı : 79,6975
Başarı sırası : 1912
arkadaşlar sizce bursa olur mi bu puan ve sıralama ile?
Genel Yetenek Testi 14 4
Genel Kültür Testi 13 17
EKPSSP3 Puanı 66,19718
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 6341
Devlet Bana daha az maaş vereceği için bi kaybım yok...
Not :Sınav gerçekten kolaydı. Kitabın yüzünü açmadan genel yetenekden 14 net gayet iyi genel kültürde çok yanlış olması tuhafıma gitti bakıyorum herkesin genel kültür hataları benim gibi yüksek bir tuhaflık var ama hadi hayırlısı. Çalışmadığımızdan gıkımı çıkarmıyorum.
Bol Şans herkese.
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 30 0
Genel Kültür Testi 25 4
EKPSSP3 Puanı 96,46294
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 18
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla 85 ve üzeri puan alan fazla arkadaş yok forumda yani bu sıralamalarda daha önce atanan şuan memur olan kendini denemek için giren arkadaşlarda var sanırım yada memur olup da teknik kadroya atanmak için giren arkadaşlar da vardır tahminimce sıralamalar daha aşağı düşebilir bunlarıda hesaba kattığımız zaman bilgisi olan arkadaşlar var mı bu konu hakkın da
Hocam teşekkür ederim ne yazık ki bir işe yaramıyor puanım raporumun eski tarihli olması ve yeni rapor alamamamdan dolayı. Kpssye ön hazırlık olması için girdiydim. Herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun.
merhaba,
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 20 6
Genel Kültür Testi 24 6
EKPSSP3 Puanı 83,46834
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 1094
Teşekkürler. Hastalığım iyileşmedi hocam sağ gözüm doğuştan hiç görmüyor. Rapor oranları düşürüldüğü için engel oranım %40 ı bulmuyor. 2012 de %35, 2015 te %25. 3-5 yıla %0 olacak bu gidişle devamlı düşüyor.
kimseyle bir derdimiz yok kardeş kimseninde gözüne soktuğumuz yok herkes gibi bizde bilgi almaya çalışıyoruz tabi ki herkes kendine göre girdi puanını aldı herkes için hayırlısı olan neyse o olsun biz yüksek aldık diye bizim de garantimiz yok yani
sınav öncesi herkesin derdi neydi soru paylaşmak soru tartışmak ee sınav açıklandı herkes yaptığının karşılığını aldı ve ona göre de yol çiziyor ona göre hareket ediyor ki bu da gayet normal kimseyi küçümsemiyoruz azımsamıyoruz herkes kendince bişey yaptı
kardeş üzüleyim mi sevineyim mi bilmiyorum puanını kullanamamana çok üzüldüm açıkcası ama hastalığında düzeliyorsa bu da çok güzel bişey yani sağlığın yerinde olsun gerisi boş taştan çıkarırsın ekmeğini ya sağlık olmazsa memur olmuşsun ne yazar allah hakkında hayırlı olanını versin