Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Lisans puan ve sıralama değerlendirme.

Arkadaşlar kamuda 6 senedir memurum tercihlerde sadece kendi branşımı yazacağım benim gibi kendi branşını yazacak ya da kamu da kendini denemek için giren çok arkadaş var sanırsam umudunuzu kaybetmeyin.96,528 puan sıralama 17 çok mutluyum herşey gönlünüzce olur inşallah

Lisans işletme 91 puan sıralama 187 kararsız hissediyor. Kurum bulamadı:)

Genel yetenek:27 d 2 y 1 b
genel kültür:29 d 1 y
ekpssp3:97.93043
sıralama:9 sosyoloji bölüm mezunuyum

cengizci

tebrik ederim ben de 85.8 puan, 722 sıralama sosyoloji bölümü mezunuyum.

sosyolog kadrosu tercih etmeniz durumunda öncelikli il tercihleriniz nedir?

Arkadaşlar merhaba benim de bir sorum olucak lisans 77,3 puan sıralama 2570 birinci veya ikinci atanmalarda ihtimalim nedir ? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhabalar ilgili biri bana yardımcı olabilir mi acaba ?
epilepsi hastasıyım bazen nöbetlerim oluyor liseyi açıktan bitirdim. Ekpss hazırlandım sınava ilk defa girdim şansımı deneyeyim dedim bu güne dek hiç girmemiştim.

Genel yetenek 19 doğru 3 yanlış
Genel kültür 26 doğru 4 yanlış
EKPSS1 puanı 86.03961
Öğrenim durumunda ki başarı sırası 812
Öğrenim durumunda ki aday sayısı 52720

Bu puanla birşey yapabilirmiyim acaba hizmetli mi memur olarak mı atanırım pek bilgim yok çevrem de bilgisiz bu konuda ve insanlar ile konuşamıyorum bu durumu bana yardımcı olurmusunuz acaba internetten araştırmaya çalışıyorum ama insanlar çok gaddar genelde yanlış bilgi vs karşılaşıyorum ve çok strese giriyorum. acaba yersiz mi strese giriyorum. Bilgili bir arkadaş tercih vs konusunda bana rehberlik edip yardımcı olabilir mi ? evlenme arefesindeyim ve bu olursa hayatım bambaşka olacak ama tedirginim. Lütfen bana özel msj ile yada buradan yardımcı olun.

Sevgili Vedat, başarı sıran belli geçmişteki alımları kontrol et zaten yeteri kadar fikir sahibi olursun. Kimse yardım etmiyor demişsin ama burada zaten bir kardeş bir abi gibi yazamaz kimse. Mantık şu 812. yim lise mezunlarında kaç kişi alınmış ölçer biçer hesap ederim demen gerek. Biraz çabayla her şey olur hayırlısıyla.

Yokmu cevap verecek olan nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında ?

92.45 siralama 133 elektrik elektronik müh. Oncelikle kendi bransımı sonra 4001 memurluk yazarım diye düşünüyorum

Arkadaşlar aranızda polis olan var mı? Şubatta normal kpss ile atananlara emniyet muvaffakat vermedi aynı sıkıntıyı burada da çıkarırlar mı?

Böyle bir durumda mahkeme yoluna başvurun. Sonuç lehinize çıkar büyük olasılıkla.

ysrkrdmr

rica ederim....ne demek :) tweet etkinliği yapan engelli ogretmenler var onlara destek verın onunuz acılsın...onların ataması tamamen ayrı meb yapıyor..ama eger atama olmazsa onlarda duz memurluk secer....bu yuzden onlara destek verin..insallah rabbim hayırlı olanı versin selam ve dua ileeeee

2016 EKPSS(LİSANS)atama kaçıncı sıraya,kaç puana kadar düşer? 2012-2014 de atananlar?

Merhabalar Arkadaşlar

2016 EKPSS (LİSANS) atamalarında kaçıncı sıraya kadar alım yapılır?

2012 ÖMSS Başvuru Lisans:5144
2014 EKPSS Başvuru Lisans:6081
2016 EKPSS Başvueu Lisans:8992

Daha önceki yıllarda atananlar, bu konuda bize yardımcı olabilir mi? (hangi sırada ve puanla kaçıncı tercihte atanma hk.)
Temmuzdaki alımlarda 6000 üstü alım olacağını bakan açıkladı (lisans,önlisans,lise,kura)

Puanım:72.70 Sıralamam 4059
Bana da sıra gelir mi iki yıl içinde olacak tercihlerde

Arkadaşlar olaki lisansa 2000 kadro verildi ilk atamada 4001 taban puanlar ne olur sizce? birde öğretmenlerin daha önce atamalarının gerçekleşeceği düşünülünce.

Bence okadar kadro vermezler hatta 6000 kadroda gerçekleşmez verecekleri kadro 1200-1500 arası eğer öğretmen alımlarını bizden önce alırsalar ozaman bir nepze rahatlarız

Evet puanlar düşer düşer diyorum ama sıralamalara bakmadan diyormuşum demekki.72 alan arkadaş 4000 lerde bir sıralama yapmış o kadar kadro 3 atamada olsa verilmez lisansa.Bu demektirki 75 in altında alanlar atanamaz lisanstan.allahtan umut kesilmez yinede.Hiç sıralamalara bakmadan konuşuyordum ben kusura bakmayın önceden milleti heveslendirdiysem.

Lisans için korku çanları çalıyor yani.

3 alım yaparlarsa bence düşer puanlar yine 70 falan ama 2 alımla kalırsa biraz sıkıntılı olur 75 in altı olmaz

Geçen 3. alımda 65 lisans mezunu alındı:rolleyes:Öğretmenleri önce almaları şart yoksa işler sakat.500 öğretmen aradan çekilse düz memur olmak isteyenlerin önü açılacak.2018 de heralde 10 bini geçer lisanstan girenler sonrada normal kpss gibi olur buda.

evet zaten bakarsanız 1012 de 5 bin 2014 de 6 bin olurken 2016 da 9 bin %50 artış yani bir dahada ne olur kaç kişi olur bilinmez ha birde sınavın olacağı garantiside yok yani ve öğretmen sayısı bence 500 den fazladır

Puanim 86 siralamam 795 adalet ogretmeniyim inşallah öğretmen alımı önce olur...

öyle bir söylenti var ama bence önce olmayacak yani olsaydı net birşey olurdu 1 aydan az fazla zamanımız var eğer temmuzda olacaksa alım

Üst Alt