Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016 mühendisler buraya

mühendis ıvır zıvır la 4000 maaş alıyor yerine göre +-200

abi fark olmaz olur mu, 2200-2400 arası memur maaşı 3600 minimum mühendis maaşı ayrıca bazı kurumlarda bu artar. hele belediyeye girersen 4800-5000 olur

O halde ben hastane istiyorum
. Normal memur olarak tercih yapayım mühendisliği de bitireyim o arada.okul bittikten sonra hastane de bile gıda mühendisliği kadrosuna gecebilirim sanırım

elektrik elektronikçiler 2014 de tamamen atandı mı yoksa neden kimse yok

İnşaat mühendisiyim puan 63

drycmn ilk atamada gitme şansım var Mı??

civilian

Mühendis başlangıç maaşı olarak 3000 gibi okumuştum ama siz 4000 civarı diyorsunuz. Kurum farkı mı yoksa okuduğum kaynak mı hatalı?

@drycmn Kardeşim bence olabilir. Çünkü baktığımda geçen senelerde inşaat mühendisi kadrolarından boş kontenjanların kaldığını görmüştüm. İl seçmezsen şansın olabilir diye düşünüyorum.

@OğuzEkinci Okuduğunuz kaynak eskidir. Son zamlarla oldukça yükseldi maaşlar. Sizin baktığınız sanırım geçen seneye veya önceki seneye ait. Çünkü o zamanlarda mühendis asgari ücreti 3000 TL idi. Haberlerde görmüştüm.

Bence inşaat mühendisliği o kadar çok ki açılan kadro engellilerden fazla :) o yuzden kadroları bile boş kalabiliyor.Adamların böle lüxleri bile var.

Mühendislik ile düz memurluk arasında maaş farkı var mı diye soru sorulmuş.Bunun cevabına ciddi şekilde fark var diye cevap veriyorum.Arkadaşım benim tavsiyem mühendisliği bitir sonrada bitirdiğin bölümden kadro açmaları için dua et.Eğer mühendislikten girebilirsen 4000 tl maaş günümüz şartlarında çok iyi maaş.Hayatını maddi anlamda garanti altına almış olursun.

Bence inşaat mühendisliği o kadar çok ki açılan kadro engellilerden fazla :) o yuzden kadroları bile boş kalabiliyor.Adamların böle lüxleri bile var.

Mühendislik ile düz memurluk arasında maaş farkı var mı diye soru sorulmuş.Bunun cevabına ciddi şekilde fark var diye cevap veriyorum.Arkadaşım benim tavsiyem mühendisliği bitir sonrada bitirdiğin bölümden kadro açmaları için dua et.Eğer mühendislikten girebilirsen 4000 tl maaş günümüz şartlarında çok iyi maaş.Hayatını maddi anlamda garanti altına almış olursun.

Kadro sayısına bakmadım ama evet kadroların boş kaldığını görmüştüm. Hakikaten büyük lüks. Atanmak için sınava çalışmaya bile gerek yok. Gir bildiğin soruları yap çık.

2014-2015 Tercih robotundan bakıyorum 55 puanla girmişler.Benim bildiğim hiç bişe yapmadan devlet 50 puan veriyor ztn:) Yani hiç bişey yapma sen gel başla diyorlar işin türkçesi. Sanırım 10 kişilik Kadro boş kalmış.İşte adalet mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.Gene de umutluyum. HERŞEY GÜZEL OLACAK.GÜNEŞ TEKRAR DOĞACAK.KUŞLAR TEKRAR ÖTECEK.BLA BLA BLAAAAAA :))))

2014-2015 Tercih robotundan bakıyorum 55 puanla girmişler.Benim bildiğim hiç bişe yapmadan devlet 50 puan veriyor ztn:) Yani hiç bişey yapma sen gel başla diyorlar işin türkçesi. Sanırım 10 kişilik Kadro boş kalmış.İşte adalet mi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum.Gene de umutluyum. HERŞEY GÜZEL OLACAK.GÜNEŞ TEKRAR DOĞACAK.KUŞLAR TEKRAR ÖTECEK.BLA BLA BLAAAAAA :))))

Keşke çift ana dal yapsaydım zamanında:D

sıze gerı donus oldu mu... geldıyse ne cewap yazdılar

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ BURAYAA bnm puan 76

Teşekkür ederim. 2 yılda biterse okul o sırada asaletimde tasdiklenir ondan sonra da artık mühendislik kadrosuna geçebilirim sanırım....

[FONT=helvetica]Mühendis olarak sınava giren arkadaşlar; sayfamıza gelip, yöneticiler üzerinden ankete katılırsanız daha efektif tercih yapabiliriz.
[/FONT]

[FONT=helvetica]https://www.facebook.com/groups/220055031525363/
[/FONT]

Üst Alt