Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yürüyen parapleji

Biz 1 ay bekledik çok stres olduk tercihlerin sonuçları için. 10.5 ay nasıl dayandınız? Sevindim işe başlamanıza yarın gel demeleri mantıksız ama. Çalışıyor olsanız ne olacak en azından 1 ay önceden haber vermeleri gerekmezmi?

Bu kadar bekledik sonuçlar umarım güzel olur yoksa büyük hayal kırıklığı olacak

Son dakika Ekpss ikinci tercih sonucları 17 ağustos 2017 tarihinde acıklanacaktır

Kaynak: Engelliler meclisi başkanı, Mesut Yurt Afyonkarahisar engelliler spor klubünün face paylaşımıdır.

Doğru haberdir inşallah

Net bilgi mi

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yazan bu yukarıda paylaştığım gibi bir arkadaşta aynısını paylaştı facede ,bir grupta daha 17 si olarak paylaşıldı iddialar güçlü gibi

Yine haftasonu geldi bakalım tercihler açıklanmadan daha kaç hafta sonu geçecek?

En geç haftaya cumaya kadar açıklamaları lazım. Umarım burada da belirtildiği gibi ayın 17'sinde kura ile birlikte açıklanır

Yeni hafta başlıyor bizim açıklanırmı bekleyişimiz de son hızına ulaşıcak. Sonu güzel olsun inşallah

benstery

Yarın gelin başlayın deme sebepleri sigortanın bi an once başlaması içindi. Zorunluluk yoktu yani. Benim faydam olduğu için dediler onu. Ben 5 gün sonra başladım işe. O açıdan sıkıntı yok. Kendi şehrimde olsaydı aynı gün de başlardım ama ev olmadığı için geç başladım

bugün artık bir açıklama yapılması gerekiyor 24. gün 17 sinde açıklanacaksa da resmi bir açıklama yapmaları gerekiyor çok yorulduk artık...

Kimsenin umurunda değiliz ki biz, beklemişiz bekletilmişiz... Bizi hiç bir şekilde adamdan saydıkları yok utanmazların.

Ulan bari atandık mı atanamadık mı onu bilsek bize yeter be !!! Kaç ay sonra işe başlayacağımız o kadar da önemli değil zaten.

Son düzenleme:
Bayramdan sonraya kalacağına inanmaya başladım kimse neden 1 ayı geçiriyorsunuz demiyor. Geçen sene dahi o kadar olaya rağmen geçmedi

Inşallah bu hafta açıklanır hepsine yazıklar olsun bunca zaman bekletilliyoruz 😯

Arkadaşlar bıktık artık bi 17 si dendi bi iptal dendi oyuncak olduk milletin elinde yazık halimize cidden 24 gün oldu yazık cidden ya bi açıklama çok mu zor

Dpb 0312 478 70 00 operatör bayan bu hafta ici tarih belli olacak önumüzdeki hafta sonuçlar açıklanacak dedi.Yeni bir bilgi mi diye israrla sordum evet yeni bilgi evet dedi.

Bu hafta bakanlar kurulu toplanacak belki arada çekerler kurayı .Bütün herkes Ankara da olacak 3 ay boyunca cumhurbaşkanı ve bakanlar ülkeyi gezecekler. Bir tek toplu olarak bakanlar kurulunda Ankara da olacaklar.

emnshn

DPB kuradan bir gün önce duyuru yapıyor. Sonra ösym açıklıyor.Bundan önce de sadece davet edilenlerden öğrenilebilir.

Nedeni cok basit,engelliler de bile ilk kendi torpillilerini yerlestiriyorlar el altindan.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milyonlarca LYS adayının tercih sonuçları açıklanıyor ama 20 gündür ekpss tercihleri açıklanmıyor Tebrikler ÖSYM hepi topu 100 bin kişinin tercihlerini açıklamak bu kadar zormu?

Dpb yi aradım santraldeki hanım bu hafta içinde açıklancağı tarihi söyleyeceklerini söyledi haftaya açıklanması muhtemel dedi bilginize arkadaşlar kafayı yemeye devam....

Geçen hafta da bir iki güne tarih aciklanicak demişlerdi dalga ggeçiyorlar resmen Allahtan bulsunlar

1-2 güne açıklanacak dediler razı olduk ayın 17'si dediler tamam dedik şimdi bir sonraki hafta demeye başladılar. 1 ayı geçiyor darbe olduğunda geçmemişken bu sene ne oldu diye soran olmayacakmı 1 ay tercihlerde neden geçiliyor? Sınav okuma yok sadece puana göre yerleştirilecek

Bende verilen numarayı aradım. Bu hafta için kesin tarih duyuralacak, haftaya açıklanacak denildi

Torpil dönmediğine inanmak istedikçe, torpil dönüyo gibi geliyo. Ali cengiz oyunları... inşallah yarın gün belli olur . Cuma günü sonuçlar açıklanır diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt