Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1071 de olmus bitmis neyin kutlamasi bu gunumuze donsunler biraksinlar tarihle yasamayi engelliler aç engelliler sefil.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta açıklanacak olsaydı müjde şeklinde verilirdi. Bakan ve cumhurbaşkanın gündemi bu haftada yoğun sonuçlar Eylül'de açıklanır belgelerin teslim edilme süresi Eylül sonu olur. 3.atama isteyenlerinde sesi kısılmış olur. Son 3 haftadır bu hafta açıklanacak umudu yaşattılar bu haftada aynısı olacak

Eğer hafta ici de aciklanmazsa hüsran olur yeter kandrdiklari yaa offf lanet insanlar

Bu hafta açıklanması gerekiyor, o kadar da uzatılacağını sanmıyorum.

Önümüzdeki hafta belli olur merak etmeyin arkadaşlar. Geçen yıl da aynı böyle oldu. Bir anda dpb sayfasında duyuru yapıldı şu gün şu saatte Cumhurbaşkanımız tarafından ekpss kura çekimi yapılacak diye. Sonrasında yine beklersiniz ama malesef. Atandım bitti olmuyor güvenlik soruşturması çok uzun sürüyor Meb hariç.

Allahim ne olursun bitsin bu bekleyiş yarın aciklansn şu sınav AMINNNNN

Alah kahretsin yerin dibine batsın bu ÖSYM o kadar beklemeye rağmen atanamazsam benzin döker yakarım o ÖSYM yi.......

darkjusticer

Her hafta bunu dedik açıklanır artık bugüne geldik.
Lys de olduğu gibi salı çarşamba açıklanacak olsaydı cuma gününden açıklama yapılırdı.

Haberleri takip ediyorsanız başbakan singapurda bu hafta cumhurbaşkanımızında programı çok yoğun çalışma bakanı da memur zammı görüşmelerinde üçünden biri olmadan açıklanacak olsa çoktan açıklanırdı. Malesef çok umutlanmayın

benstery

Pazartesi günü tam bir ay dolmuş oluyor. Bu ayın 28 ve 29'u için bakanlar kurulundan idari izin kararı çıkmış, 30 ağustos da zafer bayramı ve kurban bayramı da eylül'ün 4'ü son gün. Eğer bu hafta içerisinde açıklanmazsa artık her şeyden büsbütün kuşkulanabiliriz.

NOT: EKPSS 2. Yerleştirme Sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmamakla birlikte sonuçlar açıklandığında anlık olarak paylaşacağız. Ayrıca Facebook'ta EKPSS ile ilgili gruplarda konuşulan ve bizim aldığımız net bilgiler doğrultusunda sonuçlar 24 Ağustos 2017 tarihinde kesin olarak açıklanacağı yönünde

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> 2017 EKPSS Tercih Sonuçları Ağustos Ayı İçerisinde Açıklanacak Mı?

Kamuajans

işimiz duyumlara kaldı

işte bundan dolayı türkiye 3.dünya ülkesi

kanun yok nizam yok insanlar artık hukuki işlerde bile papatya falı bakıyor

Günaydın arkadaşlar bakalım bugün için açıklanır kesin diyen santral memurları bu kez ne soylecekker arayanlara merak ediyorum

Arkadaşlar 25 perşembe günü aciklanacakmis
Bi arkadaş törenin yapılacağı kongre merkezini aramış teyit etmisler
Aysun.26

Tel 0312 2850385 aramak isteyenler icin

Resmi açıklama gelse de artık rahatlasak yetti canımıza

Aysun.26

ayın 25 i perşembe değil, cuma dır arkadaşım, bu bilgiyi nerden buluyorsunuz anlamıyorum. ağustos ayının son haftasındayız ve adamlar ağustos ayı içinde açıklanacak diyor, başka hafta yok, son bir hafta işte. beklemekten başka bir çaremiz yok arkadaşlar. kendimizi yırtsak bile onların dediği olacak.

lütfen bir açıklama yapılacağı zaman kesin net bilgilerle buraya yazın da okuyan binlerce arkadaşlarımız aydınlansın. nerenin kongre binası, tören yapılacak yer mekan, verdiğiniz telefon numarası nerenin, hangi kurumun? gibi..

telefon nosu nerenin onu da yazaydın iyiydi :)

baktım

buranınmış

Ankara Ato Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı

artık hiç birşey demiyorum ...şu merak etmeyin açıklanır diyip bunun politik bir istek olduğunu düşünüp hemen savunmaya geçip bize laf söyleyenler 1 ay oldu eh insaf ...isteğimiz politik değil ,hakkımız olan bir açıklama istiyoruz...her yere açılışa gidip herşeye vakit bulan yetkililerden ufacık ,hakkımız olan bir açıklama eleştirimiz çok normal ama savunmaya geçiyorsunuz yok şöyle yok böyle...

Engelli olamamız insan olduğumuzu ve haklarımız olduğu gerçeğini değiştirmez...Kimse bir lütuf gibi sunmasın bunu...Ne diyim arkadaşlar açıklanmasını artık istemiyorum ...Bayramdan sonra açıklansın ki şu savunmaya geçen arkadaşlara da ders olsun bize dersimizi aldık...Bize verilen değeri gördük...

arkadaşlar, net bilgi! yukarıda aysun.26 nick li arkadaşımızın vermiş olduğu numarayı aradım, ankara kongre merkezi binasına ait telefon numarası bu. bizzat 5 dakika önce aradım, ekpss kura programının perşembe günü yani ayın 24 ünde yapılacağı kesinleşmiş olduğunu, ülke gündeminde önemli bir değişiklik olmazsa,

yani ertelenmezse perşembe günü saat 10.00 da ekpss kura programının gerçekleşeceğini, kongre kayıtlarımızda bu şekildedir, bilgisini bizzat aldım. bana söylenen bu arkadaşlar. tatmin olmayan arkadaşlar kendileri de arayabilir. görüşmüş olduğum kişi kongre bilgi danışmanı idi.
ilgili arkadaşlara duyurulur..

Dpb santrali hala kesin bir bilgi olmamakla birlikte bu hafta açıklanabilir diyor

Muhtemelen geçen sene olduğu gibi bu sene de 24 Ağustosta açıklanacak gibi geliyor. Bu işi bayramdan sonrasına bırakacaklarını düşünmüyorum.

Paylaşayım dedim

6X0Ozk.png

78.169 ile 2 memurluk 28 hizmetli tercihinde şansım ne

Bu sözü çok seviyorum (şaşarım insanların haline geçimi maaşdan şifayı ilaçdan bilirler )arkadaşlar şu moral bozucu yazıları yazmaktan vaz geçin artık zaten hepimiz merakla açıklancak günü bekliyoruz böyle şeyler yazarak hem kendinizin hemde bizim moralimizi bozmayın içinizi ferah tutun bu hafta olursa olur olmazsada dünyanın sonu değil ya...

Tamam memur olursak daha rahat ederiz kiminin bu işe daha çok ihtiyacı vardır ama açıklanmıyınca veya atanmayınca da dünyanın sonumuş gibi yaşantımız buna bağlımış gibi davranmaktan vaz geçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt