Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 2 tercih ile memurluk için hangi ili neden tercih edeceksiniz?

181 genel sira puan 89,300 onlisans samsun 1 ordu 2 tercih

Kurumun onemi yokmu sizler icin yani kurumda onemli degilmi oncelik sehir mi olmali. Tecrubenize dayanarak soruyorum.

Şahsi düşüncem düz memurluk olduğu İçin kurum ikinci planda kalıyor. Önce şehirlere bakacağım. Tabii önceliğim üniversiteler diyebilirim.

mirivi

Üniversite ler çakılı kadro tayin imkansız bunu da göz önünde bulundur

Tayin istemeyi düşünmüyorum zaten o yüzden şehir tercih ediyorum. Kimse üniversite tercih etmeyecekse benim şansım daha çok olur işime gelir :)

Merhaba arkadaşlar ilk defa bu sınava giriyorum lisans mezunuyum sürece dair herhangi bir tecrübem yok siteye de yeni üye oldum. Benim sonucum aşağıdaki gibi, nasıl bir yol izlemeliyim bu sonuçla iyi bir yere, şehre atanabilir miyim? Alanımdan kadro açılmaz yahut açılsa bile giremezsem alternatiflerim nedir(düz memurluk vs.?) bu konularda yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim.

EKPSSP3 Puan Türünde 81,57978 puan ile KAMU YÖNETİMİ alan(lar)ında 92. sıradasınız

Merhaba arkadaşlar,
İzmir istiyorum ilk tercihlerde atanma şansım var mı acaba?
Bir de şunu merak ediyorum, 500 öğretmen atamasıyla önümüzde kaç kişi eksilmiştir?
İlk kez giriyorum eKPSS’ye, çok fazla Bilgi sahibi değilim, cevap verirseniz çok sevinirim 🙏

Önlisans
Sıralama 52

Denizli
Muğla
Aydın
Eskişehir
Samsun
Ordu
Trabzon
Ankara

şimdilik aklımda olan iller bunlar

Herkes lise mi önlisans mı onu da belirtip başarı sıralamasını da yazsın ki millet burada kendine göre bir yol çizmiş olur arkadaşlar

İlk tercihlerini branşına versin herkes! Hem maaşınız 3001 düz memur dan daha yüksek olur hem de görev ve ünvan bakımdan kendinizi daha mutlu hissedersiniz. Okuduğunuz mesleğe ait görevi yerine getirmek en güzeli.

İstanbul yazmayacak mı kimse Ya? İstanbul yazacak olanlar bir başlıkta mo toplansak tercihlerde fikir alışverişi yapardık

Genel sıralama 495
Ankara - Kırıkkale - eskişehir - konya-çorum-çankırı-afyon

Üst Alt