Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ferdaist nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi haftaya ya çarşamba günü yada perşembe akşama doğru bakabilirsiniz hakkınızda hayırlı olsun ösym ana sayfasından takip edebilirsiniz tercihler 29 kasımda başlıyor
çok teşekkür ederim sizler nasılsınız evet 29 kasım olduğunu yeni öğrendim bende kaçırdım sanmıştım önce bir şok geçirdim sonra da sevinç herkesin hakkında hayırlısı olsun sizin içinde eğer tercihler kılavuzu yayınlanırsa burdan haber verirseniz sevinirim iyi akşamlar
Merhaba arkadaşlar , sınava ilk defa girdim orta öğretim düzeyinde 75 puan aldım alanım elektronik teknolojisi ,nereye ve nelere tercih yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok keza puanım iş görür mü bilmiyorum ,sizlerden bileniniz varsa bilgilendirmenizi rica edeceğim ,şimdiden teşekkürler.
Benim anlamadigim osym takvimimde bile tarih bisey yok tercihlerle alakali.ötekileştirilmiş gibi.Ayrim yapiliyor normal kpssden anlamadim ki ne yapmaya calisiyolar!!
Bence bu tercihler 29 Kasım 23.59'da yayınlanmalı 7 Aralık 00.00'da kapanmalı. Ne gerek var atamalara... Adamlar dalga geçiyor resmen! Yere düşmüşüz, düşene bir tekme de sen at mantığı! Sağlıklı olanlara sesleniyorum. Aman dikkat edin bu ülkede engelli olmayın! Kaç ay bekledik yeter beee!!!!