Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
29 Kasım 7 Aralık tercih olacak dediler bugün 29'u günün yarısı bitti saat oldu 12.00 neredeyse hala kılavuz açıklanmadı. Bu nasıl iş arkadaş zaten 9 gün var süreç için onun da yarısını böyle elimizden alıyorlar.
ÖSYM genel olarak yayınlama saatini vermez arkadaşlar sabırlı olup beklemekte fayda var. Evet heyecanlanıyoruz ama sürece girdik sonuçta. Kılavuzu okuyup bir şeyleri kafamızda netleştirmemiz birkaç saatimizi alır. Bana kalırsa 15-17.00 saatleri arasında bir anda yayınlar. Ben de yarım saatte bir bakıyorum ama isyan etmeye gerek yok. İlk defa böyle olmadı sonuçta.
Hayır tercihlerimizi 7 aralığa kadar vereceğiz ve kapanacak. Sonuçlar bir hafta 10 gün içinde açıklanır. Tabi bu benim fikrim. Ama sonuçlar İçin çok bekletmiyor ÖSYM. Top ÖSYMde olduğu İçin bazı şeyleri tahmin etmek daha kolaydı. Bizi bekleten bakanlıktı. Onların ağzından çıkacak 2 kelime İçin aylarca bekledik.
Bu yanlış bir söylem olur. Atamalar belli olduktan sonra atandığımız kuruma belgeleri teslim edeceğiz. Ve güvenlik soruşturması süreci var. Güvenlik soruşturmasının kaç ay süreceği belli olmuyor. Uzun bir süreç olabilir bazıları İçin. Bazıları içinse belki bir ay olur değişiyor. O yüzden kesin bir şey söyleyemeyiz.
Teşekkür ederim ama bir kaç kişiyle görüştüm edirnede ikamet ettiğim için iş kur engelli müdürüyle onlar etkileyecrğini söylediler acaba farkı bir acıklaması var mıdır bu konunun
7225 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması" Güvenlik Soruşturması bir çok kamu kurum ve kuruluşunda zaten hali hazırda uygulanan bir uygulama. Yapılan tahkikatlarla birlikte memur olacak kişinin devlet memuru olmasına engel herhangi bir bağlantısının olup olmadığı araştırılacak