Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 için güncel bilgilere dair paylaşımları bu başlıkta yapalım

merhaba ilk defa ekpss girecegim lise daha bitmedi bu yıl bıtecek inşalllah (35 kredi kaldı açık öğretim lisesi) ortaöğretimden mi başvuracam ben ! atabılmem için en az kaç puan almam lazım ? şimdiden teşekkürler :)

merhaba ilk defa ekpss girecegim lise daha bitmedi bu yıl bıtecek inşalllah (35 kredi kaldı açık öğretim lisesi) ortaöğretimden mi başvuracam ben ! atabılmem için en az kaç puan almam lazım ? şimdiden teşekkürler :)

Sizde çok abartmayın arkadşım yaa ekpss normal kpss den zor deil yapmayın

EKPSS 3. Atama 8-16 Mart

[FONT=&quot]Devlet Personel Başkanlığı, EKPSS yerleştirme takvimini açıkladı. Açıklanan takvime göre 2018/1 tercih işlemleri 8 ila 16 Mart tarihleri arasında yapılacak.
Hayırlı olsun.[/FONT]

Hayırlısı olsun. Tum arkadaslarin gonlune gore versin yaradan....

[SIZE=2]Atama Bekleyen Arkadaşlara Hayırlı Uğurlu Olsun İNŞALLAH [/SIZE]

Kadro dağılımı bellimi arkadslar

78 puanla aranabilirmiyiz acaba

Cümlemize hayırlı olsun. Hadi hayırlısı inşallah. Liseden 1000 kadro bekliyoruz inşallah

Branş sıralaması ne zaman güncellenir, kadro dağılımı ne zaman belli olur?

Branş sıralaması ne zaman güncellenir, kadro dağılımı ne zaman belli olur?

Bilgilerinizi paylaşalım

ÖSYM üzerinden bilgi edinme kapsamında yazdım fakat bana rutin bir cevap yazdılar. Kılavuzlarda gereken bilgi var şeklinde.

Çok uyuz bi kurum ya ösym:) tercih tarihi belli olduğuna göre kadrolarda bellidir, hadi onuda geçtim, branş sıralamasını bari açıkla, yüz görümlülüğü bekleyen gelin gibisin @ÖSYM :)

Ekpss-2018

Merhaba Arkadaşlar ben bu sinava girebilirmiyim lise mezunuyum %42 engelim var isitme olarak istihham isaretli raporumda beni bilgilendirirseniz memnun olurum

Çok çok haklısın arkadşım şubat or

Şubat ortalarında belli olucak büyük ihtimal milleti çatlatacaklar anliyacagin

bu soru çıkabılır

2020'de gözlemevi hangi ilimizde açılacak? (Erzurum)
Hangi ilimizde bulunan üniversitenin adı "Ömer Halis Demir" olarak değiştirilmiştir? (Niğde)
UNESCO 2018 Dünya Kitap başkenti neresidir? (Atina)
2018'i Türkiye turizm yılı ilan eden ülke hangisidir? (Çin)
Nato 2018 Zirvesi nerede yapılacak? (Brüksel)

Bunlara benzer 2016-2018 yılı içerisinde ağırlıklı olmak üzere bilgileri paylaşırsanız çok iyi olur arkadaşlar. Bu başlığın yaklaşık 2018 yılının ilk aylarına kadar güncel kalması önemli.

tahmınımce darbe , zeytin dalı operasyonu , ampute kupası , anayasadaki değişiklikler, vermiş olduğumuz evet/hayır oyu gibi çok önemli konulardan sorular çıkması yüksek ihtimaldir. özellikle ampute kupası ile ilgili gelceğini hissediyorum

merhaba arkadaşlar 31.01.2018 tarihinde %57 engelli raporu aldım. ICD kalıcı kalp pilinden.

Lisans mezunuyum EKPSS girmek istiyorum izleyeceğim yolu söylemirsiniz.

Arkadaşlar merhaba 2018 Ekpss için bazı Güncel bilgiler paylaşımı yapmak istiyorum . Herkez eklerse birşeyler akılda kalıcı olur .

Teşekkürler.

UNESCO Tarafından 2017 Yılı Yükselen Yetenekler Ödülünü kazanan Türk Bilim Kadını Kimdir?
Doç. Dr. Bilge Demirköz

Bilge Demirköz hangi çalışması ile Yükselen Yetenekler Ödülünü kazanmıştır?
Cevap : Uzay Radyasyonu

Nisan 2017 de Bulgaristanda Düzenlenen Eskrim Dünya Gençler Şampiyonasında Türkiye'ye Eskrimde ilk kez dünya şampiyonluğu kazandıran sporcumuz kimdir?
Cevap: İbrahim Ahmet Acar

abi sen bi yerde daha link atmıştın hemen hemen her ders vardı yeniden paylaşır mısın

Ekpss de de soruluyor mu guncel bilgi ekpss kitabının sonunda yok kpss kitaplarında var güncel bilgiler KKELEBEKK

Ekpss de de soruluyor mu guncel bilgi ekpss kitabının sonunda yok kpss kitaplarında var güncel bilgiler KKELEBEKK

"Türkiye ve Dünya İle İlgili Genel, Kültürel ve Güncel Sosyoekonomik Konular" başlığı altında 6 soru soruluyor.

Arkadaşlar merhaba 2018 Ekpss için bazı Güncel bilgiler paylaşımı yapmak istiyorum . Herkez eklerse birşeyler akılda kalıcı olur .

Teşekkürler.

Ben bunları çıkarmışım şimdilik Word dosyama, eksik ama hiç yoktan iyidir. Sınava 1-2 gün kala bakacağım tekrardan 2017 ve 2018'in önemli olaylarına.

----

• 2017 yılında müebbet hapse çarptırılan Bosna Kasabı lakaplı Sırp komutan: Ratko Mladiç
  • 2017 Eurovision şarkı yarışması Ukrayna'da yapıldı, Portekiz kazandı.
  • 2018 Eurovision Portekiz'de yapılacak.
  • 2017 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri kazananları: İlber Ortaylı (Tarih), Göksel Baktagir (Müzik), Yavuz Turgul (Sinema), Ali Toy (Geleneksel Sanatlar), Selahattin Kara (Resim), Nurettin Topçu (Vefa Ödülü)
  • 2017 Necip Fazıl Şiir Ödülü'nü Ahmet Murat kazandı.
  • Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı'nın (AGİT) dönem başkanı: 2017'de Avusturya, 2018'de İtalya.
  • 2017 Nobel Tıp Ödülü: Jeffrey C. Hall, Michael Rosbash ve Michael W. Young
  • 2017 Nobel Fizik Ödülü: Rainer Weiss, Barry C. Barish ve Kip S. Thorne
  • 2017 Nobel Kimya Ödülü: Jacques Dubochet, Joachim Frank ve Richard Henderson
  • 2017 Nobel Edebiyat Ödülü: Kazuo Ishiguro
  • 2017 Nobel Ekonomi Ödülü: Richard Thaler
  • 2017 Nobel Barış Ödülü: Nükleer Silahların Tamamen Ortadan Kaldırılması İçin Uluslararası Kampanya (ICAN)
  • 2017 Oscar En iyi film: Moonlight
  • 2018 Oscar En iyi film: The Shape of water
  • 2017 Avrupa Kültür Başkentleri: Aarhus (Danimarka) ve Paphos (Güney Kıbrıs)
  • 2018 Avrupa Kültür Başkentleri: Valetta (Malta) ve Leeuwarden (Hollanda)
  • 2018 Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı yapacak ülkeler: Bulgaristan ve Avusturya
  • 2018 Kış Olimpiyatları Güney Kore'de yapıldı, 2020 Yaz Olimpiyatları Japonya'da yapılacak
  • IMF Başkanı: Christine Lagarde (Fransa)
  • NATO Genel Sekreteri: Jens Stoltenberg (Norveç)
  • Kamu Başdenetçisi: Şeref Malkoç
  • Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri: António Guterres (Portekiz)
  • Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Başkanı: Román Oyarzun Marchesi (İspanya)
  • Birleşmiş Milletler'e son katılan ülke: Güney Sudan (193. Üye)
  • 2017 yılında hayatını kaybeden Cep Herkülü lakaplı haltercimiz: Naim Süleymanoğlu
  • Türkiye Birleşmiş Milletler'e 1945, NATO'ya 1952 yılında girmiştir.
  • G8 Ülkeleri: Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Rusya, İngiltere ve ABD
  • G20 Ülkeleri: Almanya, ABD, Arjantin, Avustralya, Brezilya, Çin, Endonezya, Fransa, Güney Afrika, Güney Kore, Hindistan, İngiltere, İtalya, Japonya, Kanada, Meksika, Rusya, Suudi Arabistan, Türkiye ve Avrupa Birliği Komisyonu
  • D8 Ülkeleri: Türkiye, İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya

2018 EKPSS toplam başvuru sayısı

Toplam başvuru sayısı 88 bin her sınavda bu artış gösteriyor

lisans on lissans ve lise kac kişi ayrı ayrı **

onu bilmiyorum ama toplam başvuru bu tahminen 55 60 lisans 15 20 bin önlisans 10 15 bin lisans aralığından olduğunu tahmin ediyorum

ben ilk defa gircem lisanstan 75 alsak atanma sansı var herhalde

pirlo21

2017'de sınav mı oldu güzel kardeşim?

O atama, 2016 Ekpss'nin 2. ataması işte. Daha birkaç gün önce 2018/1 E-Kpss atamaları yapıldı, ama 2016 E-Kpss'nin üçüncü ataması o da.

Sınavdan sonra yapılan ilk atamada yüksek puanlar atanır. İkinci ve üçüncü atamalarda 80 altına düşer. 1-2 istisnası olur olursa.

Neyse. Hayırlısı olsun hakkında.

Üst Alt