Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 sonuçları açıklandı

Arkadaşlar bölümüm ziraat mühendisliği (zootekni)
puanım 80.748 sıralamam 1882 ilk atama olmasa bile ikinci atamada atanabilir miyim?
En azından kendi bölümümden kadro açılmasa bile düz memurluk veya meb kadroları da yazacağım onlar gelebilir mi?

Son düzenleme:
meb de hizmetliyim. 91 küsür almışım sıralama 360 civarı ortaöğretim.
memur kadrosuna geçiş yapamıyorum gibi. 92-94-97 lerle almış hep 2016 da.
1,5 yıldır çalışıyorum hizmetli olarak 2016 da 30 yaşımda girdim kamuya şu an 45 yaşındayım!!! Mobbing mağduruyum.
anlayan anladı.

iyiymiş senin de kardeş benimde puanım 87.25 sıra 1288 ilk atamalarda memurluk gelir mi

merhaba, öncelikle şunu söylemem de yarar var ben ilk ömss sınavı ile (2012) hizmetli olarak atandım. ( istanbul meb ) bu sınava ikinci defa girdim. bu arada ilk puanımda 89,2 'ydi. 6 sene içerisinde atama puanlarının düştüğü dikkate alınırsa sen doğru bir tercihle atanırsın diye düşünüyorum.

Arkadaslar lisans puan 73 siralama 4300 atanma şansi nedir acaba

Arkadaşlar branş bazında sıralama olmuyormu birde tercihleri nezaman alırlar?

2016'da MEBE 80 puanla hizmetli olarak atandım şimdiki puanım 88 başarı sıralamam 1071 (ortaöğretim) memur olma şansım nedir acaba bilgilendirir misiniz

2 400 lerde sıralamam mühendisim ilk atamada atamam olur mu

Ben sadece branştan kaç kişi tahmini girdi bilelim diye söylemiştim iyi forumlar

OoW5gZ.jpg

Arkadaşlar Önlisans Bilgisayar Teknikeriyim. Şansım nedir?

Geçen ki sınavımla aynı sonuç ama sıralama kötü olmaz muhtemelen bir daha da girmem buna baya çalışmıştım ortaöğretim 79

Ben sadece branştan kaç kişi tahmini girdi bilelim diye söylemiştim iyi forumlar

Kardeşim gelin buradan konuşalım. Çünkü bu sitede diğer insanlara yol göstermiş oluruz diye düşünüyorum. Teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Arkadaşlar puanım 87.4 sıralamam 1257 ATANMA İHTİMALİM VAR MI ? Ortaöğretim

İlk olmasa da iki de gidersin arkadaşım hayırlı olsun

Önlisanstan girdim

Puan 82
Sıralama 885

İlk atamada atanır mıyım atanırsam neresi olur? Ankara'da yaşıyorum bu yüzden de Ankara istiyorum mümkün olmaz mı ne yapmamı önerirsiniz? İlk defa girdim ve tecrübem sıfır

Lütfen tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim. 2017 Yerleştirme taban ve tavan puanları başlığında ilk atama puanları mı yoksa 2017/2 ; 2018/1 puanları da içinde geçerli mi? Bu arada puanim lisans işletme 71, 44 sıralama 11.379 yerleşme şansım 2, tercihlerde olur herhalde ..... offffff bilmiyorum.

Ortaöğretim
85,511
sıralama 2005

Sadece hizmetli yazıcam. ilk atamada şansım nedir sizce?

Puan 72.5 sıralama 18 bin
Yerleşebilir miyim ortaöğretim

Bilgisayar mühendisliğinden giren var mı acaba burada? En azından tahmini bir sıralama oluşturalım?

Üst Alt