Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 tarihi açıklandı: 22 Nisan 2018

Tekrar sınav yapıp para toplayacaksalar o zaman 2018 ilk çeyrekte planlanan 2500 kadroyu son çeyrekteki 2500 kadroyla bielştirip sınav sonrası 5000 atama olmalı... işsiz bir insanın sınav harcını yatırması bile problem ama takan yok. Herkes kendi havasında.Gemisini kurtaran kaptan misali...

sınav tarihi açıklandı ama içimizde buruk bir sevinç var umarım ilk atama sayımız olan 2500 gibi komik bir rakamı hükümet düzeltir yoksa sınava girenler sadece girmiş olacak
çünkü +85 aşağısı ilk atamada atanmayı bırak tercih bile yapmalarına gerek kalmayacak o kadar durum vahim bir durum ile karşı karşıyayız

yinede hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alıp atanırız arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum

İlk atamalar ne zaman yapılır acaba ? bu sınav da tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi ?

Birde atamalardan sonra güvenlik soruşturması protokolü sanıyorum ki gene geçerli olacaktır. Ortalama bir atanma süreci ne kadar sürüyor acabA ?

Santiaqo normalde ilk tercihleri temmuz da yapmamız lazım da ama başbakan müjde diye 2500 gibi bir komik rakamı telaffuz ettikten sonra tercihleri de temmuz değilde 2018 in son aylarında yani kasım aralık gibi yapacağız, lanet bir durum ve haksızlık ile karşı karşıyayız ama kimse anlamamış hala

Skolyoz23

Bence bu durumu düzelteceklerdir arkadaşlar caninizi skmayn üçüncü atama da daha az olacaktr çünkü normal kpss ye ble 2038kadro verdiler şaka gibi kaç milyonun girdiği bi sınav.ilk atama her zaman en yüksek kadro verilir değişeceğini düşünüyorum

geç başvuru başvuru tarihini kaçırdıysanız geç başvuru tarihinde başvuru yapabilirsiniz demek. bildiğim kadarıyla.

Şimdiden herkese hayırlı olsun

Hepimiz için hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Skolyoz23 Bu durumu yakından takip ediyorum.. Belli yerlere sizlerin vermiş olduğu yazıları da gönderdik ve imza kampanyasına da katıldım. Ancak çok aktif olamadığım için belli aralıklar ile siteye girip takip etmeye çalışıyorum. Bu konu da RESMİ bir açıklama yok diye biliyorum ? Başbakanın açıklamalarından NET bu mu anlaşılmalı ? Kafam da karışık açıkcası ..

@Santiaqo olumsuz cevaplar geldi doğal olarak zaten olumlu bir cevap beklemiyorduk devletden

imza kampanyası başlattık, her fırsatta bu haksızlığı iletmeye devam edeceğiz

sınavdan sonra da Ankaraya gidip ilgili bakanlarla görüşme yapmaz isek, olan geleceğimize olacak

Üst Alt