Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018'e lisans seviyesinden girenler puanlarını yazabilirler mi?

kimse puan hesabı yapıp üzüntüye kapılmasın 17 mayısı bekleyelim azıcık sabır çünkü puan hesabı bambaşka ben hesabı anlamadım şahsen. millete, kaç puan gelir diye sorup kendinizi üzmeyin 17 mayısa az kaldı

Benim bölüm coğ. öğrt. Genel yetenek 21 d 4 y genel kültür 29 d 1boş toplam 49 net

Merhaba benim bölüm bilgisayar ögretmenliği türkçe 13d 2y mat 15d gk 24d 6y toplam 50net

Atanma puanları ne olur

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum formasyon almadım 75 puan bekliyorum son atamalarda şansım var mı ya da açıktan atamalarda

Çabucak formasyon almaya çalış 2 yıl içinden

72-75 arası Türk Dili ve edebiyati bölümü formasyon yok

Bir an önce alacam Sağol

nakkarezen54 lisans Kamu yönetimi önlisans tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik. 20 netim var herhalde 68 puan soracağım soru önlisans tan tercih yapma hakkımız varmı?

ibrahim atmaca en son mezun olduğunuz düzeyden malesef tercih yapabiliyoruz.

hayırlı olsun bu netle öğretmenliğe atanamama şansın çok az hayırlı olsun inşallah

Sağlık meslek lisesi öğretmenliği GY 22 net, GK 26 net.İnşallah benim bölümden alım olur

Merhaba İktisat mezunuyum genel engelli olarak girdim sınava.GY 29D 1Y GK 21D 9Y bu netlerle atamam olur mu acaba

arkadaşlar lisans mezunu olarak bu kadar kişi miyiz? kaç bin kişi girdi geçen yıl 5 bin küsür kişiydi bu yıl da 7-8 bin kişiyi bulmuştur.nitelikli olarak hazırlanıp sonucu bekleyen arkadaşlar yazalım ki en azından yığılmaları az da olsa görmüş oluruz.Birde ilk tercih işlemleri ekim gibi olacak sanırım değişmezse aralık-ocak gibi de işe başlamış olurlar. asıl sorum şu ikinci tercih donemi 2019 da hangi ay aralığında oluyor genelde mart-nisan mı haziran-temmuz mu daha önce girenler cevap yazın lütfen...

2016 da ekpss ye girebilenler 67- 68 puan alip bile atandi. Bu sene ki sinavda ne olur bilmiyorum 77 ile 79 arasi bi puan bekliyorum atanabilir miyim bilmiyorum kamu mezunuyum 4001 den tercih yapacagim

Bakan açıklama yapmış yeni puanla aralıkta alım yapılacakmış kanaatimce.sınav kolay olduğu için yüksek netlere rağmen yüksek puanlar olmaz çünkü en değerli soru az yapılan sorudur haberiniz olsun

Belki yarın

şimdi sizin yazmış olduğunuz yazıya göre yorumluyorum kişisel değil yanlış anlamayın.Sınav kolaysa herkese kolay, zorsa herkese göre zor. Hangi sorunun kolay hangi sorunun zor olduğunu bilmek mümkün değil, hangi sorunun kaç puan getireceğini de kimse bilemez, ''standart sapma'' diye bir kural var bu kural soruya göre değil ''Genel Yetenek-Genel Kültür'' testine göre belirlenir genel yetenek net ortalaması 18 ise sen üzerinde ne kadar net yapmışsan standart sapma puanını o kadar etkiler yoksa ''Doğru-Yanlış Paradoksunda'' hangi yanlışın hangi doğru soruyu götüreceğini bilemezsin senin dediğin gibi olsa örnek veriyorum birçok kişinin yanlış yaptığı bir kaç soruyu sen doğru yaptın yanlışlarında genelde birçok kişinin doğru yaptığı sorulardan şimdi net hesaplamasında senden hangi doğruyu silecek yüksek puanlı soruyu mu normal puanlı soruyu mu yanlış anlama sakın yanlış bilgiyle insanlar farklı yönlenip üzüntüye kapılmasın.

Bu Sınavda diğer sınavlar gibi değişen çok bir şey olmayacak ama tabi ilk alım az olmuş diğer alımlar biraz daha yüksek ilk alımda 80 civarı altı puan alanın düz memur olarak atanması zor gözüküyor tabi ben kahin değilim Allah nasip eder atanırsın o ayrı kanaatimce ikinci alımda biraz daha fazla kadro sayısı açılacak ve atama puanları (taban/tavan) geçen yılın puan seviyelerinde seyredicek.Bir de Puanlarımız 4 yıl süreyle geçerli olduğundan dolayı ki öyle açıklanmıştı 3.atama da olucak gibi.Tabi yine sınav 2 yılda bir puanlarımız hangisinde yüksek ise en azından ona göre devam ediyor.İyi yönünden bakmaya çalışıyorum.Hakkımız da hayırlısı olsun ama bizim şansımız yani Lisansların diğer öğretim gruplarına göre daha az mezun var ve ortalamaya göre ise daha fazla alım var gibi.İnşallah hakedenlerimiz ihtiyacı olan kardeşlerimiz atanırlar.

resim öğretmeniyim gy 20d 6y gk 19d 5y .umarım ilk alımda giderim

Güzel kardeşim ben 2006 dan beri KPSS ye girerim bu işler böyle yapılır hangi doğruların silinmesi olayına gelince bunu ÖSYM nin sistemleri var çan eğrileri vs programlardan faydalanırlar yoksa aynı netleri yapan adaylar sıralamada nasıl birbirlerini geçiyorlar kardeş inşallah herkes atanır ama bunun için imza kampanyalarına katılmayı ihmal etmeyelim Allah yardımcımız olsun

lisans mezunu arkadaşlar sınavın açıklanmasına 10 gün kaldı nerelerdesiniz...

Üst Alt