Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2020 geç başvuru yapacak olan kim var?

Başvuru yapılıyormu ki?başvurular şubat ayındaydı,sınavı ekimde sanırım

Geç başvurular yeniden alınacak,önceden başvuru yapış olan adaylar da engel durumu,eğitim durumu ve sınav merkezi değişikliği yapabilecekler.

Ağustos ayı içerisinde geç başvuru olacakmış. Yav olacak olacakta sınava girsek ne çare? 90 üzeri almamız gerek ayrıca kadro falan açmıyorsunuz eyyy sevgili yetkililer! Engelliler sınava girse ne olacak?

Merhaba arkadaşlar ben yeni rapor aldım bende girebilirmiyim ekpss ye ve ayrıca ne yapmam gerekiyor izlenecek yol nedir yardımcı olurmusunuz

S.a arkadaşlar ben aldığım raporla işci emeklisi olabiliyorum yaşım 36 memur emeklisi olabilirmiyim

arkadaşlar ekpss geç başvuru günü belli değilmiş ben araştırdım soruşturdum ösym günü bilmiyorlarmış ek başvuru günü belli olunca size haber edeceğim yapamayanlar için 2020

sistemden yapacağız sınav yerleri bile değiştirebiliriz en yakın okula alabilirsin

Bende dört gözle bekliyorum geç başvuru tarihini raporum tamamlanmak üzere ortaöğretim hemşireyim atanma ihtimalim varmıdır acaba

ekpss 2020

arkadaşlar ekpss geç başvuru yapılır mı sizce yapılırsa ne zaman yapılır

Bence yapılır diye düşünüyorum.Çünkü sınav süresi çok uzatıldı.İki kez erteleme yapıldı.Daha fazlada mağdur edemezler herhalde.Şimdiden herkese başarılar...

Selamlar arkadaşlar,

EKPSS için şubat ayında ücret başvuru işlemlerini tamamlamıştım. Sınav tarihini bekliyorum uzun süredir. Yalnız aklıma bir şey takıldı, danışmak istedim. Bu osym nin sayfalarında falan hep kuradan bahsediyor. Kura için şu kadar ücret şu tarihe kadar yatırılması gerekiyor deniyor. Bu kura için ayrı bir başvuru daha yapıp tekrar bir ücret mi yatırmam gerekiyor? Nedir bu kura olayının detayı?

Şimdiden izah edecek arkadaş/arkadaşlara teşekkürler.

Bende başvuru yapacağım her sabah ilk iş ÖSYM ye bakıyorum ama
Vaka sayıları böyle artmaya devam ederse iptal etmeleri an meselesi

Arkadaşlar eğer ekpss başvuru olursa burda paylaşır misiniz lise mezunuyum bende liselilerin başvuru var mi

ÖSYM Ağustos ayında geç başvuru açacağını duyurmuş bilgisi olan var mı?

EKPSS geç başvuru ve Ekpss ile ilgili bilgiler

Arkadaşlar bu soruyu bazı meraklarım olduğu için açtım ağustosta geç başvuru olacak dediler hala başlamadı ne zaman geç başvuru almaya başlarlar sizce

Burada geçmişte ekpss giren insanlarda lütfen bizi bilgilendirin lütfen ben lise öğrencisiyim kaç puanla atama var lise öğrencilerine

Son düzenleme:
Sınav değişikliği yapmak için de geç başvuru mu açılması gerekiyor. Ben şehir değiştirdim ne yapabilirim bilen var mi

E hâlâ başvuru açılmamış? Biz engellilerle öyle bir dalga geçiyorlar ki!

Ekpss geç başvurunun gecikmesi ve sınavın ertelenme ihtimali nedir?

Ekpss geç başvurunun gecikmesi ve sınavın ertelenme ihtimali nedir?

Arkadaşlar pandemi nedeniyle sınavın erteleneceği konuşuluyor.

Ekpss ağustos ayı 2020 ek başvuru

Ekpss ağustos ayı için ek başvuru olacaktı demi?

Peki sizce EKPSS ertlenmeli mi yeniden?
Çünkü pandemi var malum bu durumda kronik hastalığı olanlar için risk var!!
Sırf kronik rahatsızlık için değil hepimiz için risk var
Bence EKPSS ertlenmeli!!

Hatta bana kalırsa pandemi süreci bittikden sonra olmalı
Yada 2022 de

Peki sizin görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?

HİÇ BİR ŞEY SAĞLIK KADAR ÖNEMLİ DEĞİL
✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋✋

Ek başvuru nedir ve ne zaman? Eylül geldi

Evet Eylül ayı geldi ama ağustos ta ek başvuru var denmişti

Sınav yeri değiştirmem lazım ek başvuru olmadığı için degistiremiyorum başka yolu var mi sınav yerini degistirmenin taşındım çünkü şehir değiştirdim ya

Ekpss ağustos ayı 2020 ek başvuru

Arkadaşlar sizin görüşleriniz nelerdir?

Her şeyden önce kendimiz ve çevremiz için
Bu sınava girecek olan arkadaşlar bir kaç ayla bişey kayıp etmezsiniz lütfen admin sendende ricam yazıyı sabitle!

Arkadaşlar lütfen çevremizde düşünelim ilk önce kendimizi tabiki
Sağlık çalışanlarımız ve doktorlarımız bizim için uğraşıyorlar
Ümidiniz sınav olabilir ama lütfen
SAĞLIĞIMIZ Ve BAŞKALARININ SAĞLIĞI İÇİN

Yoğun bakımda yatmaktan sa sınava hiç girmem daha iyi

Merveaydin

Yaşadığınız yerdeki ösym sınav merkezine gidip, durumu anlatıp dilekçe verebilirsiniz.

Üst Alt