Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2020 geç başvuru yapacak olan kim var?

Ertelensin ne demek ? Gerekli önlemleri aldıktan sonra virüs zaten bulaşmaz. Birde bunun için Tag çalışması falan yapanlar oldu. Bu tip boş işler ile ilgileneceğinize 3. Atamanın yapılması, Kontenjanların artırılması gibi herkes için olumlu olabilecek şeyler için çabalarsanız belki memur olursunuz.

EKPSS İlk Başvuru

Merhabalar, ekpssye ilk defa başvuracağım. Ösymnin sisteminde raporum yok. İlk başvuru için ne yapmam gerekiyor?

Geç başvurular açıldığında süre kısıtlı olur diye erkenden yapılacak bir işlem varsa onları halletmek istiyorum.

Teşekkürler

girayakkus
Raporun varsa acele etmeni gerektirecek bir prosedür yok o konuda için rahat olsun.

yorumunuz için teşekkür ederim. gün içerisinde ösym merkezlerinden birisini aradım bana genel amaçlı dilekçe doldurup raporum ile beraber ankaraya göndermem gerektiği söylendi. dilekçe ne için ?

Santiaqo
Nereden biliyorsun bulaşmayacağını? Nereden biliyorsun hem bununla hem de 3.atama olsun diye uğraşmadığımızı? Çoğu engellinin kronik rahatsızlığı var. Olası bir virüs bulaşmasında ne olacağını düşünmem bile istemiyorum. Atanmak isterken ölmeyelim..

İstorika

Değerli kardeşim ben kendim bizzat sağlık çalışanıyım ve kronik rahatsızlığım mevcut olur da virüse tabii olursam hayatımı kaybetme şansım %25, rahatsız olduğum organımın faaliyetini düzenli olarak sürdürememe ihtimali %75..
Ancak ben 3 aydır özel bir iş yerinde bütün tedbirlerimi alarak çalışıyorum. Burada bilinçli olduktan sonra birçok önlemi kendimiz rahatlıkla alabiliriz.
Virüs olmasa bile yarın başımıza ne geleceğini tabi ki bilemiyoruz ancak bizler maksimum tedbirler ile virüse yakalanma ihtimalimizi minimale indirebiliriz.
Bu durumun çözümü sınavı ertelemek değildir. Bu durumun çözümü sınavı üstün önlemler ile tamamlayıp asıl mücadelenin kota ve atama sayısının artırılmasıdır. Bütün nefesimizi buraya harcamamız gerektiğine inanıyorum.
3-4 hafta önce onlarca arkadaşımız sosyal medya da EKPSS ertelensin tagı ile baya başarılı rakamlara ulaştılar. Ancak bu rakamlara kotaların artırılması ve atamanın fazla olması gibi daha realist isteklerde ilgisiz kaldılar. Düşünülmesi gereken kısım bence budur.

Üst Alt