Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@yusufclgcn, ya sabredin acıklanır bi haber sitesinde 14.00 ile 18:00 arası denilmiş bugün açıklancak ama zaman dilimi bilemiyorum

Ölüm korkusundan daha korkuncu yaşama sevinci arkadaşlar ben bunu gördüm bugün

@emre 78, o değil de sonuç ekranı daha korkutucu bişey ama dünyanın sonu değil elbet herşey nasip kısmet

herkes bildirimlerini açsın ösym insta sayfasında acın direk bildirim düsüyo ben actım bekliyorum

@biirkann, siz daha zor durumdasınız kardeşim vallahi sizin ortaöğretim grubuna 25300 tane kontenjan açıyorlar yılda başvursun 40-50 bin kişi kurbana girer gibi biz de genellikle 1000 ila 1200 arası kontenjan açıyorlar genellikle 5.000 ila 10.000 kişi arası başvuruyor duruma göre daha yerleşilebilir

En iyisi salmak nasılsa akşama doğru açıklanmış olacak.

@Buse3, yok ne kusuru bende panikliyim ama sonuca nasıl bakarım diye korkum var biraz hani böyle panik yaparsanız sonucu görünce üzülme ihtimaliniz daha cok onun için rahat olun

Seneler önce ösymyi aramıştım.
Beni tersler gibi oldular. O gündür orayı hiç aramam..
İnşallah hayallerinize kavuşursunuz. Hayırlı olsun düşmüş siteme 2026 sonuçlar.

Dostlar bu lise puanla çöpçü olur muyum? :D
8zlqr6w.jpg

ösym tarafından sınav sonuç ekranı açıldı arkadaşlar. ben ilk puanı söylüyeyim 77 gelmiş

Lisans 83 Sıralama 1162 geldi.Sıralamadan bir şey çıkar mı düz memurluk.Ortalama değişti mi yukarı aşağı?

Abi önümüzdeki ekpss bu seneki gibi (ortaöğretim) kolay olursa biraz emek verip çalışırsam rahat +90 puan olur. ben 10 yıldır hiç ders çalışmadım belki çalışırsam birşeyler olur gibi 2 sene sonra.

@ATA 1881, 85 puan üstü alırsan ilk atamalarda şansın oluyor diğer türlü 2. yada 3. atamada oluyor ben 85 puanla kars a gittim :) 2018 yılında 2. atama

Lisans 75 geldi, branştan tercih yapacağım önceki yıllara göre girebiliyorum nasip artık... Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Üst Alt