Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

@Hasan Dal, eyvallah kardeşim Allah çok güzel bir fikir çok sağ ol Allah razı olsun kafama yattım ben buna bir bakayım alternatifleri arttırmamız lazım

Bugün koca kafaya sordum. Lisans 2700 sıralamam var. İkinci de atanırsın cevabını vermiş.

@udevecili, vallahi kardeşim gaza geldim ben de sordum bakalım ortaöğretim 11 80 sıralama ile yaklaşık 2 atamada atanır mıyım diye sordum ortaöğretim bir de ortalama 3.500 civarı sıralamayla sosyal bilgiler öğretmenliğine atanır mıyım onu sordum

@udevecili, sen nereden sordun kardeşim ben YouTube'da yorum yazdım videosunun altına da sen nereden sordun

@Hüseyin404, Hüseyin kardeş istersen sen de biraz koca kafaya

Son düzenleme:
Sen de bir yaz durumunu pardon yanlış oldu hani ben de atanabilir miyim sıralamanı söyle 1 atama da gelir mi bir yer diye bir sor benden sana bir tavsiye

@emre 78, atanır mıyım diye yazma cevap vermiyor. Danışmanlık alıcam gerek var mı diye sor

@emre 78, bugün yanınında ortaöğretim 1000 ve üzeri önlisans 950 lisans 2900 ve üzeri hiç ümitlenmesin gitsin ders çalışsın dedi.

@udevecili, attığım mesajı tam anlamadım hani bu ortaöğretim 1000 ve üzeri ders çalışmasın derken hani 1 atamadı mı yoksa genel ikinci atama için mi kastetti

Zaten eğer öyleyse koca kafa akademi kendi ile çok büyük bir çelişki haline düşer

Üst Alt