Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026 sonuçları açıklanıyor | 14 Mayıs

Yani bana söylenen 2026'da 600 ile 750 kişi arası bir alım olması bekleniyor 2027 ve 2028 dönemi için çünkü hani ikinci öğretmen ataması 2026 engelli KPSS puanı ile ne zaman yapılacağı belli değil birincisi 2026'da yapılacak 1500 civarı bir alım olması bekleniyor seçiminde atmosferiyle 2 engelli öğretmen atamasında

@udevecili hocam yazdın mı bilmiyorum, tek tek başlıktaki yazıları okudum ama göremedim. İlk atamada lisans için en son kaç puana veya sıralamaya kadar atanma ihtimali var düz memurluk için sence?

Güzel bir öğretmen ataması açıklanırsa ve güzel bir Ocak ayında KPSS ataması açıklanırsa ilk atamada ilk 1.500 ile 1.600 sıra ya kadar kişiler atanabilir

Arkadaşlar önlisans alımı oluyor mu peki bu temmuzda atama olursa eğer sadece öğretmenlik mi ?
Bir de 2024 ekpss puanı ile en son atamada kaçıncı sıralamada kapattı önlisans?

@Realisttt, şu anda 2026 içerisinde önlisans alımı olacağına dair bir haber duymadım veya öğretmenlik dışı bir alım benim bahsettiğim öğretmenlik atamaları için

Arkadaşlar, önümüzdeki haftalarda alımla ilgili yetkililerin açıklama yapacağını yazmışlar haberlerde, umarım alım aralık ocağa kalmaz, haziran temmuz ağustos gibi halledilir..

Üst Alt