Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girebilmek için e-rapor şartı..?

@erola,
Raporunuz geçerlidir.

@caan006,
ÖSYM kayıt merkezlerinde işlem yapmak zorundalar eski raporlara. Geçersiz diyemezler.

ösym ye işletmiş olabilir siniz fakat alımlarda bazı kurumlar mesela meb erapor sisteminde referans numarası ile doğrulama yapılamayan raporları atama da geçersiz sayıyor.

@Ankisp, ,

o konuda bilgim yok. benim de öyleydi ben hiç bir yerde doğrulatamadığım için baştan çıkardım

ekpss sınavı için eski raporunuz sistemde görünmüyorsa ösym bürosuna gidip işletmeniz gerekiyor.
ayrıca başvuru ekranı açıldığında aile ve sosyal politikalar bakanlığına da gitmeniz gerekiyor.

Arkadaşlar engelli raporu e devlette görünmeyenler yeni bir rapor çıkartacak. 2020 yılından sonra ki raporlar sistemde görünüyor. Bende cimere yazdım. Yeni rapor çıkartın yazısı geldi.

Ben korkarak gittim oranimi düşürürler diye %40 dan %71 oldu gidin raporunuzu guncelleyin edevlette gozuksun

@xertanx,

Rapor artması iyi bir şey değil aksine çok kötü rapor artarsa işten bile çıkartılırsınız. Raporunda bir katksı faydası yok. Tek amacı engelli sayısını bilmek ve fişlemek

Ekim 2019 tarihli sürekli raporumu ösym ais sisteminden raporlarım kısmından rapor numarasını girerek kayıt oluşturdu. Sistemde Şuan raporum görünüyor bi yanlışlık yoksa.

Benim şimdi sürekli yüzde 45 ve 40 in altına düşer diye birde süreli olur diye korkuyorum gitmeye

Üst Alt