Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2026’ya girenler, sınav nasıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yorgunzihin, üzülme kardeşim devlet KPSS sınavı olmadan işçi kategorisinde İŞKUR üzerinden engelli personel alıyor örneğin geçen milli savunma bakanlığı ve gençlik Spor bakanlığı personel aldı onlar için şansın denersin

@emre 78, kardeşim 2022 ye girmedim engelli değildim.
Çıkmış soruların hepsi elimde ona istinaden dedim.
2024 özel sorunlarım vardı kitap yüzü açmadım.
2026 için nispeten biraz baktım 3 4 ay varken son 10 gün biraz daha baktım gene sorunlar var ama biraz daha konsantreydim.
Ben normal kpss de 2013 2014 lerde 86 puan almışlığım kurum özel sınavlarını kazanmışlığım mevcuttur.
Mülakat belası(guy, duy idari yargı, mhuy vdk) gibi...

@İyilikiyidir, 2024 mü demek istedin.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun abi inşallah bir gün bütün dertlerin biter

@emre 78, bitmez bu hayatta dert tasa boşver.
Yıllar önce kendi işimi devam ettirseydim farklı olurdu.
Aklımın yayını seveyim.

@Delorean, yanlış hatırlamıyorsam herhalde sen devlet memurusun diye hatırlıyorum sen tercih yapacak mısın yoksa öylesine kendin denemek için mi girdin

Ben ilk defa EKPSS’ye girdim ve şunu söyleyebilirim ki böyle delilerce çalışma gibi bir durumum olmadı. Ortaöğretimden girdiğim için çözdüğüm sorular bana yabancı gelmedi. 52d 8y (50 net) ile 90 gibi bir puan geleceğini düşünüyorum. Umarım herkes gönlüne göre iyi sonuç alır.

@emre 78, 399 lu devlet memuru gelirse yapacağim istifa edip başlayabiliyorum.
657 olsam beklemem lazım ki 399 bütün her şeyiyle 657 ile aynı kit kuruluşu sonra aş oldu şimdide küçülme ve bizi başka kuruma gönderme durumları var olursa zaten tercih yapma şansım kalmaz.
1 2 ay içinde süreç netleşecek.
2013 de aş oldu kurum sonrasında girenler kalacak önceki dönemdekileri şutlayacaklar gişe öldü kurumda.

@.Kepleristico?, hayırlısı olsun bilader umarım 90 vb yetiyordur.

@Delorean, valla teşekkür ederim king. Dediğin gibi hayırlısı olsun. Bir tek tercih listesini oluşturma aşamasında sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum ama hallolur gibi.

@Delorean, kardeşim kamu kurumlarındaki bit eniklerinden kastın ne eziyorlar mı engelliyi yani kamuda hiç öyle bir durumla karşılaştın mı engelli olduğun için hiçbir dışlanma veya mobinke maruz kaldın mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt