Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS atanınca ilk maaşınız ne yapmayı planlıyorsunuz?

Eshat bey ben Ticaret Lisesi 2000 mezunuyum puanımda 78,329

12/10/2014 tarihinde işe başlasınız bile 1 tam maaş, birde 3 günlük maaş alınır, öyle 01/10/2014 de işe başlayıp 15/11/2014 tarihine kadar 45 günlük maaş diye birşey yok, iyi biliyorum da yazıyorum. Sallama yapmayın. Ha 20/10/2014 tarihinde iş başı yaptınız Allahın izniyle, o zaman 15/11/2014 tarihinde 1 tam maaş artı 26 günlük maaş alınır.

Şuanda Mühim olan ne kadar olacak ilk maaşımız.
Ama bunun haricinden konuyu begendim konuyu dağıtmamak adına görüşüm.
Gider hemen bankaya atarım sanırımm....:cool:

benim adağım var ondan artanı ise babamın eli sıkısık ona destek çıkarım.kalırsa kızıma çocuk odası alacam inş. hayal ama arkadaslar hizmetli kadrosu için bile dayın olmadımı ezik kalıyorsun için içini yiyiyor.Ama dua ediyorum yarabbim durumu benden çok daha kötü olanlar varsa ona çıksın istiyorum

Insallah levent kardesim hayirlisi ne diyelim kismet allah nasip eder insallah hepimize nasip etsin insallah

ben anamı ve kardeşimi kaplıcaya götürcem valla inşallah yeter heralde değil mi para :D

memuriyette işe ilk girişte çift maaş veriyorlar ancak emekli olunca son aydakı maaşını vermiyorlar bunuda düşünmek ve araştırmak lazım :)

ilk maaşla götürcem ztn yeter sonra bana lazım para valla memur olsak giyecek resmi kıyafetimiz yok :D

Koyunlarıda çarpmadıysan, Koyuna çarpmanda sakınca yok :))

Herşeyin Hayırlısı.İnşallah Atanırız.Bu arada ben Ramazan Ayın da 5 Koyuna çarptım :) eğer Atanırsam koyun falan kesmeme gerek kalmaz herhalde.Adak yerine geçer mi ki :D[/B]

Koyunlarıda çarpmadıysan, Koyuna çarpmanda sakınca yok :))

devran kardesim 80 binkisi nerden cikdi yada nerden okudun bu bilgibi benim taniidigim en az 15 kisi madur kimi sifresini cüncellememis kimide sizofrenimdiye kayit bile yaptirmamis kimide tercih tarihini kacirmis benim tahminim 20 bin kisi felandir kurada birde yetkililerin ince hastalik olanlari ayirdiklarini düsünürsen benim hesabim dogru ginede hayirlisi

Bir dünya borç yaptim. Ayni ile atanirsam borclarin bir kismini kapatirim. Ayni ile atanamazsak Allah kerim.

sanırım kredı kartı borclarımı yatırırım , bırazda elbıse alırımm

Evet bir de elbise problemi var de mi? :) hayirlisi artik atanalim da hallederiz onlari da.

Eshat bey ben Ticaret Lisesi 2000 mezunuyum puanımda 78,329

Murat kardeşim Hakkında hayırlısı olsun. İlk tercihte gelme ihtimali çok düşük fakat diğer tercihlerde alım çok olursa girmen içten bile değil.

amokachi istanbulda yaşamak zor valla bende istanbul yazdın çıkarsa napacam bilmiyorum

nabacanı söleyim , daha ilk haftadan memlekine gitmenin yollarını arayacaksın ama olmuyacak o iş hemen . Sonra alışırsın ama para dayanmıyo be hocam . Buralar parası olana güzel

atandı yazısını görelimde yapacak çok şey var ya

nabacanı söleyim , daha ilk haftadan memlekine gitmenin yollarını arayacaksın ama olmuyacak o iş hemen . Sonra alışırsın ama para dayanmıyo be hocam . Buralar parası olana güzel
olmayacağını bende biliyorum atandık mı 2 yıl durma şartı var alışırım 15 günde bir memlekete giderim artık ona yapacak bir şey yok

Arkadaşlar size tavsiyede bulunayım , ne kadar ciddiye alırsınız almazsınız bilemem ama ;
eğer kendi memleketinize yada yaşadığınız yerde atanırsanız bu dediklerinizin hepsini yapabilirsiniz , arabada alırsını 5-10 tane koyunda alırsınız ,takım elbise de alırsınız , bende ilk maaşımla onu yapar bunu yaparım diyordum ama şehir dışına atandım ev kirası faturalar günlük harcamalar derken para gidiyor ve aysonunu zor getiriyorum (alkol sigara disko bar kıraathane vs alışkanlığımda yok) yola zaten serbest kart var onada para vermiyorum ama ona rağmen para gidiyo bi şekilde , bazı arkadaşlarımızın şevkini kırmak gibi olmasın ama bu acı gerçekleride bilmenizi istedim . bu arada ankaralıyım ailem orda ben istanbula atandım

olmayacağını bende biliyorum atandık mı 2 yıl durma şartı var alışırım 15 günde bir memlekete giderim artık ona yapacak bir şey yok

hee tabi tabi bende öle diyodum , sen gel bi hele buraya ben ilgilenirim senle merak etme :) artık tecrübeli sayılırız

evet hiç bilmediğin bir şehir olursa dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım

bence şunu bunu yapacağım demeyin. ailenizi özelikle annenizi güzel bir yemeğe götürün ve onlara hediyeler alın.

Çift maaş olayı öyle değil bildiğim kadarıyla.
Abimde ilk atandığında görev yerine gidince HARCIRAH adı altında çift maaş değerinde bi ödeme yapıldı.
Sonrasında her ay normal maaş almaya devam etti.
Bu yönetmeliğin değiştiğini sanmıyorum.
Görev yerine giderken yapılan masraf ve gittiğinizde kalacak yer ayarlarken yapılan masraflar diye hesaplanarak yapılan bir ödemedir.
Çalışmaya başladıktan sonraki maaşınızı normal olarak almaya devam edersiniz.

weled;

harcırah nedir ya :D şu arapçadan kurtulamadık

çoğu kişide takım elbise, resmi kıyafet yok o nedenle gardrop oluşturması lazım. ilk maaş doğal olarak elbise, kıyafet, kravat,ceket, parfüm vs ye gidecek.

Alo alo saat 13.30 geçti. Nerede atama sonuçları ? Ben girdim baktım her hangi bir şey göremedim. Gören varsa link verebilir mi?

Üst Alt