Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Kız kulesinde akşam yemeği wawwww .. onu karşılayacak kadar maaşın olmayacak : ) kişi başı 200 dersek
ilk maaşınızla giderseniz yeter,sonraki maaşınızın harcanacak yerleri fazla olur,yetmezzben anamı ve kardeşimi kaplıcaya götürcem valla inşallah yeter heralde değil mi para
inşallah atanırsınız,allah gönlünüze göre versin,yeterki atanın herşeyiniz olur,hayırlısı olsunilk maaşla götürcem ztn yeter sonra bana lazım para valla memur olsak giyecek resmi kıyafetimiz yok
inşallah atanırsınız,allah gönlünüze göre versin,yeterki atanın herşeyiniz olur,hayırlısı olsun
Herşeyin Hayırlısı.İnşallah Atanırız.Bu arada ben Ramazan Ayın da 5 Koyuna çarptım eğer Atanırsam koyun falan kesmeme gerek kalmaz herhalde.Adak yerine geçer mi ki [/B]
Eshat bey ben Ticaret Lisesi 2000 mezunuyum puanımda 78,329
amokachi istanbulda yaşamak zor valla bende istanbul yazdın çıkarsa napacam bilmiyorum
olmayacağını bende biliyorum atandık mı 2 yıl durma şartı var alışırım 15 günde bir memlekete giderim artık ona yapacak bir şey yoknabacanı söleyim , daha ilk haftadan memlekine gitmenin yollarını arayacaksın ama olmuyacak o iş hemen . Sonra alışırsın ama para dayanmıyo be hocam . Buralar parası olana güzel
olmayacağını bende biliyorum atandık mı 2 yıl durma şartı var alışırım 15 günde bir memlekete giderim artık ona yapacak bir şey yok