Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS Başvuru Süreci 24 Şubat’ta Başlıyor

ACİL CEVAP YARDIMI ARKADAŞLAR....
arkadaşlar dün yani 26 sı itibariyle başvurumu yaptım.Ancak başvuru formunu doldururkende takıldığım( klavuzu okuduğım halde cevap bulamadığım) formada alınan eğitimler bölümünde (bu arada ben lise mezunuyum) KPSS Y.E. program:..............................KODU:.... yazan bir kısım var.bu kısımın ne anlama geldiğini ne ben nede başvurumu yapan yapan görevli bilemedik.ve 1595 kodlu fen bilimleri olarak kaydedttik ve onayladık.bu açıklamanın ne anlama geldiğini veya nasıl doldurulması gerektiği konusunda bilgisi olan arkadaşların konuyu benimle paylaşmalarını rica ediyorum.eğer hatalı doldurmuşsak ilgili bölümü kayıt onay verirmiydi sistem ayrıca biz yanlış tercihte bulunmuş isek başvuruyu güncelleyebilirmiyiz

İnşallan biz engelliler için hayırlısı olur, formdaki yazıları okudum, ancak ortaokul mezunları veya ortaokul'da okuyanlar da bu sınava katılabilirler mi? Teşekkürler

başvuruyu bugün yaptım... herkese başarılar arkadaşlar :D

Ya yine karıştı gitti trafik herkes bişey söylüyor...ben 2012 de girdimn ve eğitim bilgilerimdede raporumdada değişiklik yok..şimdi biri bana kısaca tam olarak nereye gitmemi ne yapmamı söyleyebilirmii lütfennn

kardeşim sen sadece ödeme yapıp Internetten başvurunu yapacaksın... bu kadar.

merhaba ,

benim eğitim durumumda değişiklik oldu.yapmam gereken nedir.yardımcı olurmusunuz ?

bu yolu izlemen gerek, eğitim bilgilerinde değişiklik olanlar başvurularını bir başvuru merkezinden
yapacaklardır. Adayların değişikliğe esas belgelerinin aslını veya onaylı bir örneğini başvuruda
yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Az önce başvuru yaptım fakat başvuruyu alan arkadaş eğitim bilgilerlini lise olarak işaretlemiş. Lisans'a nasıl çevirebilirim. Acil yardım.

hasan_06;

hemen başvuru yaptığın yere giderek durumu izah etmen yeterli olacaktır...

Söyledim ama oradaki görevli bizim yapacak birşeyimiz yok internetten yapacaksın dedi ama siteden de güncelleyemiyorum.

hasan_06;

siteden güncelleme yapılmıyor öğrenim durumuna kesinlikle....

Başvurudan sonra, öğrenim düzeyi veya mezun olunacak/olunan alan/program bilgisinde yanlışlık
ya da değişiklik olan adaylar bu isteklerini belirten dilekçelerine değişikliğe esas bilgilerini gösterir
resmî belgelerinin bir suretini de ekleyerek sınava başvuranlar 14 Mart 2014 tarihine kadar, kuraya
başvuranlar 30 Mayıs 2014 tarihine kadar Merkezimize ulaştırmalıdırlar. Süresi içerisinde
Merkezimize ulaşmayan veya ekinde söz konusu belge bulunmayan dilekçeler işleme
alınmayacaktır.

ekpss ye önlisanstan başvuru yapmak istiyorum ama aöf 4.sınıftan tek dersim kaldı. önlisanstan girmek için kayıt yaptırmadım ama ösym de lisans okuyor gözükmekte. ancak kayıt yaptırmadım. lisanstan mı başvurmam gerek? yoksa lisans başvurusu yaptıktan sonra Ankara ösym ye dilekçe gönderek eğitim bilgilimi önlisans yapabilir miyim? şimdiden teşekkürler

Hayır aldıramazsınız sonra, buna gerek yok zaten. son mezun olduğunuz seviyeden girmeniz şart. Yani şuan lisanstan girmeyebilirsiniz ama en fazla Önlisanstan girme zorunluluğunuz var. Bunun içinde Diplomanızı götürmeniz yeterli. Başka birşey yapmanıza gerek yok, Lisanstan girecek olsaydınızda mezun olabilir belgesi almanız gerekiyordu...

merhaba arkadaşlar ben daha önce ÖMSS ye girmiştim şimdiki EKPSS ye ösym nin sitesinden başvuruda bulundum başka birşey yapmama gerek varmıdır.

Eğitim ve engel grubunuzda değişiklik olmamışsa birşey yapmanız gerekmiyor. Hayırlı olsun şimdiden :)

2009 da önlisanstan basvurmustum transkript isterlermi ki? Cok tesekkurler cevap için

kuraya katılmak için baş vuracam
raporum var 2022 maşı için aldığım rapor
tekrar rapor almam mı gerek ve raporda çalışabilir ibaresi olmalı mı

Üst Alt