Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvuru tarihleri belli oldu: 24.02.2014 ile 07.03.2014 arası

eser27

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Millet başvuru tarihleri yayınlanmış haberiniz olsun

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 2014-EKPSS **
Sınav Tarihi: 27.04.2014
Başvuru Tarihleri: 24.02.2014 ile 07.03.2014 arası
Başvurulacak yerler: ÖSYM Sınav Koordinatörlükleri, Ortaöğretim Kurumları, www.osym.gov.tr

Kaynak: osym

Paranoya eyvallah yanlis olmuş orası :)

Öncelikle herkese bu sınavda başarılar. Hayırlı olur inşallah.
Ben şuan kadrolu öğretmenim. Bir sorum olacaktı: Bu sınava giripte önümüzdeki sene istifa edip bu sınavla aldığım puanla öğretmenliğe ya da memurluğa başvurabiliyor muyum?

muratulas;

neden bir engelli işşiz arkadaşımın yerini işgal ediyorsun hocam işin var gücün var çok şüür lütfen yapma böyle şeyler

Başvuru klavuzu yayınlandı mı yoksa ben mi bulamadım ösymin sitesinde ?

MuTanG;
Kılavuz yok daha 24 Şubatta yayınlanacak işte.

2014 EKPSS başvuru tarihi açıklandı(?)

Şurda gördüğüm habere göre,
2014 EKPSS başvuru tarihi Şubat 24 - Mart 3 arasında
[FONT=inherit]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2014-EKPSS **[/FONT]
[FONT=inherit]27.04.2014[/FONT][FONT=inherit]24.02.2014
07.03.2014[/FONT]

2014 KPSS ALES YGS LYS Başvuru Tarihleri

engelli çalışmak isteyen vatandaşımıza hayırlı ugurlu olsun inş herkes girmeye çalışır aminn.:D

[FONT=tahoma][FONT=inherit]Engelli Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli, "Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak Özürlü ve Memur Seçme Sınavı'nın (ÖMSS) ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık" ifadesini kullandı.[/FONT]
[FONT=inherit]İçli, yazılı açıklamasında, bugün yaptıkları basın toplantısını hatırlatarak, 2014 yılı engelli memur seçme sınavından önce yeni bir atama yapılması taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e ilettiklerini belirtti.[/FONT]
[FONT=inherit]İçli, "Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda, 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak ÖMSS'nin ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık. Bakan, bürokratlarına bu yönde ÖSYM ile görüşülmesi hususunda talimat verdi" ifadesine yer verdi.[/FONT]

[/FONT]

ömss

Arkadaşlar nisan 2014 yapılacak sınav başvuru tarihi belli oldumu başvurular ne zaman

arkadaşlar yeni rapor alacak mıyız? benim raporda çalışma durumuyla ilgili hiçbirşey yazmıyor.2009 yılında alınmış. bu konuda net bişey yok halen daha ona göre rapor alalım ancak yetişir

engelliler ösym sınav kayıt ücreti

engelliler ösym sınav kayıt ücreti ödeyecekmi ? bilgisi olan varmı

Ekpss basvuru tarihi

Sınava basvuru tarihi belli oldumu ve nereden kayıt yaptırabiliriz bilgi verebilirmisiniz.

okan.kahya;

Basvuru tarihleri 24.02.2014 07.03.2014 tarihleri arasinda

Arkadaşlar mezun olanlardan diploma isteniyor mu kayıt zamanında YGS için verdiğim diploma ÖSYM'de bulunması yeterli olmaz mı sonuç olarak aynı yol ?

Alt alta hep aynı sorular sorulmuş, halbuki millet bir üstteki yazıyı okusa cevabı öğrenir :)

Üst Alt