Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvuru tarihleri belli oldu: 24.02.2014 ile 07.03.2014 arası

Arkadaşlar raporumda hangi işlerde çalışır alanı boş durumda
sınava girebilmem için raporumda bu alanın dolu olması şartmı acaba
böbrek ve behçet hastasıyım.....lütfen acilen tarafıma bilgisi olan varsa dönebilirmi
syagılarımla,

Çalışma Bakanı ile Engellilerin istihdamı için TEDAY Başkanı İlimdar BOZTAŞ ve arkadaşlarının mücadelesi | TEDAY TÜM ENGELLİLER VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ETİMESGUT ANKARA - videodaki bakanın mimiklere bakın açık ve net 5 bin net memur kadrosu var diyor adamlar günü geçiştirme çabasındalar :D bunlardan ne şimdi nede sınavdan sonra bi cacık olmaz...

En doğruyu ilimdar boztaş söylüyor, o konuşmaya başlayınca yüzünü ovuyor tınlamaz tavırlar ...

adam kurnaz ya :D

Bio;

Sınavın yapılmasına bu kadar kısa bir zaman kala bu talepler yani ilk sınavın puanlamasıyla atama yapılması talebi ne kadar doğrudur bilmiyorum. Bunun yerine önümüzdeki sınavdaki atama sayılarını arttırmaya yönelik taleplerle gidilse daha doğru olurdu... Diye düşünüyorum ve tabi ilk sınavda atananların bu sınava yer yada kurum değiştirmek amacıyla girmemelerini sağlamaya yönelik taleplerin de ısrarla dile getirilmesi daha uygulanabilir ve daha mantıklı olurdu bence... Bu ilk sınav puanlamasıyla ısrarla 3. atama yapılması talebi, İlk sınavı değerlendirememiş veya yeni mezun olmuş arkadaşların hakkını gaspetmekten başka bir amaca hizmet etmemiş düşüncesindeyim...

Ve ayrıca 2012 ömss ile çalışır durumdaki memurların yer ve kurum değiştirdiğini söyleyip hala bu sınavla atama talep etmek nasıl bir ikilemdir anlamıyorum...

2014 EKPSS Başvurusu

2014 EKPSS Başvuruları nezaman başlıyor ve gerelki belgeler neler ayrıca nereye başvuracağım.. bilgilendirirseniz sevinirim.. teşekrederim şimdiden

Üst Alt