Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS başvurusunu nasıl yapacaz?

kemaltosun

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim gibi sonradan engelli olanlar ekpss başvurusu yapmak için nereye nasıl hangi evrakları teslim etmemiz gerekiyor ve süresi varmı?

daha önce yapılan sınavların soru ve cevapları tam olarak nereden temin edebiliriz. internette araştırma yaptığımda ösym'nin kendi sitesi de dahil olmak üzere sayfalar boş gözükmektedir.

kemaltosun

elinde %40 ve üzeri raporun varsa sınav tarihleri acıklandığı zaman bulunduğun ilçe veye ildeki sosyal politikalar bakanlığı binasına ek hizmet binası her neyse gideceksin onların istediği evraklarla gideceksin işte rapor aslı resim diploma v.s orada raporunuzu teyit ediyorlar sonra herhangi bir ösym bürosuna gidip kaydınızı sınav başvurunuzu yaptırıyorsunuz hepsi bu kadar en azından geçen yıl böyleydi 2018 de nasıl olur bilemem sorular kısmıda 2012 sorularına kadarı nette var ama daha sonra sorular yayınlanmadı yasak geldi şuan tek yapacağın çalışmak başka bir şey yok haa birde engelin neyse ortopedik zihinsel işitme görme v.s o alandan gireceksin o kadar

Basvuru icin

Ekpss basvuru icin izlenilecek yollari sirasiyla yazabilirmisiniz arkadaslar

Birisi bütün süreci anlatabilir mi?

dostlar bu aile ve sosyal pol. bklğ. na giderken göürülmesi istenen belgelerde;
"4. Adayın engel grubunu veya durumlarını gösteren diğer belgeler (eğer var ise RAM raporları)"
yazıyor bu nedir? bilgisi olan var mı sağlık raporu haricinde engelli birde evrak mı götürecek

ARKADAŞLAR MERHABA ,

ilk olarak 2014 deki ekpss sınavına girdim ve ösym merkezinde başvurum yapıldı fotoğrafım çekildi bilgilerim girildi , diğer sınavlarada sadece internet üzerinden giriş yapardım fakat 2018 için ösym aday işlemlerinde baktığımda fotoğrafımın geçerlilik süresi dolduğu ve sağlık bilgilerim/engel bilgilerim adımında ise [FONT=arial]Geçerliliği devam eden Sağlık Durumu / Engel Bilgisi bulunmamaktadır. bu uyarı vardı . [/FONT]

ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz .

EKPSS başvuru süreci

Merhaba

Nihayet perşembe günü sağlık raporum imzalanacak ve elime geçecek . Arkadaşlar sorum şu ; raporda eğer yüzde 40 ve üzeri gelirse daha önce hiç kpssye girmedim. Nasıl başvurum belgeler nereye gönderilir bilgi verir mısınız? Ve başvuru yapmak ne kadar zamanımı alır ?

Daha önce sınava girenler sadece güncelleme mi yapacak

teoder,

raporun alır almaz kimlik ve diploman ile birlikte hemen en yakın aile sosyal politikalar bakanlığına git onlar seni yönlendirir bir saatlik bir işlem son gün 21 şubat haberin olsun daha sonra bir günlüğüne tekrar sistemi açarlar büyük ihtimal ama belli olmaz bu işler sen 21 şubata kadar halledersin zaten

Kardeşim ben son sınıf üniversite öğrencisiyim diploma falan yok . Başvuramaz miyim yani . Bu sene mezun olacam

Benim aile sosyal politikalarda kaydım var gidecekmiygidecekmiyim yinede edevletten öğrenim belgesi gotursem olur mu

Üst Alt