Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS gelecek atama ne zaman olur?

druid

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
0
kadrosuzluk başa vurdu 92 puanla tercih yapmayacağım birdahaki atama tahmini ne zaman olur sizce ?

allahtan fikrimi bikaç hafta önce değiştirdim yoksa tek tercih eskişehir 4001 istiyodum açılmadı zaten

Temmuz ağustos gibi diğer atamalara istinaden yazdım

İlk tercihler için 7 ay beklediysek diğerini düşünemiyorum.Umarım bizi şaşırtırlar..

98 puan aldım bidaki atamayı bekliyorum

95.9 puanla kimyagerliği bekleyeceğim. 2016dan bekleyen bir bekleyen arkadaş varmış. mevcut tek kadroyu o yazacak. umarım en geç hazirana atama olur. gerçi ekonomi pek iç açıcı değil ama.. birlik olmak lazım

sen o tek kadroyu yaz bence öbürü yazmaz mazmaz belli mi olur

güveniyosun yani belki puanını yüksek söyledi

Ben yazdim zaten kadroyu yesillik olsun diye. Ama arkadaslarim duz memurluk yaz diye sıkıstırıyorlar. Ya bi daha atama olmazsa. Ya kadrolar daha kotu olursa 😭 umut edecek halimiz kalmadi ki onlar da hakli.

İki atama olur yine, dolayısıyla Haziran - Temmuz gibi.

Ama belli de olmaz hiçbir şey bu ülkede. Bi bakarsın tek atamayla geçiştirirler koca seneyi, onu da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne denk getirip şov yaparlar her zamanki gibi.

Inslah haziran temmuz gibi olur eylem vardı sanki yine o zaman kesin tarih alınır inslah

Şubat mart gibi atama olmaz mi acaba bir sonrski atama en az 6 7 ay sonra mi haziran gibi?

Yılın son çeyreği ve ilk çeyreği demslerdi en geç nisanda
olur inş

Önlisanstan girdim 71 puan. Aldim acaba bi yer gelirmi tercih yapmaya gerek varmi?

Ama sizin dediğiniz son çeyrekte ilk çeyrek 2018 icindi 2019 için değil di inslah atama olur saglikcilari alırlar ya

Ama şöyle bir şey var açlık grevine gidilirse seçim olduğundan marta kadar alım olmasada kesin bir tarih verebilirler

Bir şey soracam federasyon başkani avukatı degilmi hiç adil bir şekilde tercihler alınmıyor bir çok yerde hemşire sağlıkçı açığı var acaba itirazda bulunamazmiyiz

Çok pasif herkes ya kmse bsey yapmıyo herkes susup
oturuyo şu terchin rezil bi durum old.bldrmek lazm
biz susarsak onlar yne yapar bu alım kimseyi almamak
için yapılmş milleti salak yerine koyan bi alımdr bunun
böle olmaması gerektğini BAĞIRMAK lazm

ne yeşilliği 96 puandan yukarısı bu zamana kalır mıydı
Kimyager kadrosu o zaman da emniyet kadrosuydu. Daha iyi bir yer acilir belki diye beklemis iste. Acilmayinca haddinden fazla beklemis oldu. Eger 2016nin son atamasindan once 4 yil hakki verilmeseydi yazar giderdi yuksek puanlilar. Ama oncesinde hak verildigi icin yuksek puanlilar beklemis. Bu sebeple bize aciklanan brans siralamalarinin hicbir onemi yok.

Gerçekten de kimyager biyolog saglikcilar ve diger nitelikli kadrolar olarak birlik olup bir seyler yapmaliyiz. Ankara'daki arkadaslar bu konuda daha aktif olabiliyorlar ama baska bir care bulmaliyiz. Nitelikli kadrolari maaslar yuzunden vermiyorlar diyemeyiz cunku imamlar da gayet memurdan fazla aliyor

Bu kadaar imam kadro olmasının sebebi o kadaar engelli
imamın olmaması zaten amaç kadroyu boş bırakıp atamamak
sözde alım yaptı bzi açsa bz atancaz cok iyi blyolar bunlar
boşuna politikacı olmamş

Tek tesellimiz hayırlısı değilmiş herşeyde bir hayır var demek kaldı

bu atama tarihleri takvime eklenemez mi ben onu merak ediyorum

Arkadaşlar Merhaba bundan önceki yıllarda Devlet Personel Başkanlığı Ocak Ayı gibi yerleştirme takvimini açıklıyordu.
Bundan önceki yıllara baktığımız zaman tek atama olduğu yıllarda temmuz gibi yerleştirme oluyordu inişallah bu sefer daha erken olur herkes için en hayırlısı olması dileğiyle.

https://www.engelsizler.net/engelliler-ekpss-icin-eylem-yapti-atama-sayisi-artacak-mi/4296/

Bir avuç engelliyle yapılan kadro sayısı artırılsın eyleminin sonucunu yazıyorum.isteyenler linkten daha ayrıntılı okuyabilir : iki saate yakın bir müzakere cereyan etti. Bizler taleplerimizi ve tepkilerimizi ayrıntıları ile dile getirdik ve süre uzatılsa bile atanacak engelli sayısının artırılmasını istedik. Genel Müdür Sayın Orhan Koç görüşlerimizi sabırla ve sevecenlikle dinlemesine rağmen atanacak engelli sayısının artırılacağına ilişkin net bir cümle kurmadı. Hep genel cümlelerle geçiştirmeye çalıştı. Müzakere sonucunda Engelliler federasyon başkanı Av. Turhan İçli Genel Müdüre hitaben "Bakan Hanımla görüşün bir hafta içerisinde bize net bir şeyler söylesin; biz de ne yapacağımızı bilelim. Sizden özellikle rica ediyorum." dedim. Arkadaşlarımıza hitaben "Bu görüme sizi tatmin ettiyse mesele yok. Etmediyse değerlendirmenizi yapın ve kararınızı verin 3 Aralık tarihinde biz buradayız." diye açık çağrıda bulundum.

İşsiz arkadaşlar top artık sizde; ne yapmak istiyorsanız karar verin, biz de yardımcı olalım. Ama bilin ki, 15-20 kişilik katılımlarla bir yere varılamaz; istenilen sonuçlar elde edilemez." dedi.

abant14

alsınlarda temmuzda alsınlar ya ! 1 tane gıda mühendisi alınmaz mı sonra millet neden zehirleniyor gebersinler acımıyorum artık

Üst Alt