Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS gelecek atama ne zaman olur?

Yüksek alanlar tercih yapmiyorsa bizler hiç atanamayiz diyemeyeceğim Tedbir benden Takdir Allahim dan ben 64 aldım ama uzak yerleri yazmayı düşünmüyorum Rızkı veren Rabb'im dir neyi nasip ederse hayırlısını versin inşallah cümlemize vakitti zamanı gelince nasip olan rızkı Rabbim verir ben tercih yapıp iki dünyam için hayır olanı ümitle Allahim dan beklerim verirse de hamdolsun vetmesede bizler bizler için hayır olanı bilemeyiz En güzelini bilen veren O'dur

anneelliot tkahveci86 afterexams
Merhabalar,
Benim puanım 88,21; sıralamam 601. Lisans mezunuyum.
Sadece İzmir tercih edicem. MEB VHKİ İzmir kadrosu ve üniversite memurluk yazmayı düşünüyorum. MEB kadrosu olursa, ikamet ettiğim ilçeye yakın bir okul veya ilçe müdürlüğüne verirler değil mi? Bilen biri yazabilir mi?

Son düzenleme:
naginni679 Tercihlerden nasıl ücret alınıyor. Kura ile karıştırıyorsun sanırım. İlkokul mezunlarının kura parası o 15 tl olarak gördüğün. İkisi farklı durum. İlk defa tercih yapıyorsun galiba. Tercih yapmayacaksın da bir daha ki sefere beklediğin kadro açılacak mı ki ? Şimdi tercih yapmıyorsun garip !?

Alman
normal kpssde tercih için ücret ödeniyor

Dorsalis Pedialis
benle muattap olmassan sevinirim seni yasaklı listeye aldım konularıma cevap yazma

naginni679

Bilmeden millete bilgi verme o zamn tercihlerden ucret aliniyomuş bilmem ne.seni akilli.Bir bayanla konusurkende biraz daha dikkatli konusursan sevinirim

Alman

lısans mezunu olarak tercıh yaptım ben ılk defa 3 .atamalarda da tercıh yapabılıyormuyum

'tercih yapmıcam milletin hakkını yemicem' gibi manipülatif laflar ediyo doğru söylüyosa da öyle değilse de öyle

sen şuna 'illa branş istiyorum' desene hak yemekle ne alakası var düz memura razıysa yazar hak falan da yemez

millet asgari ücretle 4 kişi doyuruyo gece gündüz çalışıp

para biriktirirsiniz merak etmeyin çocuğunuzu robert kolejinde okutmayıverin allah korkusu olan bi sürü kız var o paranızı çok güzel yönetir hiç bişeyiniz eksik olmaz

naginni679
Konumuz EKPSS diye biliyorum.

fasfor
Atamalar olduğu takirde tercih yapabilisiniz tabi ki.

Bugün engelliler haftası bi konuşma felan olacak mı bakandan felan bilen var mı? Konuşma olursa 2. Atama hakkında konuşulur muhakkak.

bayanlar düşünmesin bile.. çift maaşla uzaya çıkcanız haberiniz yok.. elimde bi örnek var söylemiyorum ayıp olmasın diye güvenin bana %100 eminim

3 Aralık Dünya Engelliler Günü arkadaşlar 2019 da ki gelecek atama için; mhp nin verdiği kamuya 10000 engelli personel alımı kanun tasarısı ..tasarıda engelli istihdamının yüzde 3 den yüzde 5 çıkarılması..engelli aylığı düzenlemesi..malulluk için işe başladıktan sonra ibaresinin kaldırılması ..haberin içinde detaylar..

yani demek istiyorum ki kocanız da çalışacağı için standardınız yüksek olur bekarsanız neyin derdindesiniz o parayı erkekler anca pavyonda yiyebilir bitmesine imkan yok

Üst Alt